×
فرهنگی
شناسه خبر : 38265
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/10/03 ساعت 10:36
کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث ابطال می‌شود

کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث ابطال می‌شود

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از ابطال کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث خبر داد و گفت: دو مرحله اخطار پیامکی برای مالکان وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث ارسال می شود و پس از آن، کارت هوشمند سوخت آنها ابطال خواهد شد.

شهرام رضایی، مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در خصوص پیامک‌هایی که طی روزهای اخیر برای برخی مردم مبنی بر ابطال کارت سوخت در صورت عدم دریافت بیمه شخص ثالث ارسال شده، گفت: قانونی به اسم قانون بیمه اجباری شخص ثالث وجود دارد که در ماده 48 این قانون، هم نیروی انتظامی و هم دیگر نهادهای مربوطه را موظف می کند که کارت هوشمند سوخت برای کسانی که بیمه شخص ثالث ندارند، صادر نشود.

وی افزود: در این قانون آمده است که ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت سوخت و تخصیص اولیه سهمیه و یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه خودداری کند، همچنین در تبصره ای تأکید شده که بیمه مرکزی و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف هستند که اطلاعات مربوطه به وسایل نقلیه مذکور را به صورت برخط در اختیار ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت قرار دهند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: به تعدادی از مردم طی روزهای اخیر پیامک زده شده مبنی بر اینکه بیمه شخص ثالث ندارید، از اینرو اقدام به گرفتن بیمه شخص ثالث کنید تا کارت سوخت شما باطل نشود.

وی ادامه داد: در واقع ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به شرکت ملی پخش که متولی و رابط مردم در زمینه کارت هوشمند سوخت است، لینک ارتباطی بیمه مرکزی را داده و بین سامانه هوشمند سوخت و بیمه مرکزی ارتباط برقرار شده تا به کسانی که بیمه اجباری شخص ثالث ندارند، اخطار دهیم که در صورت عدم اقدام برای گرفتن بیمه شخص ثالث، کارت هوشمند سوخت آنها باطل خواهد شد.

رضایی با بیان اینکه "این پیامک ها اخطار مرحله اول است"، گفت: هنوز زمان دقیقی برای اینکه چه مدت پس از اخطار اول، کارت سوخت کسانی که برای گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام نکنند می سوزد، مشخص نشده است؛ اما مطمئنا یک مرحله اخطار دومی نیز خواهیم داشت و بعد کارت هوشمند سوخت آنها ابطال خواهد شد.

وی افزود: بیمه شخص ثالث، یک بیمه اجباری و برای ایمنی خود مالکان وسایل نقلیه است، با این وجود افرادی هستند که اقدام به گرفتن بیمه شخص ثالث نکرده اند؛ اگر این افراد بعد از دو مرحله اخطار، نسبت به گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام نکنند، کارت هوشمند سوخت آنها ابطال می شود و برای صدور دوباره کارت هوشمند سوخت، باید ابتدا نسبت به گرفتن بیمه شخص ثالث اقدام کنند و سپس درخواست صدور کارت المثنی سوخت بدهند که زمانی حداقل یک‌ماهه را باید منتظر صدور کارت جدید باشند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به اینکه "اگر فردی بیمه شخص ثالث دارد و پیامک اخطار ابطال کارت سوخت برای وی ارسال شده، چه باید کند؟"، گفت: اگر چنین فردی وجود دارد، باید به بیمه خود مراجعه کرده و استعلام کند که آیا بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه‌اش در سامانه بیمه مرکزی ثبت شده یا خیر، چرا که مرجع استعلام، بیمه مرکزی است و اگر در بیمه مرکزی، بیمه شخص ثالث ثبت نشده باشد، آن وسیله نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث شناخته می شود.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس