فارسی

شمش‌های تقلبی در بازار طلای کرمانشاه؛ کلاهبردار هنگام فروش دوباره به دام افتاد

ماجرای معامله‌ای مشکوک در بازار طلای کرمانشاه، پای پلیس را به پرونده‌ای باز کرد که شگرد اصلی آن پشت ظاهر معتبر اسناد و نشان‌های آزمایشگاهی پنهان شده بود.

شمش‌های تقلبی در بازار طلای کرمانشاه؛ کلاهبردار هنگام فروش دوباره به دام افتاد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ شکرالله کدیور  رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه شامگاه یکشنبه اظهار کرد: پس از اطلاع ماموران پلیس آگاهی استان مبنی بر اینکه شخصی با استفاده از فاکتورها و نشان‌های جعلی آزمایشگاه‌های مختلف، شمش‌های غیر استاندارد و ناخالص را به عنوان طلای اصل در بازار بزرگ طلای کرمانشاه معامله می‌کرد، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی در ادامه و با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی متهم شده و در حالی که برای فروش یک قطعه شمش تقلبی دیگر در ویترین طلافروشی تلاش می‌کرد در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ کدیور افزود: متهم در بازجویی‌ها به جرائم خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر