فارسی

مقام امنیتی ایران: منافع متجاوزان و حامیان آنها در منطقه را هدف قرار می‌دهیم

یک مقام ارشد امنیتی اعلام کرد: ایران در واکنش به هرگونه تعرض، قتل و ترور، بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ خواهد داد و منافع و اهداف در دسترس متجاوزان و حامیان آنها را هدف قرار می‌دهد.

مقام امنیتی ایران: منافع متجاوزان و حامیان آنها در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه سیاسی: یک مقام ارشد امنیتی به پرس تی‌وی گفت: ایران تصمیم قطعی گرفته است که در واکنش به هرگونه تعرض دشمن و قتل و ترور، بدون هیچ محدودیت و خویشتنداری پاسخ داده و منافع و اهداف در دسترس متجاوزان و حامیان آنها در منطقه را با شدت تمام در هم بکوبد.

وی افزود: از نظر ایران، آمریکا بدون اسرائیل و اسرائیل بدون آمریکا حمله‌ای انجام نخواهد داد و مستقل بودن این دو رژیم در جنگ علیه ایران شبیه یک طنز تلخ است.

این مقام امنیتی ادامه داد: تهدیدهای صریح مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله به ایران، مجوز قانونی و اخلاقی برای اتخاذ تدابیر ضروری دفاعی از سوی ایران را فراهم کرده است.

 

اخبار مرتبط
  • ترامپ با ترغیب و تشویق، یا در واقع، کشاندن آمریکا به جنگ با ایران، نقش مهمی در این زمینه ایفا کرد. این مسأله کاملاً روشن است که پس از سفر‌های متعدد نخست‌وزیر اسرائیل به آمریکا طی دو سال گذشته، سیاست‌های تهاجمی علیه ایران و تجاوز به خاک این کشور طراحی شدند و سپس با هماهنگی کامل به اجرا درآمدند.

  • شماری از احزاب سیاسی ترکیه با انتقاد از توافق سه‌جانبه دفاعی این کشور با عربستان و پاکستان، درباره پیامدهای آن برای امنیت ملی ترکیه و احتمال کشیده‌شدن ارتش این کشور به درگیری‌های منطقه‌ای هشدار دادند.

  • رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از سیاست‌های اسرائیل در قبال فلسطینی‌ها هشدار داد که اتکای صرف به قدرت نظامی و نادیده گرفتن مصالحه، شاید دستاوردهای کوتاه‌مدت داشته باشد، اما امنیت پایدار را تضمین نمی‌کند.

ارسال نظر