نورنیوز-گروه ورزشی : در جریان دیدار تراکتور مقابل نفتچی فرغانه ازبکستان در لیگ نخبگان آسیا، جواد نکونام در دقیقه ۳۷ دست به تعویضی زودهنگام زد. در حالی که دو تیم هنوز گلی به ثمر نرسانده بودند، شهریار مغانلو از زمین بیرون رفت و تومیسلاو اشتراکالی جای او را گرفت.
مغانلو پس از آنکه شماره اش را روی تابلوی تعویض دید، با تعجب به نمایشگر ورزشگاه سلطان قابوس مسقط نگاه کرد و سپس با ناراحتی راهی نیمکت شد. او پیش از ترک زمین با اشتراکالی دست داد، اما هنگام رفتن به سمت نیمکت به تصمیم کادر فنی اعتراض نشان داد و پس از پرس وجو درباره علت تعویض، با چهره ای ناراحت نشست.
آمار مغانلو پیش از خروج از زمین
مهاجم تراکتور در فصل جاری لیگ برتر سه گل به ثمر رسانده است؛ دو گل در جریان بازی و یک گل از روی نقطه پنالتی. با این حال، او در سه مسابقه پیشین آسیایی تیمش برابر شباب الاهلی امارات، الشمال قطر و العین گلزنی نکرده بود و امیدوار بود برابر نفتچی فرغانه این روند را تغییر دهد.
آمار ثبت شده مغانلو در ۳۷ دقیقه حضورش نشان می دهد که او ۱۶ بار توپ را لمس کرد و از ۱۱ پاس خود، ۱۰ پاس را به مقصد رساند؛ آماری که دقت پاس او را به ۹۱ درصد می رساند. او همچنین در سه نبرد زمینی و هوایی برابر بازیکنان حریف برنده شد و دو بار از مدافعان نفتچی خطا گرفت، اما شوتی به سمت دروازه حریف نزد.
گلزنی جانشین مغانلو
با وجود اعتراض مغانلو به تعویض، تصمیم نکونام در ادامه بازی نتیجه بخش شد. اشتراکالی در نیمه دوم، پس از دریافت پاس امیرحسین حسین زاده، گل تساوی تراکتور را وارد دروازه کرد.
به این ترتیب، تعویض دقیقه ۳۷ مغانلو از اتفاقات مهم این مسابقه بود؛ تصمیمی که در ابتدا واکنش اعتراضی مهاجم تراکتور را در پی داشت، اما گلزنی بازیکن جایگزین در نیمه دوم به بازگشت نماینده ایران به بازی کمک کرد.