×
سیاسی
شناسه خبر : 39081
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 22:18
سرلشکر جعفری: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است

سرلشکر جعفری: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله (عج) در پنجمین اجلاس سراسری مردمی فعالان جهاد و شهادت گفت: انقلاب اسلامی، باید در گام دوم خود به صورت گسترده‌تر در عرصه بین‌الملل، عملکرد خود را دنبال کند.

به گزارش نورنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله (عج) در نشست بررسی ظرفیت‌های فرهنگ جهاد و شهادت در جنگ نرم که در حاشیه پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت در مسجد باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد، با بیان اینکه رسالت اصلی راویان و فعالان جهاد و شهادت ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است، اظهار کرد: این رسالت مهم کمتر از مقام شهادت و ایثار در راه خداوند متعال نیست. وی با تاکید بر اینکه شهدا به اذن الهی زنده هستند و فرهنگ اسلام را ترویج می‌دهند، اضافه کرد: پیام شهدا بعد از شهادت این است که ما نباید از ادامه دادن راه حق ناامید شویم و تا زمانی که جان در بدن داریم در راستای مبارزه با ظالم و تحقق عدل دست از تلاش برنداریم.

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله(عج)، صبر و استقامت مردم را نشان از قدرت اسلام و اراده الهی دانست و تصریح کرد: برخی به نصرت الهی ایمان دارند و همچنان در این مسیر گام برمی‌دارند تا به پیروزی نهایی برسند اما افرادی که به این راه اعتقادی ندارند همچنان برای حرکت خود به خارج از کشور و به غیر از خدا متکی هستند. وی با اشاره به قیام امام حسین(ع) عنوان کرد: عشق و محبتی که امروزه در سراسر جهان مشاهده می‌شود نشان می‌دهد پیروز حقیقی حادثه عاشورا امام حسین(ع) بوده است. جعفری با بیان اینکه دوران هشت سال دفاع مقدس ایران عطر و فرهنگ جهاد و شهادت را در دنیا زنده کرد، گفت: انقلاب اسلامی چیزی به غیر از اراده الهی برای گسترش نور خداوند متعال روی زمین نیست و کافران و مشرکان و در رأس آن‌ها آمریکا و اسرائیل به دنبال خاموش کردن نور الهی هستند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است چرا که اکنون تقدس دفاع مقدس دنیا را فرا می‌گیرد و این فرهنگ دفاع مقدس هر روز فشار بیشتری بر گلوی استکبار جهانی وارد می‌کند. سرلشکر جعفری مقاومت، ایستادگی و فرهنگ ایثار و شهادت را پایه و مبنای انقلاب اسلامی دانست و گفت: قدرتی امروز جمهوری اسلامی که به برکت پشتیبانی مردم و خون شهدا به دست آمده ایران را نسبت به دیگر کشورها متمایز کرده است چراکه هر گونه از توطئه‌های برنامه‌ریزی‌شده‌ای که تاکنون علیه ایران انجام شده است می‌توانسته یک کشور را به صورت کامل به براندازی بکشاند.

ایشان با بیان اینکه برخی گوششان کر و چشمان کور است و عنایات شهدا را نمی‌شوند و نمی‌بینند، گفت: اسلام انفرادی به درد اسلام و خدا نمی‌خورد چرا که ما نیازمند مسلمان اجتماعی هستیم که در عرصه‌های مختلف جهاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نقش‌آفرین باشد و این شرط واقعی مؤمن بودن است. وی فرهنگ جهاد و شهادت را از خود گذشتن از خود برای خداوند و خدمت به خلق دانست و تصریح کرد: شهدا بعد از شهادت خود نیز همچنان درحال جهاد هستند اما این جهاد آن‌ها در عرصه جنگ نرم دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بدون حضور گسترده و مؤثر مردم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به مرحله اجرا نمی‌رسد، اظهار کرد: عبور دادن انقلاب اسلامی از موانع بزرگی که در مراحل اسلامی شدن دستگاه‌های نظام و جامعه بر سر راه ایران است فقط به دست مردم رقم زده می‌شود. وی در پایان تاکید کرد: انقلاب اسلامی، باید در گام دوم خود به صورت گسترده‌تر در عرصه بین‌الملل، عملکرد خود را دنبال کند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
همتی: ارز به اندازه کافی داریم؛ اجازه دلالی و شغل‌های کاذب ارزی را نمی‌دهیم
جزئیات طرح نوسازی موتورسیکلت فرسوده؛ وام 400 تا 500 میلیون تومانی
دستگیری 6 عضو باند سرقت در تبریز؛ 4 مالخر در میان متهمان
ضربه مرزبانان بندرلنگه به قاچاقچیان سوخت
توسعه بزرگراه‌های سیستان و بلوچستان؛ گام تازه برای تقویت ترانزیت چابهار
جدول قیمت مرغ امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
چین خواستار هموار شدن مسیر دیدار مقام‌های ارشد با آمریکا شد
آیت‌الله نوری همدانی: تقریب و گفت‌وگوی علمی نیاز ضروری جهان اسلام است
رونالدو گران‌ترین فوتبالیست جهان شد؛ دستمزد هفتگی ستاره النصر چقدر است؟
هشدار جدید در هرمز؛ انتخاب پرچم و بیمه در هرمز دیگر بی‌هزینه نیست
گروسی از توقف مذاکرات هسته‌ای ایران خبر داد؛ کانال مذاکره وجود ندارد
شریعتمداری از چه می ترسد؟ قالیباف نگران چیست؟
آمریکا: هکرهای چین نهادهای حساس دولتی را هدف گرفتند
شیوع مالاریا در فرودگاه فرانکفورت؛ یک کارمند جان باخت
پزشکیان: وحدت اسلامی یعنی اختلاف ما را به دشمن یکدیگر تبدیل نکند
جشنواره ملی زیتون در طارم سفلی؛ طلای سبز قزوین در مسیر توسعه گردشگری
اعدام قاتل حدیثه اسلامی؛ دختر فیلمبرداری که قربانی اختلاف خانوادگی شد
پالایشگاه فازهای 9 و 10 پارس جنوبی بازسازی می‌شود؛ جزئیات توافق جدید
آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
علت افزایش 10 درصدی ترافیک تهران در پیک شبانگاهی اعلام شد
فرصت آخر داوطلبان کنکور برای اعلام علاقه‌مندی به آزمون عملی هنر و ورزش
از «شوک بزرگ» تا آزمون جغرافیای ایران
درس عبرت تاریخ از ما
دیپلماسی چکمه در منطقه خاکستری
جدیدترین قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول
فاجعه سیل در نپال؛ 162 کشته و صدها نفر مفقود شدند
آخرین وضعیت جاده چالوس؛ تردد در مسیر شمال به جنوب ممنوع شد
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 آغاز شد؛ مهلت و نحوه انتخاب رشته
واکنش کاخ سفید به سفر وزیر خارجه قطر به تهران:فعلاً هیچ مذاکره‌ای با ایران نداریم
بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟
قیمت دلار امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول قیمت ارز
آخرین وضعیت ترافیکی جاده های شمال؛ ممنوعیت تردد از مرزن‌آباد به کرج و تهران
تک ضرب | هفته شگفتی ها و امیدواری ها در لیگ فوتبال
جدول قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 5 شهریور
10 کشور پرآب جهان کدامند؟
یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405+ وضعیت استانها
نوراینفو | 8 راهکار ساده برای کاهش استرس در محیط کار
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 5 شهریور+ جدول
فرمان جدید ترامپ؛ وضعیت اضطراری ملی برای حفاظت از شبکه برق آمریکا
کالابرگ این خانوارها امروز شارژ شد
روسیه: اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل را محکوم می‌کنیم
برنامه پخش بازی‌های امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405؛از والیبال ایران تا بارسلونا و چلسی
قیمت طلا امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز پنجشنبه 5 شهریور+ لینک
برنامه قطعی برق اصفهان امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد + لینک
جدول زمان بندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز پنجشنبه 5 شهریور
قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 5 شهریور+ لینک
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
ارتباط معنادار کیفیت رژیم غذای و سلامت ریه