×
فرهنگی
شناسه خبر : 38683
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/10/08 ساعت 10:50
برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟

موسیقی فجر ۳۵ در آینه مهر؛

برندسازی «موسیقی فجر» در حوزه بین‌الملل/ چه آثاری می‌آیند؟

مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته این بخش از تلاش برای برندسازی «موسیقی فجر» در رویدادهای جهانی سخن گفت.

اردوان جعفریان مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره تازه‌ترین فعالیت‌های انجام گرفته در این بخش بیان کرد: طی این مدتی که در ستاد اجرایی جشنواره موسیقی فجر حضور پیدا کردم نهایت تلاش را انجام دادیم تا با دعوت از گروه‌های شاخص حوزه بین‌الملل به موضوع برندسازی موسیقی فجر در خارج از مرزها کمک کنیم. قطعاً تداوم این حرکت باعث شاخص شدن جشنواره موسیقی فجر می‌شود. ضمن اینکه چنین شرایطی موجب آن خواهد شد که با این افزایش اعتبار گروه‌های خارجی نیز انگیزه بیشتری برای حضور در این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با همیاری معاونت دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه فراخوان شرکت هنرمندان خارجی برای حضور در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در کشورهایی که جمهوری اسلامی ایران در آن‌ها رایزنی فرهنگی دارند، ارسال شد و در این عرصه نیز پتانسیل خیلی خوبی شناسایی شد که قطعا در سال‌های بعد می‌تواند مورد استفاده مسئولان برگزاری جشنواره موسیقی فجر نیز قرار گیرد. به هر ترتیب در این شرایط نقش وزارت امور خارجه کشورمان یک نقش موثر و ارزشمند است که خوشبختانه در این دوره، روند خوبی را تا اینجا طی کرده است.

این پژوهشگر و تهیه‌کننده آثار موسیقایی گفت: ما تلاش کردیم در دوره سی و پنجم توازنی در نحوه انتخاب گروه‌های شرکت‌کننده بخش بین‌الملل برقرار کنیم که در جشنواره هم شاهد حضور اجراهایی در حوزه موسیقی معاصر و هم اجراهایی در حوزه موسیقی سنتی منطقه باشیم. این نوع نگاه در حوزه موسیقی کلاسیک نیز وجود دارد تا علاقه‌مندان هر بخش بتوانند از اجراهای این دوره بهره‌مند شوند.

مدیر کمیته امور بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: به دلیل شرایط بودجه، تلاش شده تا با همکاری رایزنی فرهنگی کشورهای دیگر در ایران بخش عمده‌ای از هزینه گروه‌های خارجی شرکت‌کننده در جشنواره تامین شود که جا دارد در این چارچوب از رایزنی فرهنگی کشورهای اتریش، فرانسه و ایتالیا تشکر ویژه‌ای داشته باشم که در این بخش همراه ستاد اجرایی بودند. به هر حال شاید در این دوره از حضور کم تعدادتر گروه‌ها و هنرمندان خارجی بهره‌مند باشیم اما به اعتقاد من این گروه‌ها به لحاظ کیفی دارای استانداردهای قابل قبولی هستند.

جعفریان تصریح کرد: قطعاً بخش بین‌الملل جشنواره موسیقی فجر می‌تواند از شرایط کمی و کیفی بیشتری برخوردار باشد کما اینکه ما در این دوره سعی در ایجاد بستری داشتیم که رویکرد و طراحی آن بتواند دستمایه‌ای برای سال‌های آینده در جهت حضور گروه‌های بیشتر خارجی در جشنواره موسیقی فجر باشد.

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به مدیریت محمد اله یاری فومنی و دبیری شاهین فرهت از  ۲۴ تا ۳۰ بهمن امسال برگزار می‌شود.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی