×
سیاسی
شناسه خبر : 39054
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 16:36
نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

نیویورک‌تایمز: پس‌لرزه‌های حمله آمریکا به عراق تازه شروع شده است

یک روزنامه آمریکایی با تحلیل اینکه تظاهرات ضد ایالات متحده در عراق، موضع ایران را قوی‌تر می‌کند، نوشت این چیزی نیست که ترامپ خواستار آن بود.

به گزارش نورنیوز، روزنامه «نیویورک تایمز» در یادداشت سردبیری امروز (پنجشنبه) خود به بررسی تحولات اخیر عراق پرداخته و تحلیل کرده است که حمله هوایی ایالات متحده به سازمان «الحشد الحشبی» عراق در شهر قائم، باعث آغاز تظاهرات‌های ضد آمریکایی شده که می‌تواند موضع ایران را قوی‌تر کند. این یادداشت با تیتر «پس‌لرزه‌های حمله هوایی آمریکا در عراق احتمالا تازه شروع شده است»، ضمن اشاره به تحصن معترضان عراقی مقابل سفارتخانه ایالات متحده در بغداد و به خشونت کشیده شدن این تظاهرات با مداخله نظامیان آمریکایی، توضیح می‌دهد: «اگر رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ واقعا در اظهارات خود مبنی بر تمایل به دوری از جنگ‌های [جدید] در خاورمیانه صداقت داشت، این چیزی نبود که خواستار آن باشد».

این روزنامه با بیان اینکه این حمله می‌تواند نتیجه‌ای عکس داشته باشد، می‌نویسد: «اینکه حملات هوایی [به الحشد الشعبی] می‌تواند به عنوان عامل بازدارنده عمل کند، جای شک دارد، زیرا احتمال دارد که آن شبه‌نظامیان [عراقی] دقیقا برای همین واکنش دست به تحریک [آمریکا] زده باشند». نیویورک‌تایمز سپس به خروج یکجانبه دولت ترامپ از توافق هسته‌ای ایران و احیای تحریم‌های اقتصادی علیه تهران اشاره کرده و نوشت: «سخت است که ببینیم او (ترامپ)‌ چه دستاویزی برای ممانعت از پیچیده‌تر شدن مأموریت نیروهای آمریکایی در عراق یا هر جای دیگری از خاورمیانه توسط ایران و نوابش دارد». این روزنامه ادامه داد: «رئیس‌جمهور [ترامپ] می‌توانست به سادگی تنش‌ها [با ایران] را از طریق گشودن پنجره‌ای برای گفت‌وگو با ایران، کاهش دهد. حال چه [این پنجره گفت‌وگو] درباره مذاکره مجدد توافق هسته‌ای بود چه برای حل درگیری‌ها در یمن یا سوریه».

در پایان این یادداشت آمده است: «ترامپ و دستیارانش با خروج از توافق هسته‌ای و نشان دادن ایران به عنوان شرور اصلی در خاورمیانه، فضای بسیار کمی برای گفت‌وگو باقی گذاشتند. چیزی که محتمل‌تر است، اقدام تحریک‌آمیز دیگر از سوی ایران و گرفتاری لجوجانه‌تر آمریکا است». سفارتخانه آمریکا در بغداد از صبح سه‌شنبه به صحنه اعتراضات ضد آمریکایی تبدیل شد. تظاهرات‌کنندگان برای اعتراض به حمله هوایی اخیر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی در شهرستان «القائم» در استان «الانبار» مقابل سفارت آمریکا تجمع کردند. روز گذشته نیز نیز معترضان عراقی بار دیگر مقابل این مجموعه تحصن کرده و شعار مرگ بر آمریکا سر دادند. جنگنده‌های ارتش آمریکا، یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله مرتبط با سازمان الحشد الشعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کردند و وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد. منابع الحشد الشعبی نیز اعلام کردند که در این حمله هوایی، دستکم ۲۸ نفر از نیروهای الحشد الشعبی شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
X
آگهی تبلیغاتی