×
فرهنگی
شناسه خبر : 38986
تاریخ انتشار :

دکتر مصطفی سالاری اعلام کرد:

مرخصی زایمان تعیین تکلیف می‌شود

دیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش اختیارات مدیران درمان و روسای بیمارستان‌ها را از مزایای طرح بودجه عملکردی بیمارستان‌ها برشمرد و گفت: روسای بیمارستان‌ها و مدیران درمان استان‌ها از محل صرفه جویی در هزینه‌ها امکان اجرای برنامه‌هایی همچون ارتقاء هتلینگ، خرید تجهیزات غیرتوسعه‌ای، جذب نیروی تخصصی و پرداخت مزایای انگیزشی به کارکنان را خواهند داشت.

 به گزارش نورنیوز-دکتر سالاری در مراسم روز پرستار: مرخصی زایمان تعیین تکلیف می‌شود مادر نوزاد کودک فرزند زایمان بارداری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزایش اختیارات مدیران درمان و روسای بیمارستان‌ها را از مزایای طرح بودجه عملکردی بیمارستان‌ها برشمرد و گفت: روسای بیمارستان‌ها و مدیران درمان استان‌ها از محل صرفه جویی در هزینه‌ها امکان اجرای برنامه‌هایی همچون ارتقاء هتلینگ، خرید تجهیزات غیرتوسعه‌ای، جذب نیروی تخصصی و پرداخت مزایای انگیزشی به کارکنان را خواهند داشت.  دکتر مصطفی سالاری در مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار که با حضور شماری از پرستاران شاغل در مراکز درمانی تأمین اجتماعی سراسر کشور برگزار شد، ضمن تبریک این روز بزرگ به پرستاران، اظهار داشت: ۱۴ هزار پرستار همکار سازمان تأمین اجتماعی در خط مقدم خدمت به مردم هستند و رفتار صحیح و خدمت رسانی صادقانه این عزیزان نشانگر ارزش و جایگاه سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با تأکید بر اینکه مدیران سازمان تأمین اجتماعی با خواسته‌ها و مشکلات پرستاران آشنایی کامل دارند و برای تحقق خواسته‌های این عزیزان پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد، افزود: در برنامه‌های مختلف مربوط به ارتقاء خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی نیز ارتقاء جایگاه پرستاران و توجه به زحمات این عزیزان مورد توجه قرار دارد. سالاری با اشاره به برنامه سازمان تأمین اجتماعی برای تخصیص بودجه بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین اجتماعی متناسب با عملکرد این مراکز، گفت: در این طرح جدید حتما بابت کار بیشتر بایستی پرداختی بیشتری باشد و در بودجه عملکردی بیمارستانها زمینه برای پرداخت‌های بهتر به همکاران پرستار برنامه ریزی شده است.

وی با تأکید بر اینکه طرح بودجه عملکردی بیمارستانها به هیچ وجه به معنی خودگردانی بیمارستان ها نیست، اظهار داشت: خودگردانی در درمان تامین اجتماعی معنی ندارد و در این طرح که از ماه جاری شروع شده است اختصاص بودجه به بیمارستان‌های ملکی تأمین اجتماعی به صورت منظم و متناسب با خدماتی خواهد بود که به جامعه ارائه می‌دهند. سالاری ادامه داد: در این طرح با توجه به شرایط بیمارستان و منطقه‌ای که در آن واقع شده است، متناسب با تعرفه خدمات، ضرایب مشخصی تعریف شده و ضریب خاصی نیز برای ارتقاء کیفیت خدمات در نظر گرفته شده است تا مدیران و کارکنان بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بالاتر تشویق شوند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، افزایش اختیارات مدیران درمان و روسای بیمارستان‌ها را از دیگر مزایای این طرح برشمرد و گفت: روسای بیمارستان‌ها و مدیران درمان استان‌ها از محل صرفه جویی در هزینه‌ها امکان اجرای برنامه‌هایی همچون ارتقاء هتلینگ، خرید تجهیزات غیرتوسعه‌ای، جذب نیروی تخصصی و پرداخت مزایای انگیزشی به کارکنان را خواهند داشت. سالاری از امکان‌پذیر بودن انجام اصلاحات و تغییرات لازم در این طرح خبر داد و گفت: این طرح بر اساس اختیارات داخلی سازمان تأمین اجتماعی درحال اجرا است و اصلاح آن نیز در صورت نیاز با تصمیم گیری درون سازمانی قابل انجام است و خوش بین هستیم که اجرای این طرح کیفیت خدمات را ارتقاء دهد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه از ایجاد حساب جداگانه‌ای برای مدیریت هزینه‌های بخش درمان این سازمان خبر داد و گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته ماهیانه حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی هزینه می‌شود که این مبلغ در حساب ایجاد شده ذخیره و تحت نظر معاونت درمان هزینه می‌شود. سالاری تصریح کرد: در ماه‌های اخیر برای پرداخت مطالبات معوق مراکز درمانی طرف قرار داد با سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۲۲۰۰ میلیارد تومان در ماه هزینه شده است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته مطالبات معوق مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تا هفته آینده و مطالبات مراکز درمانی غیردولتی تا دو ماه آینده تسویه می‌شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین از پیگیری برای تعیین تکلیف مرخصی زایمان خبر داد و گفت: پیشنهادی برای اعمال افزایش مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه ارائه داده‌ایم و توافق اولیه نیز در این مورد صورت گرفته است تا هزینه مربوط به اجرای این قانون به عنوان مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت لحاظ شود. بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری گفت: در حال حاضر ۳۵ درصد از شکایات طرح شده در دیوان عدالت اداری مربوط به این موضوع است که با اجرایی شدن این تصمیم امیدواریم شاهد افزایش رضایتمندی بانوان مشمول این قانون و کاهش شکایات از سازمان باشیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
X
آگهی تبلیغاتی