×
سیاسی
شناسه خبر : 38634
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/07 ساعت 16:15

رئیس ستاد ارتش اعلام کرد:

هشدار رئیس ستاد ارتش نسبت به ورود در محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد ارتش بعد از ظهر امروز ( شنبه) در نشست خبری- تحلیلی که با موضوع رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های منطقه رزمایش اظهار کرد: شمال اقیانوس هند یکی از مناطق استراتژیک جهان است چون این منطقه در منطقه مهم و راهبردی دنیا قرار گرفته است.

 به گزارش نورنیوز-هشدار رئیس ستاد ارتش نسبت به ورود در محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ سیاری رئیس ستاد ارتش اعلام کرد: هر شناور یا هر پرنده‌ای را که وارد محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ شود، می‌زنیم. به گزارش ایسنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد ارتش بعد از ظهر امروز ( شنبه) در نشست خبری- تحلیلی که با موضوع رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های منطقه رزمایش اظهار کرد: شمال اقیانوس هند یکی از مناطق استراتژیک جهان است چون این منطقه در منطقه مهم و راهبردی دنیا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه «بالای ۹۰ درصد صادرات و واردات کشورهایی که به دریاها راه دارند، از طریق دریا انجام می‌شود»، افزود: در زمینه انتقال انرژی به بسیاری از کشورها، منطقه خلیج فارس و امنیت آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای جمهوری اسلامی ایران نیز امنیت آبهای منطقه ای بسیار اهمیت دارد؛ ما نزدیک به هزار کیلومتر مرز دریایی داریم و بر شمال اقیانوس هند مشرف هستیم و عبور و مرور کشتی‌های تجاری و نفت کش‌های جمهوری اسلامی ایران از آبهای این منطقه انجام می‌شود به همین دلیل نیز مثلث دریایی این منطقه برای ما بسیار مهم است.

رئیس ستاد ارتش با اشاره به برگزاری رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین در منطقه چابهار خاطرنشان کرد:ما برای تامین امنیت این منطقه برای تجارت جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها، اقدامات بسیار ارزشمندی را در طول سالیان گذشته انجام دادیم. این موضوع برای دیگر کشورها ازجمله دو کشوری که با ما درحال برگزاری رزمایش هستند، بسیار اهمیت دارد، امروز ما درحال همکاری مشترک نظامی در حوزه دریایی با دو کشور قدرتمند هستیم. دریادار سیاری همچنین به حضور نیروی دریایی در آبهای بین‌المللی اشاره کرد و گفت: زمانی که موضوع ناامنی های دریایی در منطقه خلیج عدن مطرح شد، از ما درخواست شد تا برای تامین و ایجاد امنیت این منطقه اقداماتی انجام دهیم و مابا اقتدار تحت کنترل خودمان امنیت را در این منطقه برقرار کردیم. تاکنون در این منطقه حدود ۵ هزار کشتی را اسکورت و به ۳۰ فروند از کشتی‌های کشورهای جهان کمک کردیم. وی خاطر نشان کرد: دیپلماسی دریایی از جمله دیگر اقداماتی است که طی سالهای اخیر پیگیری شده است؛

امروز تاکتیک ها و تکنیک‌های ما در بحث مقابله با دزدان دریایی به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شده‌است و بسیاری از آنها به دنبال دریافت این تاکتیک‌ها از ما بودند. معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: به برکت انقلاب ما از یک نیروی دریایی ساحلی به یک نیروی دریایی راهبردی تبدیل شده ایم که در تامین امنیت آبهای دنیا نقش آفرینی کردیم و کشورهای قدرتمند جهان از جمله چین و روسیه به قدرت ما پی می‌برند و با ما رزمایش مشترک برگزار می‌کنند. دریادار سیاری در ادامه این نشست خبری- تحلیلی به اهداف رزمایش مرکب دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با روسیه و چین اشاره کرد و گفت: نشان دادن اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران در شمال اقیانوس هند، برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند، نجات کشتی‌های آسیب دیده، امداد و نجات، نزدیک شدن تفکر مان در اجرایی کردن تاکتیک نادر عملیات های دریایی و تبادل تجربیات با کشورهای حاضر در رزمایش و تقویت مناسبات بین‌المللی بین ایران و کشورهای شرکت کننده از جمله اهداف برگزاری رزمایش مرکب سه کشور ایران، روسیه و چین است.

کشورهای شرکت کننده در این رزمایش عزم و اراده خود برای برقراری امنیت در منطقه شمال اقیانوس هند را نشان می‌دهند. وی همچنین به تداوم برگزاری رزمایش های مرکب با کشورهای خارجی اشاره و خاطرنشان کرد: روند برگزاری رزمایش های مرکب ادامه خواهد داشت و در این رزمایش برای رزمایش های آتی هماهنگ و آماده می‌شویم. رئیس ستاد ارتش درباره علت نامگذاری این‌ رزمایش با عنوان رزمایش «مرکب» یاد آور شد: وقتی رزمایش با کشورهای همسایه باشد رزمایش مرکب نام می‌گیرد. دریادار سیاری با تاکید بر اینکه منطقه نیازی به حضور نامشروع کشورهای دیگر ندارد، گفت: بسیاری تلاش می‌کنند منطقه را ناامن نشان دهند تا توجیهی برای حضورشان عنوان کنند اما ما امنیت منطقه را تامین می‌کنیم و اعلام می‌کنیم امنیت برقرار است و به اینکه دیگران بخواهند حضور‌ نامشروعی در منطقه داشته باشند نیازی نداریم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال جاسوسی از رزمایش مرکب ایران روسیه و چین اظهار کرد: قطعا خیلی از کشورها امروز می‌خواهند بدانند رزمایش ایران روسیه و چین چگونه برگزار می‌شود. ما در سال‌های قبل نشان دادیم که در این زمینه با کسی تعارف و‌ شوخی نداریم. این یک هشدار جدی است. اطمینان داشته باشید هر شناور یا هر پرنده‌ای را که وارد محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ شود، می‌زنیم. کسی حق‌ ورود به رزمایش ما را ندارد. وی‌افزود: ما اطلاعات آشکار را در رزمایش اعلام می‌کنیم و نشان می‌دهیم اما اطلاعات طبقه‌بندی قابل دسترسی برای کسی نیست.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ خاموش چغازنبیل؛ میراث 3200 ساله ایلامی‌ها در خطر نابودی
چرا زنان بیشتر به بیماری ام‌اس مبتلا می‌شوند؟
عراقچی و گروسی به قاهره می‌روند
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا را هدف قرار دادیم
مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
زمان تشییع پیکر صدابردار پیشکسوت اعلام شد
چرا عرضه خودرو در بورس کالا به نفع مصرف‌کنندگان نیست؟
عکس های منتخب ایران ؛ دوشنبه 17 شهریور 1404
احتکار و گرانفروشی مرغ و گوشت در ارومیه
انصار الله: عملیات امروز در قدس پاسخی شایسته به جنایات رژیم صهیونیستی بود
یارانه بخشی از هزینه نان پرداخت می شود
جزییات تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس اعلام شد
آیا باشگاه پرسپولیس به بابک زنجانی فروخته شد؟
آلمان به دلیل سیاست‌های انرژی، گاز وارداتی را گران‌تر می‌خرد
حکم 83 میلیون دلاری دادگاه آمریکایی علیه ترامپ
تاکید 1200 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دولت فرانسه سقوط کرد
تاج : اعتراضم بابت داوری کافا را به دوستانم منتقل کردم
نورنما | غافلگیری عکاس حیات‌وحش توسط چیتا
حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مصداق بارز تروریسم دولتی است
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
X
آگهی تبلیغاتی