فارسی

اوزیل خواستار تحریم تیم‌های اسرائیلی شد

مسوت اوزیل، ستاره سابق آرسنال و رئال مادرید، با انتقاد از تحریم نشدن تیم‌های اسرائیلی، از فیفا خواست همان سیاستی را که درباره باشگاه‌های روسی اعمال کرده، در قبال تیم‌های اسرائیلی نیز اجرا کند.

اوزیل خواستار تحریم تیم‌های اسرائیلی شد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه ورزشی: مسوت اوزیل هافبک سابق آرسنال و رئال مادرید، درباره عدم تحریم باشگاه‌های نماینده رژیم صهیونیستی از مسابقات بین‌المللی صحبت کرد و آن را با باشگاه‌های روسی مقایسه کرد که از سال ۲۰۲۲ از رقابت‌های یوفا محروم شده‌اند.

به گزاش سایت ولت آلمان، اوزیل گفت: جامعه ورزشی همیشه مردم را متحد کرده است. در وضعیت فعلی، فیفا تحریمی علیه تیم‌های اسرائیلی وضع نکرده، در حالی که چنین اقداماتی علیه تیم‌های روسی اتخاذ شده است. من می‌خواهم از فیفا بخواهم که این استانداردهای دوگانه را کنار بگذارد و با همه به طور یکسان رفتار کند.

تیم‌ها و باشگاه‌های روسیه از سال ۲۰۲۲ و پس از حمله روسیه به اوکراین و ادامه جنگ از رقابت‌های یوفا و فیفا محروم شده‌اند.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر