×
سیاسی
شناسه خبر : 39040
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 14:53
بازدید رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه کرج/رسیدگی به وضعیت زندانیان ناراضی

بازدید رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه کرج/رسیدگی به وضعیت زندانیان ناراضی

رئیس قوه قضائیه با حضور در ندامتگاه کرج از این زندان بازدید و با تعدادی از زندانیان گفت‌وگو کرد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در ابتدای سفر به استان البرز با حضور در ندامتگاه کرج ضمن بازدید از این مرکز با زندانیان دیدار و گفتگو کرد.

در این بازدید نماینده ولی فقیه در استان البرز، رئیس سازمان زندان ها، رئیس کل دادگستری استان و دادستان مرکز استان رئیس قوه قضائیه را همراهی نمودند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز و در ابتدای سفر رئیسی و پیش از آغاز رسمی برنامه ها رئیس دستگاه قضا به همراه اسماعیلی رئیس حوزه ریاست، علی باقری کنی معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه و جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها در برنامه‌ای از پیش اعلام نشده وارد ندامتگاه مرکزی کرج شدند. 

با ورود آیت الله رئیسی به ندامتگاه مرکزی کرج، وی و همراهان با حضور در اندرزگاه‌های این ندامتگاه به گفت‌وگو با زندانیان پرداخته و در جریان مسائل مرتبط با آن ها قرار گرفتند. 

یکی از مهم ترین نکاتی که در این بازدید توجه رئیس دستگاه قضا را به خود جلب کرد، اعتراض محکومین سال های قبل به در نظر گرفتن احکام اشد برای جرم های ارتکابی بود. 

با اعلام این ادعا از سوی محکومین حاضر در اندرزگاه‌ها، آیت الله رئیسی به مسئولین زندان دستور داد پرونده محکومین مدعی به محل آورده شود تا در حضور رئیس قوه قضاییه، سخنگوی دستگاه قضا و دبیر ستاد حقوق بشر مورد بررسی قرار گیرد. در این بخش آیت الله رییسی در چند مورد تذکراتی به مسوولین زیربط داد.

در ادامه این روند و با مطالعه پرونده محکومین، آیت‌الله رئیسی در مورد برخی موارد دستور مساعد در مورد محکومین صادر کرد. 

آیت الله رئیسی در ادامه بازدید از پیش اعلام نشده خود از ندامتگاه مرکزی کرج با تعدادی از محکومین مواجه شد که آن ها نیز از بلاتکلیف بودن خود گلایه مند بودند. 

آیت الله رئیسی با بررسی پرونده محکومین مورد اشاره به مواردی برخورد که در رویه جدید قوه قضاییه در دوره تحول می توان مطابق با بخشنامه و دستورالعمل های جدید تمهیداتی را برای برخی از آنها در نظر گرفت.

بنابراین گزارش، در ادامه بازدید رئیس قوه قضاییه از ندامتگاه مرکزی کرج تعدادی از محکومان با بیان اینکه مدت بسیار کمی از دوران محکومیت آن ها باقی مانده است، درخواست تخفیف و عفو داشتند که آیت الله رییسی دستور داد با بررسی کارشناسی صورت گرفته و در نظر گرفتن شرایط قانونی و به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب(س) زمینه اعطای مرخصی به تعدادی از زندانیان با شرایط خاص ‌که‌ مدت‌ بسیار کمی از دوران محکومیتشان باقی مانده، به سرعت فراهم شود.

گفتنی است، لزوم بازدید و سرکشی مستمر قضات از زندان‌ها، یکی از مهم ترین مواردی است که در سخنرانی های مختلف رئیس دستگاه قضا مورد تاکید وی بوده است.

در این دیدار چهره به چهره با زندانیان یکی از مواردی که از سوی رییس دستگاه قضا از محکومان پرسش شد، موضوع حضور قضات در ندامتگاه مرکزی کرج بود که گلایه تعدادی از زندانیان از برخی قضات را در پی داشت، مواردی به دستور آیت الله رییسی یادداشت‌ شد تا در همین سفر مورد بررسی قرار گیرد.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
رئیس قوه قضاییه
نظرات

آخرین اخبار
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه
تاکید بن سلمان بر تقویت روابط برادرانه میان دو کشور عربستان و عراق
سناتور آمریکایی: ادعای 25 میلیارد دلاری درباره جنگ با ایران دروغ است
ژن‌هایی که می‌توانند به بازسازی اندام انسان کمک کنند
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران
هشدار سپاه پاسداران نسبت به تعرض علیه شناورهای ایران
پیش‌نویس عجیب درباره تعرفه آب!
اعلام عبور کشتی قطری به مقصد پاکستان از تنگه هرمز
سازمان حمایت: امسال خودروسازان مجوز افزایش قیمت ندارند
سردار موسوی: منتظر فرمان شلیک هستیم
خنثی‌سازی 185 موشک دشمن از سوی فراجا
گروه ایران مشخص شد/قلعه‌نویی: تیم‌ آسان در آسیا نداریم+فیلم
پوتین:پیشنهاد ما برای انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان روی میز است
جزئیاتی از «کارت امید مادر» با اعتبار ماهانه 2میلیون تومان
پیروزی قاطع سیتی با درخشش دوکو و هالند
مفتی اعظم عمان: جهان اسلام در برابر تجاوزها متحد شود
آژیر خطر در شلومی و حنیتا پس از هشدار حمله پهپادی
نجات معجزه آسای یک کودک یک‌ساله
دستور جدید در کاخ سفید: صحبت با رسانه‌ها بدون مجوز ممنوع
خدمات‌رسانی دوباره 5 ایستگاه خط 7 متروی تهران به مردم
ستاره بلغارستانی لوبه به فولاد سیرجان پیوست
جنگ با ایران افسانه «برتری مطلق» واشنگتن را فرو ریخت
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
پزشکیان با انتشار آیه‌ای از قرآن دعوت به وحدت کرد
عملیات تیراندازی در کرانه باختری/ حال یکی از زخمی‌ها وخیم است
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
شهادت 7 غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ضرب‌الاجل اف ای سی برای معرفی 3 نماینده ایران
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد
ویز ایر پروازهای خود را به تل آویو لغو کرد
ارائه لیست مازاد اوسمار ویرا حقیقت دارد؟
روسیه: دیدار پوتین و ترامپ در چین غیرواقع‌بینانه است