در

ادامه اختلاف ترامپ و رسانه‌ها؛ سی‌ان‌ان از سفر ایر فورس وان کنار گذاشته شد

کاخ سفید سی‌ان‌ان را از پوشش سفر روز شنبه دونالد ترامپ به تنسی با هواپیمای ایر فورس وان کنار گذاشت؛ اقدامی که در ادامه اختلاف بر سر دسترسی رسانه‌ها به رئیس‌جمهور آمریکا انجام شده است.

ادامه اختلاف ترامپ و رسانه‌ها؛ سی‌ان‌ان از سفر ایر فورس وان کنار گذاشته شد
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه بین‌الملل: کاخ سفید سی‌ان‌ان را از حضور در هواپیمای ایر فورس وان برای پوشش سفر دونالد ترامپ به تنسی کنار گذاشت؛ اقدامی که در ادامه اختلاف میان دولت آمریکا و این شبکه خبری بر سر دسترسی رسانه‌ای انجام شده است.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، کاخ سفید مانع از آن شده است که خبرنگاران سی‌ان‌ان در سفر روز شنبه دونالد ترامپ به ناکسویل در ایالت تنسی، رئیس‌جمهور آمریکا را با هواپیمای ویژه ریاست‌جمهوری همراهی کنند.

ترامپ قرار است در این سفر در یک مسابقه فوتبال دانشگاهی در ناکسویل حضور پیدا کند. در برنامه رسانه‌ای کاخ سفید برای این سفر، نام سی‌ان‌ان به عنوان عضو اصلی گروه تلویزیونی پوشش‌دهنده سفر درج نشده و شبکه «Real America's Voice» جایگزین آن شده است.

سی‌ان‌ان پیش از این نیز به همراه شبکه MS NOW و نشریه پولیتیکو از حضور در محوطه کاخ سفید منع شده بود. این محدودیت‌ها پس از آن اعمال شد که ترامپ این رسانه‌ها را به انتشار اخبار جعلی متهم کرد.

یک قاضی فدرال در واشنگتن روز پنجشنبه دستور داد دسترسی خبرنگاران این سه رسانه به کاخ سفید بازگردانده شود. قاضی تیموتی کلی در حکم خود اعلام کرد لغو اعتبارنامه خبرنگاران بدون طی روند قانونی مناسب انجام شده است.

با این حال، حکم دادگاه مستقیماً درباره دسترسی رسانه‌ها به گروه تلویزیونی همراه رئیس‌جمهور یا حضور در ایر فورس وان تعیین تکلیف نکرده است. به همین دلیل، وضعیت دسترسی سی‌ان‌ان به این بخش از پوشش ریاست‌جمهوری همچنان محل اختلاف است.

سی‌ان‌ان و دیگر شبکه‌های عضو گروه تلویزیونی کاخ سفید پیش از این در واکنش به محدودیت‌های اعمال‌شده، نسبت به پیامدهای آن برای سازوکار پوشش رسانه‌ای رئیس‌جمهور اعتراض کرده بودند. گروه تلویزیونی به دلیل محدودیت فضا در سفرهای ریاست‌جمهوری، تصاویر و اطلاعات رویدادها را برای سایر شبکه‌ها نیز فراهم می‌کند.

بر اساس گزارش‌ها، شبکه‌های ABC، CBS، NBC، Fox و سی‌ان‌ان در این سازوکار به صورت چرخشی مسئولیت پوشش تلویزیونی برنامه‌های رئیس‌جمهور را بر عهده می‌گیرند.

در پی کنار گذاشته شدن سی‌ان‌ان از سفر اخیر، وضعیت ادامه فعالیت این گروه رسانه‌ای و نحوه اجرای حکم دادگاه درباره دسترسی رسانه‌ها به کاخ سفید بار دیگر در کانون توجه قرار گرفته است.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر