×
فرهنگی
شناسه خبر : 39075
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 19:41
حقوق دیماه معلمان بر اساس رتبه‌بندی جدید پرداخت می‌شود

حقوق دیماه معلمان بر اساس رتبه‌بندی جدید پرداخت می‌شود

با تصویب و ابلاغ آیین‌نامه جدید برای رتبه بندی معلمان در 17 آذرماه، حقوق دیماه معلمان بر مبنای رتبه بندی جدید پرداخت می‌شود.

به گزارش نورنیوز-معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ا گفت: با توجه به اینکه این آیین‌نامه باید از مهرماه اجرا می‌شد، مابه التفاوت حقوق معلمان از این ماه نیز محاسبه و پرداخت خواهد شد. علی اللهیار ترکمن افزود: تدوین نظام جامع رتبه بندی و تصویب آن در کمسیون‌های مختلف و هیات دولت و نیز صدور احکام جدیدبه زمان نیاز داشت که همین امر دلیل تاخیر در رتبه‌بندی معلمان شد. وی با بیان اینکه بیشتر معلمان مدارس غیردولتی نیز استخدام دولت نیستند و مشمول رتبه‌بندی نمی‌شوند، گفت: این طرح ویژه معلمان رسمی و پیمانی است. همچنین بازنشستگان مشمول طرح رتبه‌ بندی نیستند. الهیارترکمن اضافه کرد: آن دسته از معلمانی که ۳۰ سال سابقه خدمت به بالا تا ۳۵ سال دارند، از امتیاز بیشتری نسبت به سایر مشمولان برخوردارند.

وی تصریح کرد: بر اساس اخبار و اطلاعات اعلام شده توسط وزارت آموزش و پرورش این طرح شامل آموزگاران، دبیران، مربیان تربیتی، هنرآموزان، مربیان ورزش، مربیان پرورشی، مراقبان سلامت، مشاوران، معاونان و مدیران واحدهای آموزشی است که حدود ۷۲۰ هزار نفر در سراسر کشور از امتیاز این طرح بهره‌مند خواهند شد. وی خاطرنشان کرد: معلمان با ۲ سال سابقه کار و بالاتر شامل این طرح می‌شوند و معلمان در پنج رتبه و با سنوات 2، 6، 12، 18 و 24 سال خدمت رتبه‌بندی خواهند شد. به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش دریافتی معلمان ابتدایی به دلیل تمام‌وقتی و سختی کار، ۱۰ درصد بیشتر است و برای معلمان با سابقه بیش از ۲۴ سال در این طرح تمهیدات ویژه‌ای دیده شده است. وی خاطرنشان کرد: رتبه‌های پایین‌تر بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش حقوق دارند و متوسط دریافتی معلمان بر اساس اجرای رتبه‌بندی ۴۲۰ هزار تومان است.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری تصویب‌نامه موضوع نظام رتبه‌بندی معلمان را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش،‌ سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد. مطابق این تصویب‌نامه، رتبه‌بندی به مفهوم فرآیند تعیین رتبه‌های پنج‌گانه معلمان براساس سنجش نظام‌مند صلاحیت‌ها و عملکرد آنان اطلاق می‌شود. مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان، شامل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، مدیر و معاون واحدهای آموزشی و تربیتی هستند. بر اساس نظام رتبه‌بندی، سنجش صلاحیت معلمان طبق شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه ای انجام می‌شود. شایستگی‌های عمومی شامل شرایط عمومی استخدام براساس مقررات استخدامی مورد عمل، شایستگی‌های تخصصی شامل رشته، مدرک تحصیلی، دانش موضوعی مرتبط با محتوای تخصصی دروس آموزشی و امور تربیتی، روش‌ها و فنون تدریس و هدایت و نظارت آن و شایستگی‌های حرفه‌ای شامل اخلاق حرفه‌ای، توانایی‌ها و مهارت های آموزشی، پرورشی و پژوهشی (کاربردی و مسئله محور) براساس آزمون‌های الکترونیکی می‌شود.

مشمولان در صورت کسب صلاحیت‌ها و داشتن شرایط مربوط، می‌توانند به رتبه بالاتر ارتقا یابند و از مزایای جدول افزایش امتیازات موضوع این تصویب‌نامه برخوردار شوند. همچنین، به منظور ایجاد انگیزه برای معلمانی که براساس ضوابط و مقررات مربوط، آخرین طبقه و رتبه شغلی را اخذ کرده و یا می کنند، به ازای هر سال سابقه تجربی که بعد از تاریخ لازم الاجرا شدن این تصویب‌نامه کسب می‌کنند مشروط بر اینکه امتیاز ارزیابی عملکرد سالانه آنان نیز کمتر از ۹۰ درصد نباشد، مشمولان شاغل دوره ابتدایی و متوسطه به ترتیب از افزایش حقوق معادل (۱۰۰) و (۵۰) امتیاز ضربدر ضریب ریالی سالانه برخوردار می‌شوند.

