فارسی

حادثه امنیتی و هشدار بمب در دفتر رئیس رژیم صهیونیستی

برگزاری رایزنی‌های رئیس رژیم صهیونیستی برای تشکیل کابینه جدید با یک حادثه امنیتی، هشدار وجود مواد مشکوک و بازداشت یک خبرنگار خارجی در محل اقامت اسحاق هرتزوگ به حالت تعلیق درآمد.

حادثه امنیتی و هشدار بمب در دفتر رئیس رژیم صهیونیستی
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به گزارش روزنامه‌های «جروزالم پست» و «اسرائیل هیوم»، هم‌زمان با آغاز نشست‌ها و رایزنی‌های «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی با سران احزاب برای تعیین مأمور تشکیل کابینه، وقوع یک حادثه امنیتی در محل اقامت او تنش‌زا شد.

بر اساس بیانیه رسمی دفتر هرتزوگ، دستگاه‌های بازرسی امنیتی هشدار ویژه‌ای صادر کردند که بلافاصله منجر به توقف موقت ورود افراد به مجموعه و اعزام کارشناسان خنثی‌سازی بمب به محل شد. رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که این رویداد پس از آن رخ داد که سیستم بازرسی امنیتی رسانه‌ها به وجود آثار یک ماده مشکوک بر روی بدن یک روزنامه‌نگار خارجی واکنش نشان داد و این فرد بلافاصله بازداشت شد.

هم‌زمان با این رخداد، با پخش آلارم و اطلاعیه امنیتی غیرمعمول از طریق سیستم صوتی مجموعه، به تمامی حاضران و خبرنگاران مستقر در مرکز رسانه‌ای دستور داده شد در جای خود بمانند و از پنجره‌ها فاصله بگیرند. در بیرون محوطه نیز گروهی از معترضان دست به تجمع و تظاهرات زدند. تاکنون جزئیات بیشتری درباره ماهیت دقیق این تهدید و ماده مشکوک منتشر نشده است.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر