فارسی

رهبری‌فرد: سیستان و بلوچستان شایسته داشتن تیمی در لیگ برتر است + فیلم

پیشکسوت فوتبال ایران با اشاره به استعدادهای فراوان سیستان و بلوچستان، تأکید کرد مردم شریف و خون‌گرم این استان شایسته داشتن یک تیم لیگ برتری هستند و باید به ظرفیت‌های فوتبالی آن توجه بیشتری شود.

رهبری‌فرد: سیستان و بلوچستان شایسته داشتن تیمی در لیگ برتر است + فیلم
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه ورزشی : رهبری فرد، پیشکسوت فوتبال ایران، در گفت وگویی با شبکه SNNTV بر ظرفیت های فوتبالی سیستان و بلوچستان تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر به استعدادهای این استان شد.

او با اشاره به شایستگی های مردم منطقه گفت مردم خون گرم سیستان و بلوچستان سزاوار فرصت های بیشتری هستند و این استان باید از یک تیم لیگ برتری برخوردار باشد.

ضرورت شناسایی استعدادهای فوتبالی

رهبری فرد وجود استعدادهای پرشمار در این منطقه را یادآور شد و بر لزوم شناسایی و حمایت از آن ها تأکید کرد.

این پیشکسوت فوتبال همچنین با انتقاد از عملی نشدن وعده های حمایتی بیان کرد که با وجود صحبت های فراوان درباره پشتیبانی، افراد کمتری در عمل برای کمک به فوتبال منطقه وارد میدان می شوند.

اخبار مرتبط
  • برنامه مسابقات امروز 27 مرداد شامل 4 دیدار از هفته دوم لیگ برتر است که با بازی‌های حساس استقلال و سپاهان همراه می‌شود.

  • باشگاه پرسپولیس با انتشار صورت‌های مالی شش ماهه خود، از تبدیل زیان 106 میلیارد تومانی به سود نزدیک به 50 میلیارد تومان خبر داد. این تغییر مثبت در وضعیت مالی، ناشی از رشد چشمگیر 362 درصدی درآمدهاست، که به دلیل جذب منابع جدید و بهبود عملکرد تیمی حاصل شده است.

  • اتفاق تلخی که در بازی سپاهان و ملوان رخ داد و در آن یکی از هواداران ملوان فوت کرد، اتفاقی است که به هیچ عنوان نمی توان از آن بی تفاوت عبور کرد.

ارسال نظر