×
اقتصادی
شناسه خبر : 38377
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/10/04 ساعت 13:51
آغاز تولید محصولات ایران خودرو با استاندارد آلایندگی یورو5

آغاز تولید محصولات ایران خودرو با استاندارد آلایندگی یورو5

با تلاش جهادی مجموعه بخش‌های تحقیقاتی، طراحی و فنی ایران خودروو قطعه سازان بخشی از محصولات این خودروساز با استاندارد آلایندگی یورو5 تولید و عرضه می‌شود.

به گزارش نورنیوز- مدیرعامل ایران خودرو در مراسم تولید انبوه محصولات ایران خودرو با استاندارد یورو5 با تاکید بر اهمیت ارتقای کیفیت سیستم‌های تولیدی و توجه به محیط‌زیست براساس مسئولیت‌های اجتماعی این خودروساز گفت: برنامه تولید بخشی از محصولات ایران‌خودرو با استاندارد آلایندگی یورو۵ زودتر از بازه زمانی تعیین شده از سوی هیات دولت و در سال ۹۸ قابل اجرا است. فرشاد مقیمی با اشاره به اقدامات گسترده تحقیقاتی و فنی ایران خودرو به منظور تحقق اهداف زیست‌ محیطی و تولید خودروها با سطح استاندارد آلایندگی یورو۵ افزود: ازآذرماه محصول پژو ۲۰۶تیپ دو با استاندارد آلایندگی یورو۵ تولید شده است .

وی خاطرنشان کرد: بیشتر محصولات این خودروساز از جمله خانواده 206،‌ سمند، دنا، رانا، پارس و ۴۰۵ به مرور با استاندارد آلایندگی یورو ۵ تولید خواهد شد. مدیرعامل ایران خودرو در ادامه به بیان بخشی از دستاوردهای ایران خودرو در ماه‌های اخیر پرداخت و با بیان این که صنعت خودرو در نوک پیکان تحریم‌های آمریکا بوده، گفت: اقدامات اصلاحی انجام شده سبب بازگشتن تولید به شرایط مناسب و تولید روزانه بیش از دوهزار دستگاه شد. مقیمی ادامه داد: تولید خودروی دارای کسری قطعه یکی از معضلاتی بود که با آن مواجه بودیم و با هماهنگی ایجاد شده در شبکه تامین و تولید توانستیم آن را کنترل کنیم که طبق هدفگذاری صورت گرفته در بهمن ماه هیچ تولید دارای کسری قطعه نخواهیم داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دستاورهای این خودروساز در مقوله داخلی سازی و خودکفایی تولید اشاره کرد و گفت: در مجموع بیش از 86 قطعه برای داخلی‌سازی هدف‌گذاری شده که 23 قطعه از آن به تولید انبوه رسیده و 12 قطعه نیز در مرحله تست یک روز خط است که به زودی به تولید انبوه خواهد رسید. مدیرعامل ایران خودرو خودکفایی در بخش مواد اولیه را نیز از دیگر اهداف تعیین شده برای داخلی سازی تولید و استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در اقتصاد کشور عنوان کرد.

مقیمی به اقدامات صورت گرفته برای انطباق محصولات ایران خودرو با استانداردهای تکلیف شده اشاره کرد و گفت: از سال 96 تمامی محصولات به سطح استاندارد یورو4 رسیده اند که درحال حاضر نیز با توجه به برنامه و سیاست‌های کلان کشور به سمت تولید یورو 5 حرکت کرده‌ایم. وی بومی‌سازی دانش تولید محصول یورو 5 را از دستاوردهای اخیر صنعت خودروی برشمرد و گفت: برای داخلی‌سازی در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قطعات یورو 5 از توان مهندسان قطعه ساز داخلی بهره برده‌ایم و مشکلی از نظر تامین قطعات برای تجهیز خودرو به استاندارد مورد نظر نداریم . مدیرعامل ایران‌خودرو با اشاره به فن‌آوری خاص و حساسیت بالای موتورهای یورو۵ نسبت به کیفیت سوخت خاطرنشان کرد: با ارتقای سطح تکنولوژی تولید خودرو، ضرورری است که سوخت مصرفی این خودروها متناسب با استاندارد یورو۵ در جایگاه‌های سوخت‌گیری سراسر کشور فراهم باشد. مقیمی در ادامه ضمن انتقاد از این که همواره از خودروساز به عنوان عامل اصلی ایجاد آلایندگی در هوای کلان‌شهرها نام برده می شود گفت:‌ سهم خودروهای سواری در ایجاد آلایندگی‌های تهران 1.4 درصد است که ایران‌خودرو برای ارتقای محصولات عزم خود را جزم کرده است، در این میان سایر بخش‌ها نیز باید در مسیر کاهش آلایندگی‌ها قدم بردارند.

