×
اقتصادی
شناسه خبر : 38213
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/02 ساعت 16:24
تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها اعلام کرد:

تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از تشکیل کمیته تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این کمیته بسته اجرایی برای تسهیل ازدواج اعم از دانشجویی و غیره در حال نهایی شدن است که امیدوارم تا قبل از سال جاری ابلاغ و فاز اولیه آن اجرایی شود.

 به گزارش نورنیوز-معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها اعلام کرد تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی صالحی معاون سیاسی نهاد رهبری معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از تشکیل کمیته تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این کمیته بسته اجرایی برای تسهیل ازدواج اعم از دانشجویی و غیره در حال نهایی شدن است که امیدوارم تا قبل از سال جاری ابلاغ و فاز اولیه آن اجرایی شود.

  حجت الاسلام صالحی در نشست خبری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی که امروز در دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، از تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت موجود جامعه این کمیته اولویت اول خود را به بحث کاهش طلاق قرار داده است و براساس مصوبه این کمیته ارائه آموزش‌های بدو ازدواج برای تمامی افراد الزامی شده است. وی در ادامه تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها بهترین مرجع برای تعیین صلاحیت‌های عمومی و حرفه‌ای مربیان ازدواج به شمار می‌رود. به همین جهت شورا در قالب کمیته فوق در حال نهایی کردن بسته اجرای برای تسهیل ازدواج اعم از ازدواج دانشجویان و سایر افراد می‌باشد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: این نهاد متناسب با بسته اجرای شورا که در قالب بسته حمایتی ازدواج تدوین شد یک بسته حمایتی ازدواج دانشجویی را نیز آماده کرده است و براساس آن قول داده شد اولویت‌ها و حمایت‌های بیشتری به ازدواج دانشجویی صورت بگیرد. در واقع تاکید ما این است اگر دستگاه‌ها نمی‌توانند به 12 یا 13 میلیون مجرد جامعه تسهیلاتی را ارائه دهند بنابراین سزاوار است این حمایت‌ها از دانشجویان که جامعه 4 میلیون نفری را تشکیل می‌دهند انجام شود. صالحی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بسته حمایتی ازدواج دانشجویی تشکیل شده و امیدوار هستیم قبل از پایان سال جاری ابلاغ و فاز اولیه اجرای آن را رو کنیم. وی همچنین از افزایش مبلغ وام‌های ازدواج دانشجویی خبر داد و گفت: هنوز میزان این افزایش مشخص نشده است. معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در پایان بر ضرورت واهمیت واسطه گری و میانجیگری ازدواج در جامعه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این واسطه گری در چند دانشگاه کشور اتفاق افتاده ولی هنوز به صورت جدی وارد این امر نشده‌ایم زیرا تاکید داریم که واسطه گری ازدواج با رعایت پروتکل‌های لازم در فضای دانشگاهی، اخلاقی و عرفی اهمیت زیادی دارد و می‌تواند موثر باشد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج