×
سیاسی
شناسه خبر : 39054
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 16:36
نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

یک روزنامه آمریکایی با تحلیل اینکه تظاهرات ضد ایالات متحده در عراق، موضع ایران را قوی‌تر می‌کند، نوشت این چیزی نیست که ترامپ خواستار آن بود.

به گزارش نورنیوز، روزنامه «نیویورک تایمز» در یادداشت سردبیری امروز (پنجشنبه) خود به بررسی تحولات اخیر عراق پرداخته و تحلیل کرده است که حمله هوایی ایالات متحده به سازمان «الحشد الحشبی» عراق در شهر قائم، باعث آغاز تظاهرات‌های ضد آمریکایی شده که می‌تواند موضع ایران را قوی‌تر کند. این یادداشت با تیتر «پس‌لرزه‌های حمله هوایی آمریکا در عراق احتمالا تازه شروع شده است»، ضمن اشاره به تحصن معترضان عراقی مقابل سفارتخانه ایالات متحده در بغداد و به خشونت کشیده شدن این تظاهرات با مداخله نظامیان آمریکایی، توضیح می‌دهد: «اگر رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ واقعا در اظهارات خود مبنی بر تمایل به دوری از جنگ‌های [جدید] در خاورمیانه صداقت داشت، این چیزی نبود که خواستار آن باشد».

این روزنامه با بیان اینکه این حمله می‌تواند نتیجه‌ای عکس داشته باشد، می‌نویسد: «اینکه حملات هوایی [به الحشد الشعبی] می‌تواند به عنوان عامل بازدارنده عمل کند، جای شک دارد، زیرا احتمال دارد که آن شبه‌نظامیان [عراقی] دقیقا برای همین واکنش دست به تحریک [آمریکا] زده باشند». نیویورک‌تایمز سپس به خروج یکجانبه دولت ترامپ از توافق هسته‌ای ایران و احیای تحریم‌های اقتصادی علیه تهران اشاره کرده و نوشت: «سخت است که ببینیم او (ترامپ)‌ چه دستاویزی برای ممانعت از پیچیده‌تر شدن مأموریت نیروهای آمریکایی در عراق یا هر جای دیگری از خاورمیانه توسط ایران و نوابش دارد». این روزنامه ادامه داد: «رئیس‌جمهور [ترامپ] می‌توانست به سادگی تنش‌ها [با ایران] را از طریق گشودن پنجره‌ای برای گفت‌وگو با ایران، کاهش دهد. حال چه [این پنجره گفت‌وگو] درباره مذاکره مجدد توافق هسته‌ای بود چه برای حل درگیری‌ها در یمن یا سوریه».

در پایان این یادداشت آمده است: «ترامپ و دستیارانش با خروج از توافق هسته‌ای و نشان دادن ایران به عنوان شرور اصلی در خاورمیانه، فضای بسیار کمی برای گفت‌وگو باقی گذاشتند. چیزی که محتمل‌تر است، اقدام تحریک‌آمیز دیگر از سوی ایران و گرفتاری لجوجانه‌تر آمریکا است». سفارتخانه آمریکا در بغداد از صبح سه‌شنبه به صحنه اعتراضات ضد آمریکایی تبدیل شد. تظاهرات‌کنندگان برای اعتراض به حمله هوایی اخیر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی در شهرستان «القائم» در استان «الانبار» مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند. روز گذشته نیز نیز معترضان عراقی بار دیگر مقابل این مجموعه تحصن کرده و شعار مرگ بر آمریکا سر دادند. جنگنده‌های ارتش آمریکا، یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله مرتبط با سازمان الحشد الشعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کردند و وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد. منابع الحشد الشعبی نیز اعلام کردند که در این حمله هوایی، دستکم ۲۸ نفر از نیروهای الحشد الشعبی شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
X
آگهی تبلیغاتی