×
سیاسی
شناسه خبر : 38525
تاریخ انتشار : جمعه 1398/10/06 ساعت 13:19
چرا نماد سازی ضدانقلاب کمکی به موفقیت فراخوان پنجم دی نکرد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا نماد سازی ضدانقلاب کمکی به موفقیت فراخوان پنجم دی نکرد؟

موضوع قابل توجه در نحوه انعکاس رخدادهای 24 ساعت گذشته از سوی رسانه های معاند، ناگزیر بودن آنها از انعکاس مراسم های مشابه در سایر استانها برای طبیعی جلوه دادن روند اطلاع رسانی خود بود.

به گزارش نورنیوز _ گروه سیاسی: دیروز پنجشنبه پنجم دی ماه، مراسم چهلم جانباختگان حوادث آبان ماه، در همه شهرهایی که محل دفن کشته شدگان بود برگزار شد. با وجود تلاش بیش از یک ماهه جریانهای ضدانقلاب خارج نشین و بمباران سنگین رسانه ای افکار عمومی داخلی برای موج سازی و تبدیل این مراسم ها به محملی برای اغتشاش و ناامنی مجدد، تقریبا در هیچ شهری، کمترین قرینه ای نسبت به همراهی خانواده های جانباختگان با فراخوان ضدانقلاب وجود نداشت و به غیر از مراسم پویا بختیاری در البرزدر هیچ شهری مسئله خاصی ایجاد نشد و مراسم سوگواری در فضایی بدون تنش برگزارگردید.

تمرکز ویژه تمامی شبکه های معاند بر برگزاری مراسم پویا بختیاری به گونه ای بود که کوچکترین رخدادهای بی اهمیت در این خصوص را نیز که فاقد هرگونه ارزش خبری بود با آب و تاب منتشر کردند و لحظه به لحظه به آن پوشش دادند. این تمرکز ویژه که نشان از برنامه ریزی گسترده و هدفمندی داشت در کنار فضاسازی های پردامنه خانواده پویا بختیاری و ارتباط مستقیم انها با سران جریانات ضدانقلاب خارج نشین که از اولین ساعات کشته شدن وی آغاز گردید، رخدادی کم سابقه در هماهنگی میان این خانواده با معاندین برای نماد سازی از وی بود. اگرچه تلاش مشترک انجام شده که در سایه سعه صدر و رافت اسلامی حاکمیت صورت پذیرفت در نهایت با ناکامی همراه بود لیکن این رخداد عبرت آمیز بار دیگر از عزم راسخ دشمن برای موج سواری بر جریانات ضدامنیتی در داخل کشور با هدف ایجاد بی ثباتی و آشوب پرده برداشت.

موضوع قابل توجه در نحوه انعکاس رخدادهای ۲۴ ساعت گذشته از سوی رسانه های معاند، ناگزیر بودن آنها از انعکاس مراسم های مشابه در سایر استانها برای طبیعی جلوه دادن روند اطلاع رسانی خود بود. انعکاس مراسمهای متعدد برگزار شده در بهبهان، خرم آباد، اصفهان، ملارد، گیلان،شهرقدس و... که البته در هیچیک از مراسم فوق مسئله غیر عادی وجود نداشت از تفاوت معنادار رویکرد خانواده سایر جانباختگان با خانواده پویا بختیاری حکایت دارد. در سایر مراسمی که برگزار شد، برخلاف جوسازی هایی که از سوی شبکه های معاند طی ماه گذشته انجام شده بود، شرکت کنندگان به راحتی اقدام به تصویر برداری از مراسم خود می کردند و مانعی هم برای این کار وجود نداشت. مجموعه اخبار رسیده از سراسر کشور به ویژه شهرهایی که در آن مراسم چهلم برگزار شد، بیانگر آن است که تمام این مراسم بدون کمترین توجهی به خواسته ها و هوچی گریهای رسانه های معاند برگزار شده و عملا سناریوی فراخوان پنجم دی ماه نیز با شکست کامل مواجه شده است.

