×
سیاسی
شناسه خبر : 38634
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/07 ساعت 16:15
هشدار رئیس ستاد ارتش نسبت به ورود در محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌

رئیس ستاد ارتش اعلام کرد:

هشدار رئیس ستاد ارتش نسبت به ورود در محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد ارتش بعد از ظهر امروز ( شنبه) در نشست خبری- تحلیلی که با موضوع رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های منطقه رزمایش اظهار کرد: شمال اقیانوس هند یکی از مناطق استراتژیک جهان است چون این منطقه در منطقه مهم و راهبردی دنیا قرار گرفته است.

 به گزارش نورنیوز-هشدار رئیس ستاد ارتش نسبت به ورود در محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ سیاری رئیس ستاد ارتش اعلام کرد: هر شناور یا هر پرنده‌ای را که وارد محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ شود، می‌زنیم. به گزارش ایسنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد ارتش بعد از ظهر امروز ( شنبه) در نشست خبری- تحلیلی که با موضوع رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های منطقه رزمایش اظهار کرد: شمال اقیانوس هند یکی از مناطق استراتژیک جهان است چون این منطقه در منطقه مهم و راهبردی دنیا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه «بالای ۹۰ درصد صادرات و واردات کشورهایی که به دریاها راه دارند، از طریق دریا انجام می‌شود»، افزود: در زمینه انتقال انرژی به بسیاری از کشورها، منطقه خلیج فارس و امنیت آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای جمهوری اسلامی ایران نیز امنیت آبهای منطقه ای بسیار اهمیت دارد؛ ما نزدیک به هزار کیلومتر مرز دریایی داریم و بر شمال اقیانوس هند مشرف هستیم و عبور و مرور کشتی‌های تجاری و نفت کش‌های جمهوری اسلامی ایران از آبهای این منطقه انجام می‌شود به همین دلیل نیز مثلث دریایی این منطقه برای ما بسیار مهم است.

رئیس ستاد ارتش با اشاره به برگزاری رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین در منطقه چابهار خاطرنشان کرد:ما برای تامین امنیت این منطقه برای تجارت جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها، اقدامات بسیار ارزشمندی را در طول سالیان گذشته انجام دادیم. این موضوع برای دیگر کشورها ازجمله دو کشوری که با ما درحال برگزاری رزمایش هستند، بسیار اهمیت دارد، امروز ما درحال همکاری مشترک نظامی در حوزه دریایی با دو کشور قدرتمند هستیم. دریادار سیاری همچنین به حضور نیروی دریایی در آبهای بین‌المللی اشاره کرد و گفت: زمانی که موضوع ناامنی های دریایی در منطقه خلیج عدن مطرح شد، از ما درخواست شد تا برای تامین و ایجاد امنیت این منطقه اقداماتی انجام دهیم و مابا اقتدار تحت کنترل خودمان امنیت را در این منطقه برقرار کردیم. تاکنون در این منطقه حدود ۵ هزار کشتی را اسکورت و به ۳۰ فروند از کشتی‌های کشورهای جهان کمک کردیم. وی خاطر نشان کرد: دیپلماسی دریایی از جمله دیگر اقداماتی است که طی سالهای اخیر پیگیری شده است؛

امروز تاکتیک ها و تکنیک‌های ما در بحث مقابله با دزدان دریایی به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شده‌است و بسیاری از آنها به دنبال دریافت این تاکتیک‌ها از ما بودند. معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: به برکت انقلاب ما از یک نیروی دریایی ساحلی به یک نیروی دریایی راهبردی تبدیل شده ایم که در تامین امنیت آبهای دنیا نقش آفرینی کردیم و کشورهای قدرتمند جهان از جمله چین و روسیه به قدرت ما پی می‌برند و با ما رزمایش مشترک برگزار می‌کنند. دریادار سیاری در ادامه این نشست خبری- تحلیلی به اهداف رزمایش مرکب دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با روسیه و چین اشاره کرد و گفت: نشان دادن اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران در شمال اقیانوس هند، برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند، نجات کشتی‌های آسیب دیده، امداد و نجات، نزدیک شدن تفکر مان در اجرایی کردن تاکتیک نادر عملیات های دریایی و تبادل تجربیات با کشورهای حاضر در رزمایش و تقویت مناسبات بین‌المللی بین ایران و کشورهای شرکت کننده از جمله اهداف برگزاری رزمایش مرکب سه کشور ایران، روسیه و چین است.

کشورهای شرکت کننده در این رزمایش عزم و اراده خود برای برقراری امنیت در منطقه شمال اقیانوس هند را نشان می‌دهند. وی همچنین به تداوم برگزاری رزمایش های مرکب با کشورهای خارجی اشاره و خاطرنشان کرد: روند برگزاری رزمایش های مرکب ادامه خواهد داشت و در این رزمایش برای رزمایش های آتی هماهنگ و آماده می‌شویم. رئیس ستاد ارتش درباره علت نامگذاری این‌ رزمایش با عنوان رزمایش «مرکب» یاد آور شد: وقتی رزمایش با کشورهای همسایه باشد رزمایش مرکب نام می‌گیرد. دریادار سیاری با تاکید بر اینکه منطقه نیازی به حضور نامشروع کشورهای دیگر ندارد، گفت: بسیاری تلاش می‌کنند منطقه را ناامن نشان دهند تا توجیهی برای حضورشان عنوان کنند اما ما امنیت منطقه را تامین می‌کنیم و اعلام می‌کنیم امنیت برقرار است و به اینکه دیگران بخواهند حضور‌ نامشروعی در منطقه داشته باشند نیازی نداریم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال جاسوسی از رزمایش مرکب ایران روسیه و چین اظهار کرد: قطعا خیلی از کشورها امروز می‌خواهند بدانند رزمایش ایران روسیه و چین چگونه برگزار می‌شود. ما در سال‌های قبل نشان دادیم که در این زمینه با کسی تعارف و‌ شوخی نداریم. این یک هشدار جدی است. اطمینان داشته باشید هر شناور یا هر پرنده‌ای را که وارد محدوده رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین‌ شود، می‌زنیم. کسی حق‌ ورود به رزمایش ما را ندارد. وی‌افزود: ما اطلاعات آشکار را در رزمایش اعلام می‌کنیم و نشان می‌دهیم اما اطلاعات طبقه‌بندی قابل دسترسی برای کسی نیست.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
محسن چاوشی با «چهل روز» به استقبال اربعین رفت + لینک دانلود
نگرانی متحدان آمریکا از باخت راهبردی واشنگتن
رکوردشکنی آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا در 2026؛ تشدید بحران اقلیمی
نیمکت تیم ملی در انتظار تصمیم بزرگ؛ یحیی گزینه اول جانشینی قلعه نویی
آخرین وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب
فرار نخبگان، اقتصاد و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
دلیل آسیب‌پذیری جنگنده‌های پیشرفته آمریکا در جنگ فرسایشی
خبر فوری از تعطیلی ادارات و بانک های قم چهارشنبه 14 مرداد 1405
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
اسرائیل خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جزییات تعطیلی ادارات و بانک های کرمانشاه در روز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
گفت‌وگوی صریح پزشکیان با مردم به‌زودی پخش و منتشر می‌شود
سند جدید درباره طرح کوچ فلسطینیان غزه
افتتاح پالایشگاه جدید بنزین تا پایان سال
آخرین وضعیت سدهای کشور؛ 40 درصد سدها خالی‌اند
وزنه‌برداری جهان با اوزان تازه آغاز شد
قربانی اصلی جنگ‌افروزی ترامپ کشورهای خلیج فارس هستند
بورس تهران در مسیر صعود؛ ورود 5.8 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به بازار
دستگیری زوج قاچاقچی مواد مخدر با 18 کیلو حشیش
دموکرات‌های چپ آمریکا اوکازیو-کورتز را برای انتخابات 2028 آماده می‌کنند
جنگ ایران چگونه اقتصاد اروپا را تحت تأثیر قرار داد؟
زمان پرداخت مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ اعلام شد
حبس، جریمه و توقیف در انتظار رانندگان دارای پلاک مخدوش
نوراینفو | چرا با وجود خستگی خوابتان نمی‌برد؟ راهکارهای مؤثر برای خواب راحت
پایان یک پرونده جنجالی؛ حکم قصاص قاتل زن تهرانی تأیید شد
نورنما | سقوط یک فروند جنگنده F-35B
درخشش ستاره‌های ایران در لیگ ملت‌های والیبال 2026؛ چند ملی‌پوش در جمع برترین‌ها
3 کشتی اوکراینی در دریای سیاه هدف قرار گرفتند
مواضع وزارت خارجه بر اساس منافع و امنیت ملی است نه خوشایند جناح های سیاسی
انفجار کنترل‌شده در صفه و بهارستان اصفهان تا ساعاتی دیگر
زمان آزمون‌های نهایی هرمزگان تغییر نکرد
ایران دست برتر را در تقابل با ترامپ به دست آورده است
رامین رضاییان در آستانه جدایی از استقلال؛ مخالفت بختیاری‌زاده با بازگشت
سپاه از رهگیری پهپاد MQ-9 بر فراز تنگه هرمز خبر داد
عارف: فرهنگ با بخشنامه اصلاح نمی‌شود
پیش‌بینی هواشناسی تهران؛ رگبار، باد شدید و گرد و خاک در راه است
ایرانی‌ها روزی چند ساعت آنلاین هستند؟
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های تخصصی پزشکی تمدید شد+ جزئیات برگزاری آزمون
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 +جدول قیمت ها
سبدغذایی رایگان برای 262 هزار کودک شارژ شد
انفجار کنترل‌شده در پارچین؛ مردم نگران نباشند
واریز وام 75 میلیونی بازنشستگان کشوری آغاز شد+ نحوه بازپرداخت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
آخرین اخبار تامین اجتماعی در 24 ساعت گذشته؛ امروز دوشنبه 12 مرداد
نورنما | ز کودکی خادم این تبار محترمم
نحوه ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان اعلام شد+جزئیات