افزون بر این، به منظور نظارت بر حسن اجرای این تصویب‌نامه و شناخت مزایا، موانع و مشکلات مربوط، کارگروهی مرکب از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور تشکیل می‌شود تا در مدت یک سال، بررسی‌ها و اقدامات لازم را انجام دهد و راهکارهای پیشنهادی را در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط از طریق وزارت آموزش و پرورش به هیئت وزیران ارائه کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا 15 شرکت چینی را تحریم کرد
پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال
کمبود نیرو در مرکز کنترل ترافیک هوایی فرودگاه نیوآرک آمریکا
غرب آسیا و ایران گرفتار تشدید خشکسالی و توفان
وقتی تجدیدپذیرها جای سوخت‌های فسیلی را می گیرند
صلح نوبل برای ترامپ؛ شاید وقتی دیگر
دستیار هوش مصنوعی وارد وزارت‌خانه‌ها می شود
رونالدو اولین بازیکن میلیاردر فوتبال جهان شد
اردوغان:حملات اسرائیل بزرگترین مانع راه صلح است
اساتید جوان ایرانی بورس تحصیلی چین دریافت می‌کنند
پهلو گرفتن کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل
انصارالله نسبت به توطئه جدید صهیونیستی آمریکایی هشدار داد
ایران در جمع 10 کشور دارای چرخه کامل پرتاب ماهواره جهان
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 16 مهر 1404
ارائه لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی ایتالیا
تکذیب نظرسنجی منتسب به دانشگاه تهران درباره آب
نورنما | بازسازی قلعه‌های باستانی ایران به کمک هوش مصنوعی
محسن رضایی ارتباط با پایگاه خبری «تابناک» را تکذیب کرد
قالیباف بیانیه وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس واروپا را محکوم کرد
ادامه پیگیری‌های رئیس جمهور برای سامان‌دهی ناترازی‌ها
اتحادیه اروپا از سرگیری همکاری ایران و آژانس را خواستار شد
شرایط نگران‌کننده بازیگر پیشکسوت / محمد کاسبی در بخش مراقبت‌های ویژه
آکسیوس از پیشرفت در مذاکرات درباره غزه خبر داد
ظریف: رفتار آمریکا قلدری است
توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره بازنشر یک نقل قول در مورد اموال بابک زنجانی
روسیه از توافقنامه کاهش ذخایر پلوتونیوم با آمریکا خارج شد
دریادار ایرانی: اجازه دخالت خارجی در دریای خزر را نمی‌دهیم
ایران یک زندانی فرانسوی را آزاد کرد/استقبال «مکرون» از آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده
چگونه از خسارت‌های جنگ 12 روزه، فرصت توسعه‌ بسازیم؟
یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد
انتشار اطلاعیه شماره 1 پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی 1404 + لینک سایت
دونالد ترامپ خواستار بازداشت 2 مقام دموکرات شد
چرا استقلال در فیفا دو پنجره بسته دارد؟
انتخابات ‌شوراهای شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد‌
خودروهای رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می شوند
اعضای تیم ملی فوتبال وارد روسیه شدند
توقیف خودروی خارجی با سرعت 220 کیلومتر در قم
آغاز واردات و عرضه گوشت تازه با استفاده از ارز مبادله ای
افزایش تحرکات مشکوک در مرز لبنان و سوریه
پایان فیلمبرداری «شاخ» با بازیگری مهدی هاشمی
عارف: تصمیمی برای انحلال سازمان امور عشایر گرفته نشده است
امضای سند همکاری بین نیروی دریایی چهار کشور ساحلی خزر
پای سردار آزمون با موفقیت جراحی شد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها
فیش حقوقی شهریور ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی صادر شد+لینک سامانه
جاده چالوس از ساعت 18 یک طرفه می‌شود
محکومیت یورش به مسجدالاقصی از سوی عربستان
اجلاس دریایی خزر و آغاز عصری نو در امنیت منطقه‌ای
باگ امنیتی در فرودگاه بن‌گوریون
تیم ملی ایران به روسیه سفر کرد
X
آگهی تبلیغاتی