از سویی؛ جریانهای سلطنت طلب، منافقین و ضدانقلاب، با علم به عدم نفوذ خود در میان اقشار مختلف مردم و بلکه وجود موج نفرت عمومی نسبت به خود در داخل، سعی کردند با تمرکز بر مراسم پویا بختیاری، تمام توان خود را برای ایجاد و توسعه یک نماد ضد نظام بکار بگیرند که البته این تلاش نیز فرجامی جز ناکامی نداشت. رخدادهای تاسف بار ابان ماه که با کشته و زخمی شدن برخی هموطنان عمدتا بی گناه همراه بود باعث تاسف و تالم مسیولین و احاد مردم کشور شد و به طور قطع باید ریشه ها و ابعاد ان با دقت و حساسیت لازم مورد بررسی،موشکافی قرار گرفته و از تکرار ان جلوگیری شود اما ناکامی فضاحت بار ضدانقلاب خارج نشین برای موج سواری بر این حوادث و تحریک افکار عمومی نشان داد که مردم فهیم و نجیب کشورما حتی اگر نسبت به برخی تصمیمات، اقدامات و سیاستها اعتراض داشته باشند این گونه موارد را مسئله خانوادگی قلمداد می کنند و اجازه سوء استفاده دشمن برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشور را نمی دهند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
روایت فرمانده ‌هوافضا از کپی برداری آمریکایی‌ها از پهپاد شاهد 136
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ کاهش قیمت سکه امامی و جهش ربع سکه
واحد 123 مگاواتی آسیب‌دیده از جنگ به مدار بازگشت
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ دلار آرام گرفت، یورو بالا رفت
بورس امروز سبزپوش شد؛ شاخص کل وارد کانال 7.27 میلیون شد
نتایج نهایی امتحانات دوازدهم و یازدهم چه زمانی اعلام می‌شود؟
آمار نهایی ثبت‌نام ایران خودرو اعلام شد؛ چند نفر متقاضی خرید خودرو شدند؟
شکست در جنگ فناورانه باخطای محاسباتی بزرگ
برق کدام مناطق چهارمحال و بختیاری امروز شنبه 21 شهریور قطع می‌شود؟
جدول قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز 21 شهریور و قطعی برق یاسوج شنبه
نورنما | پل‌های شاهکاری که مهندسان ایرانی ساخته‌اند!
روایت اشتباه محاسباتی آمریکا و اسرائیل؛ چرا نتیجه جنگ با ایران تغییر کرد؟
آتش‌سوزی جنگل‌های ماهور میلاتی ممسنی همچنان ادامه دارد
عملیات غافلگیرانه امروز در سراوان؛ خانه تیمی گروهک‌های تروریستی منهدم شد
پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد
پیام یمن به عربستان؛ مسیر صلح کم‌هزینه‌تر از ادامه تجاوز است
پزشکیان و رئیس‌جمهوری هند دیدار کردند
اسماعیل بقایی: جنایت لامرد علیه کل ایران و انسانیت بود
کره شمالی موشک‌های بالستیک جدید شلیک کرد
روایت رسانه های غربی از ناکامی فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
نوراینفو | ایرانی‌ها چند ساعت در هفته کار می‌کنند؟رتبه ایران در جدول جهانی
پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست؛ لغو تحریم‌ها و احترام به حقوق ایران را می‌خواهیم
نفت حاضر به عقب‌نشینی از 100 دلار نشد
فدراسیون فوتبال 2 هزار دلار جریمه شد
عفو عمومی‌ راهبردی ضروری برای ایران امروز
مشکل جدید استقلال برای سفر به عراق؛ فرودگاه بصره پروازهای ایران را لغو کرد
جدول قطعی برق ایلام امروز شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی‌ها اعلام شد
«7 اکتبر» در مرکز انتخابات «27 اکتبر»
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان وجود دارد
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
درس‌های یمن برای دانشگاه‌های نظامی جهان
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛طلا زیر فشار تورم و نفت 108 دلاری
جزئیات جلسه‌ای که برای فروپاشی 72 ساعته ایران برنامه‌ریزی کرد
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان