×
سیاسی
شناسه خبر : 39039
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/10/12 ساعت 14:15

رئیس قوه قضائیه:

مجریان قضا اجازه دور زدن قانون را به کسی ندهند/ با زد و بندها و رشوه گیری برخورد شود

حجت الاسلام رئیسی گفت: مجریان قضا باید عدالت داشته باشند و اجازه دور زدن قانون را به کسی ندهند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی ،رئیس قوه قضائیه در نشست شورای اداری استان البرز گفت: مردم استان البرز همواره حضوری بصیرانه و دشمن شکن در رویدادهای مختلف داشتن ،کرج در دوران دفاع مقدس به امر امام لبیک گفت و شهدای زیادی تقویم به نظام و انقلاب کرد.

او افزود:دی ماه امسال  مردم در مقابل دشمن ایستادند که برای  
پاسداشت این مردم باید اجرای عدالت اداری و مبارزه بی امان با فساد اداری در دستور کار قوه قضائیه باشد.

رئیس قوه قضائیه گفت:مجریان قضا باید عدالت را اجرا و برای افزایش امنیت در کشور تلاش کنند و اجازه دور زدن قانون را به متخلفان ندهند.  

او با اشاره به بصیرت مردم و جوانان گفت: تجربه  چهل سال انقلاب  نشان داده است که مردم در همه صحنه ها حضوری مقتدرانه داشته اند و   بصیرت و ایستادگی‌ نسل چهارم امروز از نسل اول انقلاب کمتر نیست .

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: در بخش  صنعت ،کشاورزی، علم‌و فن آوری وکارهای دانش بنیان قدم های بزرگی  برداشته شده است و با گذشت این سالها نباید با این پیشرفتی که در همه زمینه ها حاصل شده، شاهد گله مندی مردم از بی عدالتی ها و کم کاری در رسیدگی ها  باشیم .

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مردم مطالبات  به حقی دارند و  همه ما مسئولان و مدیران در همه سطوح موظف هستیم  به امور مردم رسیدگی کنیم، گفت: مدیران باید در اجرای قانون برای رسیدگی به مشکلات مردم  با  زد و بند و کارهای غیرقانونی و رشوه  برخورد کنند .

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: به این منظور سازمان های درون دستگاهی باید به حوزه تخلفات رسیدگی کنند و حراست ها  نیز  چشم مدیران باشند و اگر جایی  تخلفی می بینند گزارش دهند.

او در بخش دیگری از سخنان خود  با اشاره  به فرمایش  مقام معظم رهبری  و نامگذاری  سال  به نام  رونق تولید گفت: باید قانون بهبود فضای کسب و کار اجرا  و موانع تولید در آن بررسی  شود و دستگاه های نظارتی نیز در این زمینه پیگیری کنند، چرا که فرمایش مقام معظم رهبری در بخش رونق تولید منشور کاملی  برای رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار است .

رئیس قوه قضائیه گفت: از تولیدکننده ای که افزایش ظرفیت تولید دارد  و تحریم ها را دور میزند باید حمایت کرد  چرا که اینها سربازان مقابله با دشمن هستند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به  مسائل بانکی گفت: دادن تسهیلات به تولیدکننده نه  به دلالان باید از اولویت کار بانک ها باشد و  اصلاح نظام بانکی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است  که باید به آن توجه شود .

رئیسی افزود:برخی می گویند افزایش نقدینگی در کشور نگران کننده است اما اگر این افزایش به طرف تولید و تولیدکننده سوق داده شود  دغدغه ها تبدیل به رفع نگرانی و رونق تولید می شود.

او  در ادامه با اشاره به اجرای عدالت در کشور گفت: مردم باید احساس کنند که عدالت درحال اجراست و احساس کنند که  فساد و روابط نا سالم در نظام اداری پایین آمده و  در برخورد با مفاسد پارتی و رابطه نقشی ندارد .

رئیسی در ادامه  به کاربری های غیرقانونی نیز اشاره کرد و گفت: با  افراد  متخلف باید برخورد شود و  در بخش کشاورزی و مزروعی نباید تغییر کاربری اراضی انجام شود ،همچنین  وضعیت چاه های غیرمجاز نیز باید از طریق وزارت نیرو ساماندهی و مشخص شود، چرا که  اینها  منابع ملی و ذخایر کشور هستند.

رئیس قوه قضائیه  با اشاره به زندان ها گفت:در همه شهرهایی که زندان‌ها درون شهر هستند، شهرداری ها و مسئولان استانی تلاش کنند تا زندان ها را به خارج از شهر انتقال دهند.


باشگاه خبرنگاران جوان
کلید واژگان
حجت الاسلام رئیسی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
زلنسکی وارد واشنگتن شد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
X
آگهی تبلیغاتی