نورنیوز-گروه اجتماعی: روح الله زاهدی کارشناس اداره کل هواشناسی همدان افزود: رگبار پراکنده و وزش باد نسبتا شدید تا شدید را برای روز جمعه هم خواهیم داشت و تا چند روز ابتدای هفته آتی بارش ها به شکل رگبار پراکنده در برخی مناطق استان ادامه داشته باشد.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: ساعات بعد از ظهر امروز انتظار افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می شود و طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه به ویژه در ساعات بعد از ظهر وزش باد نسبتا شدید را در اکثر مناطق استان خواهیم داشت.
زاهدی اظهار کرد: از نظر دمایی تا پایان هفته روند کاهش تدریجی دمای بیشینه را در حدود سه تا چهار درجه انتظار داریم.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان افزود: در شبانه روز گذشته اسدآباد و نهاوند با ۳۳ درجه گرمترین ایستگاه های استان و صبح امروز بهار با هشت درجه خنک ترین ایستگاه استان گزارش شده است.
زاهدی خاطر نشان کرد: کمینه و بیشینه ایستگاه فرودگاه همدان طی ۲۴ ساعت گذشته هم به ترتیب ۱۰ و ۳۲ درجه سانتیگراد به ثبت رسیده است.