فارسی

سخنگوی ارتش: آمریکا پس از جنگ جهانی دوم دچار تنهایی راهبردی شده است

سخنگوی ارتش با اشاره به انزوای راهبردی آمریکا پس از جنگ جهانی دوم، گفت: هدف واشنگتن از جنگ غیرقانونی علیه ایران، نابودی تمدن ایرانی ـ اسلامی است.

سخنگوی ارتش: آمریکا پس از جنگ جهانی دوم دچار تنهایی راهبردی شده است
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و سخنگوی ارتش به مناسبت ۲۴ مهرماه، سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع کارکنان اداره عقیدتی سیاسی نزاجا ضمن تبریک این روز فرخنده و همچنین فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، با اشاره به جایگاه برجسته انقلاب اسلامی ایران گفت: در دنیا، بیش از چند انقلاب کبیر نداریم که انقلاب اسلامی ایران جزو انقلاب‌های کبیر است. ماهیت این انقلاب فرهنگی و نظام اسلامی برآمده از انقلاب مبتنی بر آموزه های اسلامی و رهبری معنوی حضرت امام خمینی (ره) است.

امیرسرتیپ اکرمی‌نیا با اشاره به ۲۴مهر ماه؛ سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار نمود: وجه تمایز مهم میان ارتش جمهوری اسلامی ایران و ارتش‌های دیگر کشورها در برخورداری از ایمان الهی و معنویت است، از این رو سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نقش موثری در شکل‌دهی فضا و گفتمان معنوی در ارتش داشته است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش درباره تقارن تولد حضرت زینب (س) و تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: ساختن روایت درست و صحیح از واقعه عاشورا توسط حضرت زینب سلام الله علیها موجب بیداری جامعه و رسوایی دشمن شد. علاوه بر این خطبه‌ آتشین حضرت زینب (س) باعث استحکام درونی و ارتقای تاب آوری پیروان و خاندان اهل بیت(ع) گردید. در مقطع فعلی نیز کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاسی به سیره حضرت زینب(س) در بصیرت افزایی دینی ‌ سیاسی و ارتقای انگیزه و روحیه کارکنان ارتش نقش آفرین و تاثیرگذارند.

وی در ادامه با اشاره به تجاوز ناجوانمردانه دشمنان در جنگ اخیر تصریح کرد: باید جلوی روایت‌های کاذبی که دشمن می سازد تا خود را پیروز نشان ‌دهد گرفته شود و عناصر فرهنگی در جامعه در این زمینه رسالت بسیار مهمی بر عهده دارند.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش درباره اهمیت تولید قدرت، به خصوص تولید قدرت نرم اظهار کرد: قدرت نرم اواخر قرن بیستم به ادبیات نظامی و روابط بین‌الملل راه پیدا کرده است و مکمل و تقویت کننده قدرت سخت است و تولید قدرت نرم در ارتش، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به سخنان اخیر وزیر امور خارجه آمریکا، گفت: سخنرانی اخیر مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در آکروپلیس یونان، در ادامه تلاش‌های دشمن برای تضعیف پایه‌های قدرت نرم است و سخنان وزیر خارجه آمریکا برخلاف همیشه که ادعا می‌کرد دشمنی آمریکا صرفاً با نظام جمهوری اسلامی است و آمریکا با مردم متمدن ایران مشکلی ندارد، نقاب از چهره ریاکار این کشور برگرفت و ماهیت ضد تمدنی و خوی استکباری آمریکا را نشان داد. هدف حاکمان آمریکا از راه انداختن جنگ‌ جاری، نابودی تمدن ایرانی اسلامی است و نه فقط ساقط نمودن نظام جمهوری اسلامی ایران.

سخنگوی ارتش در پایان درباره اهمیت حضور ملت ایران در عرصه مقاومت ملی و پس راندن آمریکا خاطرنشان کرد: این اولین بار پس از جنگ جهانی دوم است که آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده و اصلی‌ترین متحدانش به کمک آمریکا نیامدند.

وی افزود: سران آمریکا تصور می‌کردند که با به شهادت رساندن رهبر انقلاب و فرماندهان نظامی می‌توانند مردم را مرعوب و تسلیم نمایند، اما مردم بصیر و شجاع ایران با ایستادگی تاریخی خود، دشمنان را شگفت زده و ناکام کردند.

 

اخبار مرتبط
  • امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با تشریح وضعیت تولید و ذخایر دفاعی کشور گفت توان تولید مستمر تجهیزات در کنار ذخایر موجود، آمادگی نیروهای مسلح برای یک جنگ طولانی را تضمین کرده است.

  • دشمن پس از ناکامی در تحمیل اراده خود به ملت ایران، این‌بار در پی آن است که از مسیر «کمپین جنگ شناختی» بین ذینفعان غربی-عربی خود راه را برای جنگ نظامی هموار کند. شواهد و تحولات اخیر نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی با طراحی یک کمپین اطلاعاتی و روانی، درصدد است تردیدهای ترامپ برای آغاز دور جدید درگیری با ایران را از میان بردارد و با فریب افکار عمومی و تصمیم‌گیران غربی، تجاوزی دیگر را توجیه کند.

  • کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکا با «بد» ارزیابی کردن پیامدهای هرگونه ازسرگیری جنگ علیه ایران برای آمریکا، منطقه و امنیت بین‌الملل تاکید کرد که آمریکایی‌ها نمی‌خواهند این جنگ ادامه یابد و هیچ کس نمی‌داند دونالد ترامپ، رئیس جمهور چه خواهد کرد.

ارسال نظر