×
اقتصادی
شناسه خبر : 38277
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/03 ساعت 13:16
حقوق دریافتی رئیس بنیاد مستضعفان اعلام شد/فتاح: آماده‌ایم باغ‌های بنیاد را به شهرداری‌ها واگذاری کنیم

حقوق دریافتی رئیس بنیاد مستضعفان اعلام شد/فتاح: آماده‌ایم باغ‌های بنیاد را به شهرداری‌ها واگذاری کنیم

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه نشست خبری، با نشان دادن فیش حقوقی‌اش رقم دریافتی‌اش را اعلام کرد.

پرویز فتاح در ادامه نشست خبری خود با اشاره به اینکه بنیاد مستضعفان توجه ویژه‌ای را به موضوع محرومیت‌زدایی و ساخت مسکن در مناطق محروم برای اقشار کم برخوردار دارد اظهار کرد: بنیاد در این پروژه به صورت جدی وارد شده و البته اقرار می‌کنیم که در سال‌های گذشته در این حوزه ضعف داشته‌ایم و انشاءالله با برنامه‌ریزی بنا داریم این مشکلات و ضعف‌ها را مرتفع سازیم.

وی افزود: بنده به عنوان رئیس بنیاد تاکید می‌کنم در حوزه ساخت مسکن در مناطق محروم ورود جدی خواهیم داشت و ان‌شاءالله با مشارکت دولت، مسکن برای اقشار متوسط و کم‌برخوردار با قیمتی ارزان خواهیم ساخت.

رئیس بنیاد مستضعفان همچنین به تعامل بنیاد مستضعفان با شهرداری‌های سراسر کشور برای واگذاری باغ‌های در تملک بنیاد اشاره کرد و گفت: البته وضعیت باغ‌هایی که هم‌اینک در تملک بنیاد قرار دارند قابل قبول است اما ما این آمادگی را داریم باغ‌های در تملک بنیاد را در اختیار شهرداری‌های سراسر کشور قرار بدهیم.

فتاح افزود: برهمین اساس بنا داریم باغ‌هایی را که در تملک است در اختیار شهرداری قرار بدهیم که امیدواریم شهرداری‌ها نیز بدون ساخت و ساز و البته با رعایت قوانین و مقررات این باغ‌ها را در اختیار مردم قرار بدهند تا هموطنان از آنها استفاده کنند.

وی گفت: همچنین در شهر تهران نیز جزو نخستین کارهای بنیاد بود که با دعوت از شهردار تهران به واگذاری باغ‌های در تملک بنیاد به شهرداری صحبت‌هایی را انجام دادیم و در ادامه نیز جلسات متعددی بین معاونان بنده و شهردار تهران انجام شد و دو هفته قبل توافقنامه‌های اولیه امضا و قرار شد باغ‌های در تملک بنیاد بر اساس ضوابط و مقررات به شهرداری واگذار شود که البته در این فرآیند اظهارنظرهایی از سوی اعضای شورای شهر تهران صورت گرفته است که امیدواریم این مباحث بین شورا و شهرداری مرتفع و فرآیند واگذاری باغ‌ها به شهرداری صورت بگیرد.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: طبیعی است شهرداری برای تملک و نگهداشت باغ‌ها هزینه کند و البته شهرداری نیز همانند دولت وضعیت مناسبی به لحاظ بودجه‌ای ندارد اما ما این آمادگی را داریم که باغات را در اختیار شهرداری قرار بدهیم که البته 2،3 باغ نیز تحویل شهرداری تهران شده است و امسال نیز آمادگی داریم لیستی از باغاتی که می‌توان در اختیار شهرداری قرار داد به آنها اعلام کنیم و چنانچه شورا و شهرداری مشکلی نداشته باشند بنیاد آمادگی این واگذاری و تعامل است.

فتاح همچنین به ساختمان بنیاد مستضعفان در میدان آرژانتین اشاره کرد و گفت: مساحت اطراف این ساختمان حدود 19 هکتار است که ما در 5 هکتار آن فعالیت داریم و می‌توانیم 14 هکتار باقی‌مانده را در اختیار شهرداری قرار دهیم تا شهرداری آن را در اختیار مردم و حضور آنها قرار بدهد که البته در این فرآیند نباید ساخت و ساز و رستورانی در این مجموعه صورت گیرد.

وی همچنین با اشاره مجدد به الگوی قلعه گنج گفت: در همین ارتباط ما 12 منطقه از استان‌های مختلف را برای اجرای این طرح در نظر گرفته‌ایم که بنا داریم کارهایی جدا از جنس امداد از جمله مسکن، محرومیت‌زدایی انجام دهیم که بستر این کارها نیز فراهم شده است و ان‌شاءالله الگوی قلعه گنج در مناطق محروم مورد نظر اجرا خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به بازخوردهای اجرای الگوی قلعه‌گنج گفت: خوشبختانه استانداران و فرمانداران این منطقه نیز کار انجام شده از سوی بنیاد را مورد تایید قرار داده‌اند و در آینده‌ای نزدیک الگوی قلعه‌گنج در مناطق مختلفی در سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کهکیلویه و بویراحمد و هرمزگان و ... اجرا خواهد شد.

فتاح همچنین با رد اخباری مبنی بر حقوق‌بگیری نجومی در بنیاد گفت: ما به هیچ عنوان حقوق‌بگیر نجومی در بنیاد نداریم و تمام حقوق‌های دریافتی بنیاد در چارچوب دولت است و بنده نیز به عنوان رئیس بنیاد مستضعفان هیچ حقوقی را از این مجموعه دریافت نمی‌کنم چرا که مامور بوده و حقوق محل خدمت خود را دریافت می‌کنم.

وی ادامه داد: در حال حاضر حقوق ناخالص بنده 8 میلیون و 482 هزار تومان است که با احتساب کسورات و مبلغ وام، حساب خالص دریافتی بنده 6 میلیون و 820 هزار تومان است.

رئیس بنیاد مستضعفان همچنین با رد اخباری مبنی بر کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست جمهوری 1400 گفت: بنده هیچ قصدی برای انتخابات ریاست جمهوری ندارم و قصدم خدمت در بنیاد است و اگر سفرهای استانی را انجام می‌دهم بر اساس نیاز بنیاد بوده و هیچ برنامه‌ای در این خصوص ندارم.

فتاح در پایان در ارتباط با احداث پلاسکو نیز تصریح کرد: ما هزینه‌ها را خیلی شفاف و کامل گفته‌ایم و در واقع مشکلی برای ساخت ساختمان پلاسکو وجود ندارد و تمام هزینه‌ها از سوی بنیاد مستضعفان تامین می‌شود و مشکلی در ساخت این بنا وجود ندارد و 10 روز قبل نیز ما با شهردار تهران جلسه‌ای را برگزار کردیم و ایشان نیز اطمینان خاطر داد که مشکلی در فرآیند ساخت پلاسکو وجود ندارد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
کندوان و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد
آمریکا یک واقعیت ساده را درک کند؛ فشار نتیجه نمی‌دهد
کاهش تردد دریایی در هرمز؛ فقط 5 کشتی عبور کردند
قطعی برق ایلام امروز جمعه 6 شهریور + لینک
سفیر ایران در لندن خواستار محکومیت تروریسم اقتصادی آمریکا شد
واکنش کانادا به تغییر نام دریاچه اونتاریو توسط ترامپ
آنتن‌هایی که انتظار ناآرامی می‌سازند
اطلاعیه مهم بانک ملی ایران درباره اطلاعات حساب مشتریان
پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سایر ارزها در نیمه دوم سال جاری
ترامپ به دنبال همراه کردن گروه G20 در تحریم اقتصادی ایران
کشف 233 پیکر شهید از زیر آوار غزه
نورویدئو | جنگ روایت ها ؛ وقتی عددها با پیروزی ترامپ همراه نمی شوند
برنامه قطعی برق قم امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد + لینک
انتقاد ترامپ عصبانی از خبرنگار فاکس نیوز
پیش بینی آب و هوای تهران در 24 ساعت آینده
حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای صعده یمن
قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 6 شهریور + جدول
بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 6 شهریور + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 6 شهریور 1405+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ جدول پخش مسابقات
جاده چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت تردد از امروز
قیمت انواع خودرو‌های سایپا امروز جمعه 6 شهریور + جدول
13میلیون دانش آموز کتاب درسی سفارش دادند
ترامپ می‌گوید هرمز باز است؛ داده‌های غربی چه می‌گویند؟
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 6 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
شکایت خبرنگاران افشاگر بحران ناو لینکلن از هگست
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز جمعه 6 شهریور + جدول
سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران نداریم؛ فشار اقتصادی ادامه دارد
قیمت طلا وسکه امروز جمعه 6 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
برنامه قطعی برق گلستان امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد/ لینک خاموشی
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد
برنامه قطعی برق تهران امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد + لینک خاموشی
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 6 شهریور اعلام شد
تأثیر رایحه‌درمانی در سلامت مغز
درباره الماس ابرمقاوم چه می‌دانید؟
چهار علامت زنگ‌خطر وجود مشکلات کبدی
ترکیب موثر در درمان لثه
صلحِ تحمیلی عزت نمی‌آورد؛ معیار ما عدالت است
یونیفل: ثبات جنوب لبنان در گرو اجرای کامل قطعنامه 1701 است
پلیس آمریکا خانه پسر ایلهان عمر را تفتیش کرد؛ سلاح کشف شد
شروط ایران برای هرگونه تفاهم با آمریکا
درخشش ایران در المپیاد جهانی علوم زمین؛ 8 مدال و یک طلای جهانی
وعده انتخاباتی اسموتریچ برای ساخت 40 شهرک جدید صهیونیست‌نشین
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری جدید با ترفند «وام مهربانی»
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
قطر و ایران بر تداوم رایزنی‌ها برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید کردند
اظهارات معاون وزیر دفاع لهستان در مقر ناتو
روایت معاون اول از اجماع سیاسیون بر حمایت از دولت چهاردهم