×
سیاسی
شناسه خبر : 39523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/17 ساعت 19:17

وزیر امور خارجه آمریکا پامپئو اعلام کرد:

پامپئو: به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان آمریکایی‌ها ادامه می‌دهیم

در کنفرانس خبری در واشنگتن گفت که این کشور به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان امریکایی‌ها ادامه می‌دهد.

 به گزارش نورنیوز-پامپئو: به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان آمریکایی‌ها ادامه می‌دهیم وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری در واشنگتن گفت که این کشور به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان امریکایی‌ها ادامه می‌دهد. پامپئو: به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان آمریکایی‌ها ادامه می‌دهیم«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مدعی شد که ایران با گروه‌های مسلح متعددی در خاورمیانه ارتباط داشته که از جمله با طالبان در افغانستان در ارتباط است.

وی در ادامه ادعاهایش گفت که همکاری مشترک و ادامه داری میان واشنگتن و کشورهای اروپایی درباره پرونده ایران وجود دارد و کشورهای اروپایی باید به اقدام هسته‌ای ایران پاسخ دهند. پامپئو در این کنفرانس خبری گفت که درباره عدم صدور روادید ورود به «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران برای شرکت در یکی از نشست‌های سازمان ملل اظهار نظر نمی‌کنم و مدعی شد که آمریا همواره به تعهدات خود درباره مقر دائمی سازمان ملل در نیویورک پایبند است.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه درباره اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار «قاسم سلیمانی» گفت که "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا تصمیم ترور را بر اساس اطلاعات دقیقی اتخاذ کرده است. پامپئو در ادامه مدعی شد: «سلیمانی با سازمان‌های تروریستی در منطقه مرتبط بود و در هدف قرار گرفتن هزاران سوری و تعداد زیادی از عملیات‌های تروریستی نقش داشت.» وی اضافه کرد که تصمیم به ترور سردار سلیمانی اقدامی مناسب برای راهبرد آمریکا برای مقابله با فعالیت‌های ایران در منطقه بود. وزیر خارجه آمریکا سفر سردار سلیمانی برای انجام ماموریت دیپلماتیک را رد کرد و آن را ادعا توصیف کرد.

این در حالی است که «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق در نشست پارلمان عراق اعلام کرد که بود که قرار بود صبح روز جمعه جلسه‌ای با سردار سلیمانی داشته باشد و پیام ایران درباره عربستان سعودی را دریافت کند. پامپئو گفت که موضوع ایران و عراق در برنامه نشست هفته جاری آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد و واشنگتن با شرکای اروپایی خود درباره امکان محدود کردن فعالیت‌های ایران در منطقه صحبت خواهد شد. وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت که رئیس جمهور آمریکا تاکید کرده است که هرگز به ایران اجازه دستیابی به سلاح اتمی داده نخواهد شد و برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای امنیت منطقه به شمار می‌آید.

پامپئو درباره اظهارات اخیر ترامپ درباره هدف قرار دادن مکان‌های فرهنگی ایران گفت: «هر هدف پیش از هدف قرار داده شدن با دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و هر کاری انجام می‌دهیم در چارچوب قوانین بین‌المللی خواهد بود.» رئیس جمهور آمریکا طی روزهای اخیر دو بار تکرار کرده است که مراکز فرهنگی ایران را هدف قرار خواهد داد اقدامی که مطابق با قوانین بین‌الملل جنایت جنگی به شمار می‌آید. وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه این کنفرانس خبری مدعی شد که مسئولیت آمریکا حمایت از جان آمریکایی‌ها و حفظ ثبات در خاورمیانه است. وی در پاسخ به سوالی درباره سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران گفت که تحریم‌ها سبب شد تا نظام ایران با چالش مواجه شود و تاثیر بسزایی بر بودجه این کشور در سال 2020 گذاشته و پس از خروج از توافق هسته‌ای با ایران روابط با همپیمانان خود در منطقه خلیج فارس را افزایش داد و تلاش کردیم که ایران را به انزوا بکشانیم.

پامپئو در ادامه ادعاهایش گفت که واشنگتن فشار سیاسی،‌ اقتصادی و نظامی علیه ایران را با هدف تغییر سیاست‌های حامیانه این کشور از تروریسم ادامه می‌دهد و به فشارها علیه ایران با هدف حمایت از جان آمریکایی‌ها ادامه می‌دهیم. وزیر امور خارجه آمریکا درباره احتمال حمله ایران به اهداف آمریکایی گفت که واشنگتن به هرگونه واکنش ایران به صورت قاطعانه و جدی پاسخ خواهد داد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
X
آگهی تبلیغاتی