×
سیاسی
شناسه خبر : 39425
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/16 ساعت 18:43
یو‌.اس.ای تودی: وقت آن است که عراق را ترک کنیم

«ب:

یو‌.اس.ای تودی: وقت آن است که عراق را ترک کنیم

نشریه «یو.اس.ای تودی» در تحلیلی درباره تحولات اخیر منطقه غرب آسیا، نوشت، زمان آنکه نیروهای آمریکایی عراق را ترک کنند، فرا رسیده است.

 به گزارش نورنیوز-یو‌.اس.ای تودی: وقت آن است که عراق را ترک کنیم نشریه «یو.اس.ای تودی» در تحلیلی درباره تحولات اخیر منطقه غرب آسیا، نوشت، زمان آنکه نیروهای آمریکایی عراق را ترک کنند، فرا رسیده است. یو‌.اس.ای تودی: وقت آن است که عراق را ترک کنیم، نشریه «یو.اس.ای تودی» روز دوشنبه در یادداشتی به قلم «بنجامین فریدمن» مدیر سیاست‌گذاری مؤسسه اولویت‌های دفاعی آمریکا، نوشت، با توجه به تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا، وقت آن فرارسیده که نیروهای آمریکایی عراق را ترک کنند.

چراکه اکنون روشن شده است که مردم عراق آمریکا را نمی‌خواهند. نویسنده این یادداشت ترور سردار «قاسم سلیمانی» و همراهانش توسط آمریکا را «تصمیمی بی‌ملاحظه» توصیف کرده و نوشته است که این اقدامی غیرقابل جبران است، اما می‌تواند خروج آمریکایی‌ها از عراق را که باید از مدت‌ها پیش انجام می‌شده، تسریع کند. فریدمن به مصوبه اخیر پارلمان عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور اشاره کرده و نوشته است که واشنگتن باید این خواسته را بپذیرد. نویسنده این یادداشت، هرچند اتهامات مقام‌های آمریکایی علیه سردار سلیمانی را تکرار کرده، اما نوشته است که ترور یک فرمانده ارشد کشوری مستقل، نه تنها در خدمت منافع امنیت ملی آمریکا نیست، بلکه به افزایش اتحاد داخلی در ایران منجر شده است.

او با اشاره به اینکه از این پس احتمال حملات علیه نیروهای آمریکایی در عراق افزایش می‌یابد، نوشته است: «نیروهای ایالات متحده باید پیش از این عراق را ترک می‌کردند. زمانی که خلافت داعش شکست خورد، مأموریت نیروهای نظامی ایالات متحده در عراق با ابهام روبه‌رو شد. با خروج دولت [دونالد] ترامپ از توافق هسته‌ای و تشدید فشار اقتصادی علیه ایران در دو سال گذشته، نیروهای آمریکایی به نقطه جذب دردسر بدل شدند و بیش از آنکه ابزاری برای تأمین امنیت ایالات متحده باشند، به طعمه‌ای برای یک جنگ فاجعه‌بار با ایران تبدیل شدند.»

نویسنده در ادامه نوشته است که با ترور اخیر سردار سلیمانی و «ابومهدی المهندس» نیروهای آمریکایی در عراق بیش از گذشته در وضعیتی غیرقابل تداوم قرار گرفته‌اند و این احتمال وجود دارد که نیروهای عراقی هم‌پیمان ایران، نظامیان آمریکایی را هدف قرار دهند. فریدمن با بیان اینکه مردم عراق با حضور آمریکا در این کشور مخالف بوده و مخالف خواهند بود، نوشته است: «خشم عمومی علیه ایالات متحده در عراق، نه فقط به واسطه این حمله پهپادی، بلکه به واسطه حملات هوایی چند روز پیش از آن که با مخالفت دولت عراق روبه‌رو بود.

اکنون به امری چاره‌ناپذیر بدل شده است. همین امر باعث می‌شود که هر دولتی هم که در عراق بر سر کار باشد، برای حمایت از ادامه حضور نیروهای ایالات متحده یا سرکوب هرگونه مقاومت شیعی علیه نیروهای آمریکایی، با دشواری روبرو باشد.» او اشاره کرده است که درگیری با آمریکا تنها به عراق محدود نخواهد بود و نیروهای آمریکایی در نقاط دیگر منطقه از جمله سوریه هم می‌توانند هدف قرار گیرند و «هیچکدام از اهداف امنیتی ایالات متحده چنین ریسکی را توجیه نمی‌کند.» وی در پایان با بیان اینکه جنگ با ایران «چشم‌اندازی هراس‌انگیز» است، نوشته است: «ایالات متحده باید به جای فرستادن نیروهای آمریکایی بیشتر به این منطقه، یعنی جایی که این نیروهای اضافی هم به اندازه نیروهای کنونی آسیب‌پذیر خواهند بود، باید نیروهای خود را از عراق و همینطور کل منطقه، خارج کند. همینطور که رخدادهای دو هفته اخیر نشان داده، حضور اندک نیروهای آمریکایی در منطقه به دستیابی به هیچ هدف سودمندی کمک نمی‌کند، اما برای آنکه ایالات متحده را به جنگ بی‌پایان دیگری بکشد، کافی است.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
X
آگهی تبلیغاتی