×
اقتصادی
شناسه خبر : 38213
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/10/02 ساعت 16:24
تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها اعلام کرد:

تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از تشکیل کمیته تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این کمیته بسته اجرایی برای تسهیل ازدواج اعم از دانشجویی و غیره در حال نهایی شدن است که امیدوارم تا قبل از سال جاری ابلاغ و فاز اولیه آن اجرایی شود.

 به گزارش نورنیوز-معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها اعلام کرد تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق/افزایش مبلغ وام‌ ازدواج دانشجویی صالحی معاون سیاسی نهاد رهبری معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از تشکیل کمیته تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این کمیته بسته اجرایی برای تسهیل ازدواج اعم از دانشجویی و غیره در حال نهایی شدن است که امیدوارم تا قبل از سال جاری ابلاغ و فاز اولیه آن اجرایی شود.

  حجت الاسلام صالحی در نشست خبری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی که امروز در دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد، از تشکیل کمیته ملی تسهیل و ترویج ازدواج و کاهش طلاق در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: با توجه به ضرورت موجود جامعه این کمیته اولویت اول خود را به بحث کاهش طلاق قرار داده است و براساس مصوبه این کمیته ارائه آموزش‌های بدو ازدواج برای تمامی افراد الزامی شده است. وی در ادامه تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها بهترین مرجع برای تعیین صلاحیت‌های عمومی و حرفه‌ای مربیان ازدواج به شمار می‌رود. به همین جهت شورا در قالب کمیته فوق در حال نهایی کردن بسته اجرای برای تسهیل ازدواج اعم از ازدواج دانشجویان و سایر افراد می‌باشد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: این نهاد متناسب با بسته اجرای شورا که در قالب بسته حمایتی ازدواج تدوین شد یک بسته حمایتی ازدواج دانشجویی را نیز آماده کرده است و براساس آن قول داده شد اولویت‌ها و حمایت‌های بیشتری به ازدواج دانشجویی صورت بگیرد. در واقع تاکید ما این است اگر دستگاه‌ها نمی‌توانند به 12 یا 13 میلیون مجرد جامعه تسهیلاتی را ارائه دهند بنابراین سزاوار است این حمایت‌ها از دانشجویان که جامعه 4 میلیون نفری را تشکیل می‌دهند انجام شود. صالحی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بسته حمایتی ازدواج دانشجویی تشکیل شده و امیدوار هستیم قبل از پایان سال جاری ابلاغ و فاز اولیه اجرای آن را رو کنیم. وی همچنین از افزایش مبلغ وام‌های ازدواج دانشجویی خبر داد و گفت: هنوز میزان این افزایش مشخص نشده است. معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در پایان بر ضرورت واهمیت واسطه گری و میانجیگری ازدواج در جامعه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این واسطه گری در چند دانشگاه کشور اتفاق افتاده ولی هنوز به صورت جدی وارد این امر نشده‌ایم زیرا تاکید داریم که واسطه گری ازدواج با رعایت پروتکل‌های لازم در فضای دانشگاهی، اخلاقی و عرفی اهمیت زیادی دارد و می‌تواند موثر باشد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار کمبود آب در یونان؛ وضعیت در پایتخت و مناطق اطراف جدی‌تر است
تظاهرات در فلسطین اشغالی
چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
حملات هوایی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان سه شهید و 11 زخمی برجا گذاشت
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
X
آگهی تبلیغاتی