×
فرهنگی
شناسه خبر : 39245
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/14 ساعت 16:36
تعویق امتحانات روز دوشنبه دانشگاه‌های علامه،پیام‌نور و فنی‌وحرفه‌ای/ 4 دانشگاه تهران تعطیل شدند

تعویق امتحانات روز دوشنبه دانشگاه‌های علامه،پیام‌نور و فنی‌وحرفه‌ای/ 4 دانشگاه تهران تعطیل شدند

در پی اعلام وزارت علوم مبنی بر اختیار دانشگاه‌های تهران در تعطیلی مراکز آموزشی خود در روز دوشنبه ۱۶ دی‌ماه برای شرکت در مراسم تشییع پیکر پاک سردار قاسم سلیمانی، مقرر شد که هر یک از دانشگاه‌ها به صورت مستقل در خصوص تعطیلی یا عدم تعطیلی مراکز آموزشی خود تصمیم گیری کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر دین پرست مدیرکل روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این دانشگاه در روز دوشنبه تعطیل نیست، گفت: فقط امتحانات روز دوشنبه ۱۶ دی ماه دانشجویان به منظور حضور دانشجویان در مراسم تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی، لغو شده است اما دانشگاه و فعالیت‌های اداری، آموزشی و پژوهشی آن تعطیل نیست.

وی در ادامه تصریح کرد: تمامی امتحانات لغو شده دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی روز پنجشنبه این هفته برگزار خواهد شد.

در همین زمینه دکتر حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران از تعطیلی پردیس مرکزی دانشگاه تهران در روز دوشنبه خبر داد و به ایسنا، گفت: پردیس مرکزی دانشگاه و واحدهای مستقر در این پردیس روز دوشنبه به دلیل سهولت شرکت اعضا در مراسم تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی تعطیل می‌شود.

 براساس اعلام مسئولان دانشگاه الزهرا(س) دانشگاه، تمام کلاس‌های آموزشی دانشجویان در روز دوشنبه ۱۶ دی ماه ۹۸ تعطیل است.در اطلاعیه دانشگاه الزهرا (س) آمده است: به منظور رفاه حال دانشجویان خوابگاهی درحال برنامه‌ریزی است تا نسبت به اعزام دانشجویان علاقمند به شرکت در مراسم تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اقدام کند.

همچنین دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرده که تمامی برنامه های آموزشی دانشگاه به منظور حضور دانشجویان در مراسم تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی در روز دوشنبه تعطیل می‌شوند.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، تمامی واحدهای این دانشگاه روز دوشنبه تعطیل شدند.

همچنین امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران شریعتی، ولیعصر(عج) ،فنی و حرفه‌ای پسران انقلاب اسلامی و شمسی پور تهران در روز دوشنبه، ۱۶ دی ماه لغو شده و در زمان دیگری برگزار خواهند شد.

برای مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی صورت گرفت؛

لغو امتحانات دانشگاه پیام نور در ۳ روز آینده

رییس دانشگاه پیام نور گفت: امتحانات در کلیه مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور برای تسهیل شرکت دانشجویان در مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی و مراسمی که به مناسبت شهادت این سردار سرفراز برگزار می شود، در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه در سراسر کشور لغو خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر محمدرضا زمانی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به اینکه آزمون های پایان ترم دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز و همزمان در سراسر کشور برگزار می شود، لذا به منظور فراهم کردن امکان شرکت تمامی دانشجویان این دانشگاه در مراسم تشییع پیکر شهید بزرگوار، سردار قاسم سلیمانی، کلیه امتحانات در این سه روز برگزار نمی شود.

وی تصریح کرد: بنا به تصویب هیات رئیسه، بخش های اداری دانشگاه پیام نور در سراسر کشور بر اساس اعلام نظر استانداری ها دایر و یا تعطیل خواهند بود.

رییس دانشگاه پیام نور یادآور شد: امتحانات روزهای لغو شده، پس از ایام امتحانات برگزار و زمان برگزاری، تاریخ و ساعت آن متعاقبا اعلام می شود.

تاکنون سایر دانشگاه‌ها برنامه‌های خود را در خصوص تعطیلی یا عدم تعطیلی فعالیت‌های آموزشی یا لغو امتحانات اعلام نکرده‌اند و پیگیری‌های لازم در این زمینه ادامه دارد و در صورت اعلام تصمیمات دانشگاه‌ها، در این خصوص نیز اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
X
آگهی تبلیغاتی