در این مراسم نخستین خودروی مجهز به استاندارد آلایندگی یورو5 با حضور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و معاون رئیس سازمان استاندارد از خط تولید عبور کرد. این درحالی است براساس مصوبه هیات وزیران برنامه تولیدخودرو با سطح استاندارد آلایندگی یورو ۵ از سال ۹۹ اجباری می‌شود .


خبرگزاری فارس
اخبار مرتبط
هیچ خودرویی خارج از ضابطه به افراد و سازمان‌ها واگذار نشده است + فیلم
سه‌شنبه 1401/11/18 ساعت 15:23
مدیرعامل ایران خودرو:
هیچ خودرویی خارج از ضابطه به افراد و سازمان‌ها واگذار نشده است + فیلم
مدیرعامل ایران خودرو گفت: هیچ خودرویی خارج از ضابطه به افراد و سازمان‌ها واگذار نشده است. گزارش‌ عرضه ها به صورت شفاف برای تمام سازمان‌های ذی ربط ارسال شده است.
شرط برگزاری قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو در 27 دی ماه
یکشنبه 1401/10/25 ساعت 13:07
شرط برگزاری قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو در 27 دی ماه
قرعه‌کشی فروش فوق العاده 4 محصول ایران خودرو در روز سه‌شنبه 27 دی ماه منوط به تعطیل نبودن ادارات استان تهران است.
بازدید معاون رئیس جمهور و معاون وزیر صمت از شرکت ایران خودرو دیزل
جمعه 1401/09/11 ساعت 18:57
بازدید معاون رئیس جمهور و معاون وزیر صمت از شرکت ایران خودرو دیزل
معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از شرکت ایران خودرو دیزل بازدید کردند.
آمادگی ایران‌خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تجاری کشور
سه‌شنبه 1401/08/24 ساعت 23:11
خطیبی در آیین واگذاری اتوبوس شهری به وزارت کشور مطرح کرد؛
آمادگی ایران‌خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تجاری کشور
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به داخلی سازی 70 درصدی اتوبوس شهری، از آمادگی این گروه برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در سال 1405
دولت؛ رهبر ارکستر سیاست مسکن
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
در 4 موج حملات ایران کدام پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار گرفتند؟
چین چگونه پای ایران می‌ایستد؟
ایران هرچه قوی‌تر چگونه ساخته می‌شود؟
مدیریت ارز در بحران؛ مُسکن یا درمان؟
توافق نفتی بی‌سابقه ونزوئلا و آمریکا؛ بهره‌برداری از 17 میدان نفتی در راه است
رئیس دانشکده پزشکی تهران: از دریافتی پایین دستیاران شرمنده‌ایم
صدای انفجار در اصفهان؛ سپاه درباره علت ماجرا اطلاعیه داد
اقتصادنگار | خانه‌به‌دوشی مستأجرها و هزینه‌های نجومی اسباب‌کشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ چالوس و هراز همچنان سنگین هستند
ترامپ بازهم فراخوان اغتشاش برای مردم ایران صادر کرد!
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر چهارشنبه11 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و پرسپولیس
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + ساعت مسابقات فوتبال
شورای امنیت در آستانه نشست درباره ایران؛ روسیه و چین مخالفت می‌کنند
شایعه بزرگ درباره مسابقه استقلال و پرسپولیس تکذیب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405+ وضعیت استانها
جنگ شب گذشته به قلب آمریکا رسید؛ «سپتامبر سیاه» ترامپ کلید خورد
روبیو: وزیر انرژی آمریکا به ونزوئلا سفر می کند
پایان موقت بن‌بست بودجه؛ چالش‌های پیش‌روی کنگره برای لایحه سالانه
زلزله پارس آباد اردبیل را لرزاند
غافلگیری بسیار مهم آمریکا در کمپ تیتین/ سپاه چرا این مقر را هدف قرار داد؟
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت جنگی آمریکا در حمله به جشن عروسی
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»