×
سیاسی
شناسه خبر : 38404
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/04 ساعت 19:41
رزمایش ایران با چین و روسیه 6 دی ماه برگزاری می شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد:

رزمایش ایران با چین و روسیه 6 دی ماه برگزاری می شود

رزمایش مشترک ایران،‌چین و روسیه با نام کمربند امنیت دریایی در ششم دی‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش نورنیوز، دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با سپهبد شائو یوئان مینگ، معاون روابط بین‌الملل ارتش چین دیدار کرد.دریادار خانزادی با اشاره به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه گفت: رزمایش پیش رو با نام کمربند امنیت دریایی در ششم دی ماه سال جاری ( 27 دسامبر 2019 ) برگزار خواهد شد. ما مشتاق تبادل اطلاعات سفید بین دو کشور ایران و چین از جمله اطلاعات دزدان دریایی و موضوعات فنی هستیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با حائز اهمیت خواندن ظرفیت ساخت ناوشکن و زیر دریایی به صورت عملیات مشترک، همکاری فنی بین دو کشور را برای بالا بردن دانش و تجربه طرفین ضروری دانست و افزود: ما در آینده نزدیک ساخت تجهیزات سطحی و زیر سطحی سنگین را آغاز خواهیم کرد و آمادگی آغاز عملیات مشترک، تبادل اطلاعات فنی و ظرفیت‌های تحقیقاتی را با کشور چین داریم. وی با اشاره به سابقه روابط و تاریخ و تمدن بزرگ دو کشور، به برگزاری اجلاسی در کشور چین درباره احیای جاده ابریشم اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات آینده در این رابطه، بدون توجه جدی به دو کشور بزرگ و صاحب تمدن ایران و چین امکان پذیر نیست و این دو کشور در این فرآیند باید نقش ویژه‌ای را ایفاء کنند.

با توجه به اینکه بخش بزرگی از این استراتژی در دریاست، نقش سازوکارهای دریایی به ویژه قدرت دریایی دو کشور بسیار حائز اهمیت است. امیر دریادار خانزادی با اشاره به سفرش در ماه می به کشور چین،‌ گفت: در این دیدار، گفت‌وگوی کاملی با فرمانده نیروی دریایی چین داشتیم و در بازدیدهای انجام شده، ظرفیت های زیادی را در کشور چین مشاهده کردم. از طرفی هر دو کشور در ساخت تجهیزات دریایی خود کاملا مستقل هستند. جمهوری اسلامی ایران سالهاست کار ساخت تجهیزات دریایی به ویژه در بخش دفاعی را در صنایع دریایی وزارت دفاع و کارخانجات نیروی دریایی ارتش انجام می‌دهد. ما امروز در حال ساخت انواع ناوشکن‌ها و زیردریایی‌ها هستیم و مسیر توسعه نیروی دریایی را با سرعت به جلو می‌بریم. وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در کشور چین تعامل و همکاری بین دو نیروی دریایی و در مجموع نیروهای مسلح دو کشور، دستیابی به اهداف تعین شده را سرعت می‌بخشد.

** در همکاری با چین جدی هستیم فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: امروز اراده ارتش و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همکاری با چین جدی است و در سطح دولت‌ها اهداف استراتژیک تعریف شده و در سطح نیروهای مسلح موضوعات در قالب همکاری تعریف شده است. امیر دریادار خانزادی با تأکید بر تعاملات دو کشور افزود: در سطح عملیاتی، بازدید ناوگروه‌ها ایران و چین از بنادر یکدیگر اولویت دارد که تاکنون این اتفاق صورت گرفته است ولی ما خواستار افزایش بازدیدها و کاهش فاصله زمانی بازدیدها هستیم.

وی همچنین خواستار افزایش انجام تمرین‌ها و رزمایش‌های مشترک دریایی در جهت بالا بردن توان دفاعی دو کشور شد. فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از دعوت دانشگاه نیروی دریایی چین برای اعزام دانشجویان نیروی دریایی ارتش در مقطع آکادمی و دانشکده فرماندهی و ستاد به چین خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای پذیرش دانشجویان نظامی در تمام مقاطع اعلام می‌کند و این ارتباط آموزشی، نقش بسیار موثری در تعامل هرچه بیشتر در دیگر حوزه‌ها دارد. امیر دریادار خانزادی همچنین یادآور شد که ابهت دروغین استکبار جهانی در حال فروپاشی است و تقابل اصلی دشمنان جلوگیری از همکاری کشورهای صاحب تمدن مانند ایران و چین است.

در ادامه، معاون روابط بین الملل ارتش چین نیز ضمن دعوت از امیر دریادار حسین خانزادی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای بازدید و تعامل بیشتر با کشور چین گفت : تعامل بین ایران و چین برای حفظ امنیت منطقه و حفظ صلح جهانی موثر خواهد بود. سپهبد شائو یوئان مینگ با اشاره به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه بیان کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک نیروی بین‌المللی و استراتژیک است. وی با اشاره به پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر گفت: با رهنمودهای مقام معظم رهبری ایران ، فرماندهی امیر دریادار خانزادی و نگاه ستاد کل نیروهای مسلح ایران در ارتقاء نیروی دریایی ارتش، شاهد یک نیروی مقتدر و مهم در دریای عمان، خلیج فارس و اقیانوس هند هستیم.

معاون روابط بین الملل ارتش چین در ادامه به پوشش گسترده رزمایش ها و اخبار نیروی دریایی ایران در رسانه‌های چین، گفت: رسانه‌های چین علاقه زیادی به نیروی دریایی ایران دارند و اخبار فعالیت‌ها و رخدادهای ارتش ایران را کاملا منعکس می‌کنند. همچنین ما معتقدیم ایران جایگاه ویژه‌ای در حفظ امنیت منطقه و صلح جهانی دارد. سپهبد شائو یوئان مینگ دربارع همکاری بین نیروی دریایی ارتش ایران و چین خاطرنشان کرد: ما معتقدیم روابط بین نیروی دریایی دو کشور باید افزایش یابد و به صورت عملیاتی در حوزه‌های مختلف آموزشی، فنی و اطلاع‌رسانی به تبادل دانش بپردازیم. وی رزمایش پیش رو را نشان‌دهنده اتحاد بین سه کشور دوست ایران، چین و روسیه در مقابله با استکبار جهانی دانست و این رزمایش را نشان‌دهنده اتحاد سه کشور دوست برشمرد. همچنین طرفین بر تدوین برنامه‌های ملاقات سالیانه فرماندهان نیروهای دریایی دو کشور تاکید


فارس
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی
تکریم خانواده شهید اسماعیل خطیب در قم
جدایی محمد قربانی از الوحده با رضایتنامه 1.1 میلیون دلاری!
زمان فروش بدون قرعه‌کشی سایپا اعلام شد+ قیمت و جدول شرایط
قهرمانی ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان
پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر
تأمین برق صنایع باید در چارچوب نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
وضعیت فرسودگان در پایتخت؛ 67 درصد تاکسیرانی - 66 درصد اتوبوسرانی
صعود بسکتبالیست‌های جوان ایران به یک‌چهارم نهایی
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران
روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
تلاش آزادکاران ایران برای شانس مجدد در جهان
تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن
ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟
دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق
روزنامه نظامی زیر تیغ سانسور پنتاگون!
ناو جورج بوش به سرنوشت لینکلن دچار می‌شود؟
نیروگاه‌های اتمی جدید برای تولید 30 گیگاوات برق می‌سازیم
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی آمریکا در فضا