×
سیاسی
شناسه خبر : 39081
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 22:18
سرلشکر جعفری: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است

سرلشکر جعفری: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله (عج) در پنجمین اجلاس سراسری مردمی فعالان جهاد و شهادت گفت: انقلاب اسلامی، باید در گام دوم خود به صورت گسترده‌تر در عرصه بین‌الملل، عملکرد خود را دنبال کند.

به گزارش نورنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله (عج) در نشست بررسی ظرفیت‌های فرهنگ جهاد و شهادت در جنگ نرم که در حاشیه پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت در مسجد باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد، با بیان اینکه رسالت اصلی راویان و فعالان جهاد و شهادت ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است، اظهار کرد: این رسالت مهم کمتر از مقام شهادت و ایثار در راه خداوند متعال نیست. وی با تاکید بر اینکه شهدا به اذن الهی زنده هستند و فرهنگ اسلام را ترویج می‌دهند، اضافه کرد: پیام شهدا بعد از شهادت این است که ما نباید از ادامه دادن راه حق ناامید شویم و تا زمانی که جان در بدن داریم در راستای مبارزه با ظالم و تحقق عدل دست از تلاش برنداریم.

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله(عج)، صبر و استقامت مردم را نشان از قدرت اسلام و اراده الهی دانست و تصریح کرد: برخی به نصرت الهی ایمان دارند و همچنان در این مسیر گام برمی‌دارند تا به پیروزی نهایی برسند اما افرادی که به این راه اعتقادی ندارند همچنان برای حرکت خود به خارج از کشور و به غیر از خدا متکی هستند. وی با اشاره به قیام امام حسین(ع) عنوان کرد: عشق و محبتی که امروزه در سراسر جهان مشاهده می‌شود نشان می‌دهد پیروز حقیقی حادثه عاشورا امام حسین(ع) بوده است. جعفری با بیان اینکه دوران هشت سال دفاع مقدس ایران عطر و فرهنگ جهاد و شهادت را در دنیا زنده کرد، گفت: انقلاب اسلامی چیزی به غیر از اراده الهی برای گسترش نور خداوند متعال روی زمین نیست و کافران و مشرکان و در رأس آن‌ها آمریکا و اسرائیل به دنبال خاموش کردن نور الهی هستند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن از جنگ نظامی با جمهوری اسلامی پشیمان است چرا که اکنون تقدس دفاع مقدس دنیا را فرا می‌گیرد و این فرهنگ دفاع مقدس هر روز فشار بیشتری بر گلوی استکبار جهانی وارد می‌کند. سرلشکر جعفری مقاومت، ایستادگی و فرهنگ ایثار و شهادت را پایه و مبنای انقلاب اسلامی دانست و گفت: قدرتی امروز جمهوری اسلامی که به برکت پشتیبانی مردم و خون شهدا به دست آمده ایران را نسبت به دیگر کشورها متمایز کرده است چراکه هر گونه از توطئه‌های برنامه‌ریزی‌شده‌ای که تاکنون علیه ایران انجام شده است می‌توانسته یک کشور را به صورت کامل به براندازی بکشاند.

ایشان با بیان اینکه برخی گوششان کر و چشمان کور است و عنایات شهدا را نمی‌شوند و نمی‌بینند، گفت: اسلام انفرادی به درد اسلام و خدا نمی‌خورد چرا که ما نیازمند مسلمان اجتماعی هستیم که در عرصه‌های مختلف جهاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نقش‌آفرین باشد و این شرط واقعی مؤمن بودن است. وی فرهنگ جهاد و شهادت را از خود گذشتن از خود برای خداوند و خدمت به خلق دانست و تصریح کرد: شهدا بعد از شهادت خود نیز همچنان درحال جهاد هستند اما این جهاد آن‌ها در عرصه جنگ نرم دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بدون حضور گسترده و مؤثر مردم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به مرحله اجرا نمی‌رسد، اظهار کرد: عبور دادن انقلاب اسلامی از موانع بزرگی که در مراحل اسلامی شدن دستگاه‌های نظام و جامعه بر سر راه ایران است فقط به دست مردم رقم زده می‌شود. وی در پایان تاکید کرد: انقلاب اسلامی، باید در گام دوم خود به صورت گسترده‌تر در عرصه بین‌الملل، عملکرد خود را دنبال کند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛آغاز پاسخ قاطع ایران با حملات موشکی به پایگاه های دشمن
پشت‌پرده پرخوری از نگاه دانشمندان؛ مغز چگونه اشتها را کنترل می‌کند؟
تراشه ای که از مغز تقلید می کند
امید تازه برای درمان افسردگی؛ بهبود چشمگیر بیماران تنها در 10 روز
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ وقوع چند انفجار در هرمزگان و خوزستان
شلیک مرگبار به مأمور پلیس؛ متهم در دادگاه منکر تیراندازی شد
طب سوزنی گوش چطور می‌تواند میگرن مزمن را درمان کند؟
فاجعه در بانکوک؛ 27 کشته در آتش‌سوزی یک رستوران
پشت پرده مرگ ناگهانی لیندسی گراهام؛ پزشکی قانونی جزئیات تازه‌ای منتشر کرد
با کشف این محراب در پاسارگاد، تاریخ ایران یک گام به پیشرفت کرد
عرضه ال‌ان‌جی قطر و امارات کاهش یافت
کشف گنج 2 هزار ساله سکه‌های اسلامی در روسیه
روایت تکان‌دهنده واشنگتن‌پست از هراس نظامیان آمریکا مقابل ایران
اعتراف مقام سابق کاخ سفید به اقتدار ایران در تنگه هرمز
مقاومت اسلامی عراق: با سفر نخست‌وزیر به واشنگتن مخالفیم
امیر سابق قطر در 74 سالگی درگذشت/پیکر او به خاک سپرده شد
لاریجانی: پایگاه‌های ناتو در صورت اقدام علیه ایران، هدف مشروع خواهند بود
خاخام ارشد شاس: نتانیاهو دروغگو و غیرقابل اعتماد است
پرسپولیس مهاجم روبین‌کازان را جذب کرد
واشنگتن پست: لیندسی گراهام به دنبال ایست قلبی مُرد
حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در سلیمانیه عراق
فولاد خوزستان مدافع جدید جذب کرد
امیدهای ایران از سد کایسری‌اسپور ترکیه گذشتند
دومین برد متوالی ایران در قهرمانی جهان والیبال نشسته
قتل مرد جوان پس از قرار عاشقانه نافرجام؛ اعتراف مادر و پسر به جنایت
تصادف مرگبار پراید و نیسان در کرمان؛ جزئیات حادثه
پاپ: بادهای جنگ دوباره جهان را تهدید می‌کند
دولت بسته حمایتی از بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ را تصویب کرد
قاتل نوجوان 17 ساله در بندرعباس دستگیر شد
لبنان: اجرای «مناطق آزمایشی» منوط به خروج کامل اشغالگران است
شبکه برق جاسک پس از حمله شب گذشته دشمن ترمیم شد
سناتوری که همواره در صف نخست تقابل با ایران قرار داشت که بود؟
برق خوزستان نحوه اطلاع از خاموشی‌های احتمالی را اعلام کرد
حملات اخیر چه میزان از توان شبکه برق را کاهش داد؟
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
سفیر جدید عراق: توسعه روابط با تهران در دستور کار بغداد است
الجزیره انگلیسی: ایران دست بالاتر را در تنگه هرمز دارد
مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید در مصلای تهران سه شنبه 23 تیرماه برگزار می شود
روسیه و چین رزمایش‌های دریایی برگزار می کنند
اوسمار سرمربی یک تیم جدید شد
آتش‌سوزی گسترده در نهالستان اهواز؛ 25 هکتار طعمه حریق شد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند
وزارت صمت ثبت‌نام‌های راکد را حذف می‌کند
رسانه‌های عبری از تعیین زمان انتخابات کنست خبر دادند
ادعای جنجالی پدر مهاجم نروژی؛ انگلیس با کمک داور صعود کرد
بازیکن سابق پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
البرز زیر آتش گرما؛ اشتهارد گرم‌ترین شهر استان شد
هشدار گرمای شدید هوا در 3 استان در دو روز آینده/ پیش بینی بارش‌های موسمی
اف‌بی‌آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد