×
سیاسی
شناسه خبر : 35520
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/09/18 ساعت 08:38
نوبخت: یارانه نقدی ?? آذر به حساب خانوارها واریز می‌شود

نوبخت: یارانه نقدی ?? آذر به حساب خانوارها واریز می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: یارانه نقدی آذرماه به جای بیست و ششم، ? روز زودتر یعنی ?? آذرماه به حساب خانوارها واریز خواهد شد.


محمد باقر نوبخت  رئیس سازمان برنامه و بودجه  یکشنبه شب در گفت وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با بیان اینکه «روز دهم هر ماه مبلغ حمایت معیشتی دولت و روز بیستم هر ماه یارانه نقدی خانوارها و قبل از سی ام هر ماه نیز حقوق کارکنان دولت را پرداخت می‌کنیم»  اضافه کرد: جمع این ارقام حدود ?? تا ?? هزار میلیارد تومان در ماه خواهد شد.  


ترمیم حقوق ها 


وی با بیان اینکه بودجه سال آینده در شرایط تحریمی تنظیم شده و برای شاغلان و بازنشسته‌ها تقریبا ?? درصد افزایش حقوق در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: این بودجه برای شرایط تحریمی است که البته ما سومین سال تحریم را پشت سر می‌گذاریم لذا برای سال آینده از همکاران خودمان کار را شروع کرده ایم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه در سال جاری ? هزار میلیارد برای همسان سازی حقوق بازنشستگان اعتبار در نظر گرفته ایم افزود: برای بازنشستگان در سال جاری علاوه بر ?? درصد افزایش حقوق، ? هزار میلیارد تومان به منظور همسان سازی حقوق آن‌ها اعتبار در نظر گرفته‌ایم و برای سال آینده تصمیم گرفته‌ایم تا حداقل ? هزار میلیارد تومان دیگر به این رقم بیفزاییم و برای همسان سازی حقوق بازنشستگان استفاده کنیم.
نوبخت با اشاره به اینکه حقوق فرهنگیان نیز ترمیم خواهد شد ادامه داد: در بودجه سه هزار میلیارد تومان اعتبار را در نظر گرفته ایم، امسال قرار است دو هزار میلیارد تومان رتبه بندی را انجام دهیم لذا به این رقم سال آینده ? هزار میلیارد دیگر نیز اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی افزود: طی دو سال گذشته به جهت توجه دولت به این اقشار ضعیف مستمری‌های آن‌ها را ? تا ? برابر افزایش داده ایم لذا امسال هم برای آن‌ها همانند کارکنان دولت افزایش در نظر گرفته شد و ?? هزار و ??? میلیارد تومان هم برای خدمات مختلفی که بتواند تحت عنوان اجرای سیاست کاهش فقر باشند به این قشر توزیع خواهد شد.
نوبخت با اشاره به اینکه علاوه بر پولی که به بهداشت و درمان کشور اختصاص داده ایم سال آینده ? هزار و ??? میلیارد تومان برای اجرای طرح تحول سلامت صرف خواهیم کرد گفت: هزینه‌ای که از جیب بیمار برای درمان صرف می‌شود باید کم شود، سیاست‌های مهار تورم جزء سیاست‌هایی است که از قبل آن را شروع کرده‌ایم و امسال هم آن را ادامه خواهیم داد لذا اجرای این سیاست‌ها باعث شد تا تورم کاهش پیدا کند.
نوبخت با اشاره به اینکه نرخ تورم نقطه به نقطه ماهانه و ?? ماهه کاهش را نشان می‌دهد افزود: تورم یعنی کاهش قدرت خرید مردم، تورم از سال ?? به این سو مرتب کاهنده بوده است، سه سال نرخ تورم را یک رقمی داشتیم.
وی با اشاره به اینکه در بحث تقاضا تلاشمان بر این است تا تقاضای مازاد از طریق پول پرقدرت ایجاد نکنیم و از بانک مرکزی برای کسری بودجه استقراض نداشتع باشیم گفت: استقراض از بانک مرکزی به صورت مستقیم ممنوع است و در بحث طرف عرضه به قدری قیمت عوامل تولید باید بالا برود که قیمت تمام شده بالا باشد، برای سال آینده ارز ???? تومانی برای کالاهای اساسی مردم پرداخت می‌شود.


خرید دارو و تجهیزات دارویی
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه ? میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات دارویی و ? میلیارد دلار برای اقلام کالاهایی که مشمول ارز ???? تومانی هستند پرداخت می‌کنیم گفت: دولت مطلقا نسبت به افزایش قیمت کالاها و خدماتی که خودش عرضه می‌کند اقدام نخواهد کرد، از مردم درخواست می‌کنیم تا هر آنچه که از سوی دولت گران شده باشد را به رخ بکشانند.
نوبخت با بیان اینکه میزان بودجه‌ای که برای هزینه‌های جاری دستگاه‌ها پیش بینی شده در سال آینده ??? هزار میلیارد تومان خواهد بود عنوان کرد: حدود ??? تا ??? هزار میلیارد تومان از این رقم برای حقوق و دستمزد با ?? درصد باید پرداخت شود و مابقی برای سایر کارها استفاده می‌شود دستگاه‌ها باید خودشان را متناسب با شرایط مالی وفق دهند.


وی با اشاره به معافیت مالیاتی حقوق بگیران افزود: معافیت را بیشتر کرده ایم کسانی که کمتر از ? میلیون و ??? هزار تومان دریافت می‌کنند از پرداخت مالیات معاف هستند.
نوبخت با اشاره به اینکه سال آینده ?? سد جدید افتتاح خواهد شد و در مجموع ?? طرح آبرسانی به بهره‌برداری می‌رسد تصریح کرد: امسال و پارسا??? کیلومتر راه آهن افتتاح کردیم و بیش از ???? کیلومتر راه آهن دیگر نیز در دو سال آینده افتتاح می‌شود، در شرایط تحریم ریل جدید افتتاح خواهیم کرد، حداقل ??? کیلومتر ریل سه خطه خواهد شد، همچنین ??? کیلومتر بزرگراه جدید سال آینده افتتاح خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه ???? میلیارد تومان دیگر برای گازرسانی به روستاها و بیش از ???? میلیارد تومان برق رسانی روستایی اختصاص خواهد یافت افزود: ?.? میلیارد دلار از دو سال قبل با کسب اجازه از مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی برای ایجاد شغل اختصاص یافته که تاکنون ? میلیارد و ??? میلیون دلار آن پرداخت شده است، سال گذشته ?? هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال هزینه کردیم.


خروج از رکود
نوبخت بیان کرد: حتی صندوق بین‌المللی پول نیز اعلام کرده است که اقتصاد ایران سال آینده از رکود خارج خواهد شد، در سال آینده ? میلیارد دلار از پول فروش نفت را برای واریز به عنوان سهم صندوق توسعه ملی پیش بینی کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه کار ساخت ?? هزار واحد مسکونی برای محرومان جامعه را از سال گذشته آغاز کرده ایم ادامه داد: ??? واحد مسکونی روستایی را می‌سازیم و ??? هزار واحد مسکن مهر را تکمیل خواهیم کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه حداقل برای ??? هزار مشترک جدید گاز برنامه ریزی کرده ایم گفت: تصمیم داریم برای نوسازی حمل و نقل عمومی شهرهای بزرگ حداقل ? هزار میلیارد تومان کمک کنیم.
نوبخت با اشاره به اینکه حدود ? هزار میلیارد تومان از طرف صندوق توسعه ملی و از این رقم کمی کمتر از سوی بانک‌ها در مجموع معادل رقم ?? هزار میلیارد تومان سال گذشته صرفا برای اشتغال هزینه شد افزود: ?? هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی تا به امروز پول داده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه صندوق بین‌المللی پول رسما اعلام کرده است که ایران سال آینده از رکود خارج می‌شود گفت: این اطلاعات از سوی مجامع جهانی اعلام شده است.


اصلاح بودجه در چهار محور
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه هم اکنون در یک مبارزه بزرگ قرار داریم افزود: ما به دنبال اصلاح بودجه در ? محور هستیم، می‌خواهیم درآمدهایمان را پایدار کنیم وثبات اقتصادی داشته باشیم، در خصوص درآمدها سه محل را پیش‌بینی کرده‌ایم که می‌شود منابع مطمئن و جایگزین نفت را بر روی آن‌ها انجام داد، اول؛ انرژی‌های پنهان است، دوم مالیات است که بر روی مالیات برنامه‌هایی را در نظر گرفته ایم، مالیات باید تغییر پیدا کند و حجم مالیات باید بیشتر شود، بخش بزرگی از آن در قانون ساکت است و کسی به سراغ آن‌ها نرفته اند.
نوبخت با اشاره به بحث مولد سازی دارایی‌ها عنوان کرد: دولت اکنون ? میلیون میلیارد تومان ابنیه، ساختمان، امکانات، دارایی و سهام در کشور دارد که در سال آینده قسمتی از منابع بودجه از راه مولدسازی بخشی از این دارایی‌ها تامین و محقق خواهد شد.


درامد هنرمندان  زیر ? میلیون تومان 


وی با اشاره به اینکه ???? میلیارد تومان کمک بلاعوض برای دو گانه سوز شدن خودروها در سال آینده در نظر گرفته شده است افزود: امکانات و قدرت سی ان جی در کشور بالا است به طوریکه سوختی ارزان محسوب می‌شود، وزارت نفت آماده است تا خودروهای شخصی را سی ان جی کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه هنرمندان پردرآمد باید مالیات بدهند، اما در قانون فعلی معاف از مالیات هستند خاطرنشان کرد: بنا به اعلام وزارت ارشاد ??? هزار هنرمند متوسط درآمدشان زیر ? میلیون تومان در ماه است.
ما ? هنرپیشه را نبینید که درآمد بالایی دارند.
نوبخت با اشاره به اینکه در این خصوص دو پیشنهاد ارائه شد، تصریح کرد:یک پیشنهاد بند لام ماده ??? قانون مالیات ها بود که می گوید انتشارات، مطبوعات، فرهنگ و هنر از مالیات معاف هستند. یک پیشنهاد هم این بود که در تبصره بودجه بیاوریم ?? درصد معاف باشند، که البته این اصلا در بودجه نیست این موضوع در شورای عالی سران که مطرح شد بحث این بود ما یک لایحه مجزا که همه تغییرات  را در بر داشته باشد  تنظیم کنیم.
وی افزود: هنرمندان پردرآمد در قانون فعلی معاف از مالیات هستند اما باید کل قانون را اصلاح کنیم اینها همه به ریز در طرح اصلاح ساختار دیده شده  و مشخص شده که می توان از این محل هم با اصلاح قانون مالیات ها، مالیات دریافت شود.



کلید واژگان
محمد باقر نوبخت
نظرات

آخرین اخبار
مهمترین علل چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی
سخنگوی کاخ سفید: هیچ رئیس‌جمهوری مانند ترامپ با چنین سوءقصدهایی مواجه نشده است
توقف تردد قطار مترو در ایستگاه‌های قیام و 17 شهریور/خدمات جایگزین ارائه شد
بقائی خطاب به اروپا: ژست‌های نمایشی برایتان ذره‌ای اعتبار خلق نخواهد کرد
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر نامزدی الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
چالش جهانی در کشت گندم با جهش قیمت کود
ورود عربستان برای کمک به پاکستان
نفتکش‌های دزدیده شده ایرانی به مقصدی نامعلوم حرکت کردند
درخواست آمریکا از جامعه جهانی برای بازگشایی تنگه هرمز
اعترافات صدراعظم به یک خطای فاحش محاسباتی
روبیو: مشروط کردن بازگشایی تنگه هرمز برای آمریکا غیرقابل قبول است
فهم راهبردی لاریجانی از محور مقاومت در حافظه‌ تاریخی مردم جاوانه خواهد ماند
اژه‌ای: غرب از درک قدرت ایمان مردم ایران عاجزند
دهلی‌نو: موضوع بندر چابهار با ایران و آمریکا در حال بررسی است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 7 اردیبهشت 1405
بغداد: هرگونه حمله از خاک عراق علیه همسایگان «اقدام تروریستی» تلقی می‌شود
ماکرون: هدف ما دریانوردی بدون عوارض در تنگه هرمز است!
تاکید گوترش بر بازگشایی تنگه هرمز؛ بیش از 20 هزار دریانورد سرگردانند
فاش شدن هویت تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس توسط حنظله
ماجرای اینترنت گیگی 390 هزار تومانی واقعیت یا شایعه!
میزبان هفتمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی 2028 شناخته شد
ورود وزارت ارتباطات برای رسیدگی به تخلف عرضه خارج از ضابطه «اینترنت پرو»
همتی: بانک مرکزی از بازسازی و نوسازی صنایع آسیب‌دیده حمایت می کند
حملات جدید جنگنده های اسرائیلی به جنوب لبنان
منفورترین عضو کابینه ترامپ کیست؟
شلیک هزاران پهپاد و موشک از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل در دوماه
تایلند هم زبان به انتقاد از آمریکا گشود