×
سیاسی
شناسه خبر : 38633
تاریخ انتشار : شنبه 1398/10/07 ساعت 16:05
اذعان روزنامه صهیونیستی به جاسوسی و خرابکاری تل‌آویو در عرصه عراق

اذعان روزنامه صهیونیستی به جاسوسی و خرابکاری تل‌آویو در عرصه عراق

روزنامه عبری زبان معاریو در تحلیلی به نقل از رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی آورده است که به دنبال تصمیم ترامپ برای خروج آمریکا از منطقه، جاسوسی از کشورهایی نظیر عراق و یمن به گردن اسرائیل افتاده است.

 پایگاه خبری عراقی موازین نیوز نوشت: با توجه به تعداد روزافزون عرصه‌های منطقه‌ای که مورد توجه و پیگیری‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، ارزیابی استراتژیک سالانه تهیه شده توسط بخش اطلاعات نظامی این رژیم (امان) شامل گزارشی از تهدیدهای ناشی از یمن و عراق برای اسرائیل خواهد بود.

«آلون بن دیوید» تحلیلگر نظامی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی می‌گوید که خروج آمریکا از منطقه اسرائیل را در رویارویی با چالش‌های منطقه تنها گذاشته است و از همین رو سازمان اطلاعات اسرائیل به دقت مراقب عرصه‌های جدیدی است که تا پیش از این مود توجه اسرائیل قرار نداشته است.

طبق این گزارش، روزنامه عبری زبان معاریو در گزارشی به نقل از این تحلیلگر نظامی آورده است: «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اخیرا به وضوح از سیاست آمریکا در منطقه انتقاد کرده زیرا سنگینی بار خود را بر دوش ارتش اسرائیل انداخته است.

بر اساس این گزارش، آنچه در تل آویو ناامید کننده است این واقعیت است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا  تمایل خود را برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید با ایران پنهان نمی‌کند و تهران هم به توافقی علاقه‌مند است که تحریم‌های اعمال شده  علیه آن را پایان می‌دهد.

کوخاوی ادعا کرده است: هم اکنون ایران ۱۸۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ماه  یعنی اورانیوم چهار درصد تولید می‌کند که این امر باعث می‌شود در کمتر از یک سال مقدار اورانیوم مورد نیاز برای تولید بمب هسته‌ای را غنی سازی کند ، زیرا این مقدار به ۱۳۰۰ کیلوگرم می‌رسد.

وی توضیح داد: گرچه ایران می‌خواهد از نرخ غنی سازی چهار درصد تجاوز نکند، در عوض، مایل است که رآکتورهای هسته‌ای خود را در «نطنز» و «فردو» با سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته تأمین کند. دستگاه‌های جدید، فرایند غنی سازی را پنجاه برابر می‌کنند.

به ادعای رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نگرانی‌هایی در اسرائیل وجود دارد درباره اینکه ادامه روند غنی سازی اورانیوم ایران به برنامه هسته ای این کشور کمک کند تا به موقعیتی برسد که عملیات نظامی قادر به بازگرداندن  آن به عقب نباشد.

وی ادامه داد: «از آنجا که ایران اعلام کرد مقادیر زیادی "آب سنگین" را به دست آورده است  که می‌تواند با راه انداری راکتور اراک از آن برای تولید پولونیوم استفاده کند، این قضیه واقعا امور را پیچیده‌تر می‌کند».

این گزارش به نقل از کوخاوی آورده است: «اگر تحریم‌های اقتصادی و عملیات اطلاعاتی خاموش و بی سر و صدا علیه ایران به اهدافش نرسید، اسرائیل برای ناکام گذاشتن برنامه هسته‌ای ایران از طریق عملیات نظامی مستقیم آماده می‌شود.»

وی افزود: «از آنجایی که تل آویو فرض را بر این می‌گیرد که حزب الله در رویارویی آتی با ایران یک طرف این درگیری خواهد بود از همین رو رهبران سیاسی و نظامی اسرائیل موج تهدیدهای خود علیه لبنان را بالا برده‌اند کوخاوی اخیرا به طور ویژه تاکید دارد که به لبنانی‌ها درباره پیامدهای وقوع هر جنگی با حزب الله هشدار داده است».


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
تیم ملی تیراندازی ایران با 16 ورزشکار راهی جام جهانی چین شد
گمرک بازرگان مجاز به ترخیص خودرو شد+ زمان اجرای ابلاغیه
مشهدی ها منتظر گرمای بالای 40 درجه باشند
هشدار زرد هواشناسی برای تهران/ موج گرمای شدید در پیش است
نورویدئو | پاداش واشنگتن؛ صورت حساب سنگین ابوظبی
«مردان آهنین» با شکوهی جدید به تلویزیون می‌آید
صدور مجوز شورای پروانه نمایش برای 4 فیلم و یک انیمیشن
حملات گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
وزیر خارجه اسپانیا: بحران خاورمیانه راه‌حل نظامی ندارد
تراز 5 میلیون واحدی شاخص کل بورس از دست رفت
پیام جدید اروپا درباره ایران و آمریکا؛ بروکسل آماده میانجیگری شد
صدای ماندگار اپرای تهران خاموش شد
محسنی‌اژه‌ای: دستگاه قضایی مسئول مستقیم مبارزه با فساد، محاکمه و مجازات مفسد است
آمار جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد
موج گرما برنامه بازدید از برج ایفل و لوور را بهم ریخت
دستور مهم دادگستری تهران درباره حساب‌های بانکی بدهکاران
چرا دوباره بورس آسیا و معاملات آتی آمریکا قرمزپوش شدند؟
تکلیف امتحانات دانشگاه و کنکور مشخص شد+جزئیات جدید از زبان وزیر علوم
چرا پرونده جنجالی جام جهانی دوباره داغ شد؟
نگرانی اسرائیل از تغییر اولویت‌های واشنگتن در قبال تهران
کسری طاهری از پرسپولیس به نساجی پرید!
تداوم هوای گرم در قم؛ پیش‌بینی دمای 46 درجه‌ای
زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی دو روز زودتر اعلام می‌شود
آمریکا تصمیم‌گیر مطلق نیست/ ایران اجازه تغییر موازنه میدانی را نمی‌دهد
چهارمین دور حملات آمریکا به ایران ؛پاسخ قاطع ایران با حملات‌موشکی به پایگاه های دشمن
عراق در پیچ واشنگتن؛ فرصت توسعه یا تله وابستگی؟
روایت تلخ جهانبخش از حذف زودهنگام؛ تیم ملی در جام جهانی تنها ماند
تلاش ناموفق شرکت خودروسازی برای تصاحب 120 هکتار زمین کشاورزی
تیم ملی فوتبال در فیفادی‌های آینده چند دیدار دوستانه برگزار می‌کند؟
صدای انفجار در اصفهان؛ مدیریت بحران دلیل را اعلام کرد
رئیس‌جمهور: دانشگاه مسئولیت حل مسائل واقعی کشور را برعهده بگیرد
گام جدید در خودکفایی صنعت نفت؛ تجهیزات راهبردی فاز 13 داخلی‌سازی شد
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه قزوین - کرج
معاریو: آمریکا به‌دنبال مهار تنش با ایران است
تلفات پنهان، هزینه آشکار؛ معمای سکوت آمریکا پس از حملات ایران
افزایش دما در هرمزگان؛ نیمه شرقی گرم‌تر می‌شود
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد
بحران در تنگه هرمز؛ تردد نفتکش‌ها به پایین‌ترین سطح رسید
ثبت 500 میلیون نسخه الکترونیک در بیمه سلامت
هوای قابل قبول امروز تهران
نخست وزیر عراق عازم واشنگتن شد
دیوان محاسبات: 4 هزار میلیارد تومان به خزانه بازگشت
ثبت‌نام در سامانه سماح و بیمه؛ شرط حضور در اربعین
آلودگی شدید و ناسالم برای گروه‌های حساس در 6 شهر خوزستان
هشدار یمن به ریاض درباره اقداماتش علیه فرودگاه صنعا
قیمت نفت برنت از مرز 79 دلار عبور کرد
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 22 تیر 1405
پلیس فتا: هیچ سوالی پیش از آزمون در دسترس قرار نمی‌گیرد
تلف شدن رویا؛ پایان غم‌انگیز امید به تکثیر درناهای سیبری در ایران
ترامپ در بن‌بست