×
فرهنگی
شناسه خبر : 38683
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/08 ساعت 10:50
برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟

موسیقی فجر ۳۵ در آینه مهر؛

برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟

مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته این بخش از تلاش برای برندسازی «موسیقی فجر» در رویدادهای جهانی سخن گفت.

اردوان جعفریان مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره تازه‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته در این بخش بیان کرد: طی این مدتی که در ستاد اجرایی جشنواره موسیقی فجر حضور پیدا کردم نهایت تلاش را انجام دادیم تا با دعوت از گروه‌های شاخص حوزه بین‌الملل به موضوع برندسازی موسیقی فجر در خارج از مرزها کمک کنیم. قطعاً تداوم این حرکت باعث شاخص شدن جشنواره موسیقی فجر می‌شود. ضمن اینکه چنین شرایطی موجب آن خواهد شد که با این افزایش اعتبار گروه‌های خارجی نیز انگیزه بیشتری برای حضور در این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با همیاری معاونت دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه فراخوان شرکت هنرمندان خارجی برای حضور در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در کشورهایی که جمهوری اسلامی ایران در آن‌ها رایزنی فرهنگی دارند، ارسال شد و در این عرصه نیز پتانسیل خیلی خوبی شناسایی شد که قطعا در سال‌های بعد می‌تواند مورد استفاده مسئولان برگزاری جشنواره موسیقی فجر نیز قرار گیرد. به هر ترتیب در این شرایط نقش وزارت امور خارجه کشورمان یک نقش موثر و ارزشمند است که خوشبختانه در این دوره، روند خوبی را تا اینجا طی کرده است.

این پژوهشگر و تهیه‌کننده آثار موسیقایی گفت: ما تلاش کردیم در دوره سی و پنجم توازنی در نحوه انتخاب گروه‌های شرکت‌کننده بخش بین‌الملل برقرار کنیم که در جشنواره هم شاهد حضور اجراهایی در حوزه موسیقی معاصر و هم اجراهایی در حوزه موسیقی سنتی منطقه باشیم. این نوع نگاه در حوزه موسیقی کلاسیک نیز وجود دارد تا علاقه‌مندان هر بخش بتوانند از اجراهای این دوره بهره‌مند شوند.

مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: به دلیل شرایط بودجه، تلاش شده تا با همکاری رایزنی فرهنگی کشورهای دیگر در ایران بخش عمده‌ای از هزینه گروه‌های خارجی شرکت‌کننده در جشنواره تامین شود که جا دارد در این چارچوب از رایزنی فرهنگی کشورهای اتریش، فرانسه و ایتالیا تشکر ویژه‌ای داشته باشم که در این بخش همراه ستاد اجرایی بودند. به هر حال شاید در این دوره از حضور کم تعدادتر گروه‌ها و هنرمندان خارجی بهره‌مند باشیم اما به اعتقاد من این گروه‌ها به لحاظ کیفی دارای استانداردهای قابل قبولی هستند.

جعفریان تصریح کرد: قطعاً بخش بین‌الملل جشنواره موسیقی فجر می‌تواند از شرایط کمی و کیفی بیشتری برخوردار باشد کما اینکه ما در این دوره سعی در ایجاد بستری داشتیم که رویکرد و طراحی آن بتواند دستمایه‌ای برای سال‌های آینده در جهت حضور گروه‌های بیشتر خارجی در جشنواره موسیقی فجر باشد.

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به مدیریت محمد اله یاری فومنی و دبیری شاهین فرهت از  ۲۴ تا ۳۰ بهمن امسال برگزار می‌شود.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود