×
سیاسی
شناسه خبر : 39054
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 16:36
نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

یک روزنامه آمریکایی با تحلیل اینکه تظاهرات ضد ایالات متحده در عراق، موضع ایران را قوی‌تر می‌کند، نوشت این چیزی نیست که ترامپ خواستار آن بود.

به گزارش نورنیوز، روزنامه «نیویورک تایمز» در یادداشت سردبیری امروز (پنجشنبه) خود به بررسی تحولات اخیر عراق پرداخته و تحلیل کرده است که حمله هوایی ایالات متحده به سازمان «الحشد الحشبی» عراق در شهر قائم، باعث آغاز تظاهرات‌های ضد آمریکایی شده که می‌تواند موضع ایران را قوی‌تر کند. این یادداشت با تیتر «پس‌لرزه‌های حمله هوایی آمریکا در عراق احتمالا تازه شروع شده است»، ضمن اشاره به تحصن معترضان عراقی مقابل سفارتخانه ایالات متحده در بغداد و به خشونت کشیده شدن این تظاهرات با مداخله نظامیان آمریکایی، توضیح می‌دهد: «اگر رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ واقعا در اظهارات خود مبنی بر تمایل به دوری از جنگ‌های [جدید] در خاورمیانه صداقت داشت، این چیزی نبود که خواستار آن باشد».

این روزنامه با بیان اینکه این حمله می‌تواند نتیجه‌ای عکس داشته باشد، می‌نویسد: «اینکه حملات هوایی [به الحشد الشعبی] می‌تواند به عنوان عامل بازدارنده عمل کند، جای شک دارد، زیرا احتمال دارد که آن شبه‌نظامیان [عراقی] دقیقا برای همین واکنش دست به تحریک [آمریکا] زده باشند». نیویورک‌تایمز سپس به خروج یکجانبه دولت ترامپ از توافق هسته‌ای ایران و احیای تحریم‌های اقتصادی علیه تهران اشاره کرده و نوشت: «سخت است که ببینیم او (ترامپ)‌ چه دستاویزی برای ممانعت از پیچیده‌تر شدن مأموریت نیروهای آمریکایی در عراق یا هر جای دیگری از خاورمیانه توسط ایران و نوابش دارد». این روزنامه ادامه داد: «رئیس‌جمهور [ترامپ] می‌توانست به سادگی تنش‌ها [با ایران] را از طریق گشودن پنجره‌ای برای گفت‌وگو با ایران، کاهش دهد. حال چه [این پنجره گفت‌وگو] درباره مذاکره مجدد توافق هسته‌ای بود چه برای حل درگیری‌ها در یمن یا سوریه».

در پایان این یادداشت آمده است: «ترامپ و دستیارانش با خروج از توافق هسته‌ای و نشان دادن ایران به عنوان شرور اصلی در خاورمیانه، فضای بسیار کمی برای گفت‌وگو باقی گذاشتند. چیزی که محتمل‌تر است، اقدام تحریک‌آمیز دیگر از سوی ایران و گرفتاری لجوجانه‌تر آمریکا است». سفارتخانه آمریکا در بغداد از صبح سه‌شنبه به صحنه اعتراضات ضد آمریکایی تبدیل شد. تظاهرات‌کنندگان برای اعتراض به حمله هوایی اخیر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی در شهرستان «القائم» در استان «الانبار» مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند. روز گذشته نیز نیز معترضان عراقی بار دیگر مقابل این مجموعه تحصن کرده و شعار مرگ بر آمریکا سر دادند. جنگنده‌های ارتش آمریکا، یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله مرتبط با سازمان الحشد الشعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کردند و وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد. منابع الحشد الشعبی نیز اعلام کردند که در این حمله هوایی، دستکم ۲۸ نفر از نیروهای الحشد الشعبی شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تلاش برای ترمیم زخم‌های بندرخمیر با عیادت از مجروحان
تغییر مسیر قطارها پس از حمله دشمن در محور بندرعباس
پروژه «نایت‌فال» و جنگنده‌های گریپن؛ انگلیس بازی خطرناکی را در اوکراین آغاز کرد
پیام تکان‌دهنده امام جمعه نجف؛ سرنوشت ما و ایران یکی است
جایگاه ایران در لیگ ملت‌ها قطعی شد؛ نتیجه‌ای که خیال همه را راحت کرد
صعود خیره‌کننده تیم ملی بانوان به جایگاه هفتم جهان؛ رکوردشکنی در چین
از نبرد نابغه‌ی شطرنج تا رازهای تکان‌دهنده؛ دو اثر دراماتیک در رادیو نمایش
پاسخ تند پاکستان به حملات انتحاری؛ عملیات پاکسازی در خیبرپختونخوا
تکلیف تردد در محورهای آسیب‌دیده هرمزگان؛ پل‌ها کی بازگشایی می‌شوند؟
جست‌وجوی گنجینه‌های فارسی در قرقیزستان با کمک هوش مصنوعی!
تشر تند ایران به امارات در نشست بریکس
برنهام نخست‌وزیر شد؛ پایان عصر استارمر
تنگه هرمز در آستانه فلج کامل؛ رکوردشکنی در توقف کشتی‌ها
پیشروی ابولا در کنگو به مرز هشدار رسید
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند و گفت‌وگو کنند
تهران تا جنوب یکپارچه؛ هشدار سخت سردار موسوی به دشمن درباره تداوم حملات هدفمند
هشدار قرمز در لرستان؛ موج گرمای مرگبار تا چه زمانی ادامه دارد؟
چه کسی باید هزینه‌های راهبرد جدید آمریکا در جنگ را بپردازد؟
پاسخ سازمان حفاظت محیط زیست به اخباری درباره آهوهای جزیره خارگ
حمله موشکی مجدد به مقر کُردهای تجزیه طلب در شمال عراق
انتقاد شدید علی‌اکبر ولایتی از نخست‌وزیر عراق
بندر لافت قشم تعطیل نشد،بازسازی پل‌های هرمزگان ادامه دارد
رادیو اربعین عربی راه‌اندازی شد
تاکید روسیه و اتحادیه عرب بر پایان درگیری‌های خلیج فارس
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی والیبال نشسته قهرمان
نقشه جدید آمریکا برای تغییر موازنه در جنگ؛فرسایش ایران، بازسازی اسرائیل
جزییات فرمول جدید محاسبه مستمری بازنشستگی + پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی
آخرین وضعیت شبکه برق جنوب کشور؛ تلاش توانیر برای پایداری دوباره شبکه
انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس از مرحله تبلیغات ادامه می‌یابد
کرملین اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
تاکر کارلسون: آمریکا با خطر انقلاب مردمی روبرو است
تشکیل پرونده قضایی برای جنایت امریکا در حاجی‌آباد هرمزگان
تظاهرات گسترده در یمن؛ اعلام آمادگی برای شکستن محاصره
پیش بینی بورس فردا شنبه 27 تیر/ بورس سقوط می کند؟
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری فروش سوالات امتحانات نهایی
قهرمان جام جهانی، حلقه قهرمانی می‌گیرد+فیلم
والیبال نوجوانان ایران به فینال آسیا رسید
ترمیم جاده های آسیب‌دیده در محورهای جنوب کشور
تبریک وزیر ورزش برای قهرمانی جهانی والیبال نشسته ایران
ادعای افزایش صادرات برق به پاکستان جعلی است
هندبالیست های ایران در آستانه پیروزی متوقف شدند
واکنش سازمان شانگهای به حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
طلای آسیایی برای شنای ایران
مذاکره و امضای تفاهم‌نامه با آمریکا، برای ایران چه کرد؟
قهرمانی تیم والیبال نشسته، نماد اراده و توانمندی فرزندان ایران است
یورش آرژانتینی‌ها به امریکا برای تماشای فینال جام جهانی
باید از تیم والیبال نشسته حمایت همه جانبه شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
موج گرمای شدید در کشور ماندگار است