در

ممنوعیت جدید در بازار طلا؛ کد شناسایی را حتماً استعلام کنید

مدیرکل استاندارد استان تهران اعلام کرد خرید و فروش مصنوعات طلای بدون کد شناسایی یا دارای کد ابطال‌شده ممنوع است و خریداران باید پیش از خرید، اعتبار کد را استعلام کنند.

ممنوعیت جدید در بازار طلا؛ کد شناسایی را حتماً استعلام کنید
0 دقیقه

نورنیوز- گروه اقتصادی: مدیرکل استاندارد استان تهران با اعلام اجرای گشت‌های نظارتی، گفت: مطابق قانون، خرید و فروش مصنوعات طلا بدون کد شناسایی یا دارای کد شناسایی ابطال‌شده ممنوع است.

قاسم فدوی افزود: این موضوع به دفعات، به خریداران، سازندگان و عرضه‌کنندگان مصنوعات طلا در استان اطلاع‌رسانی شده است و در حال حاضر نیز، بازرسان استاندارد با بازرسی از واحدهای تولیدی و عرضه‌کننده مصنوعات طلا، بر این مصنوعات نظارت می‌کنند.

وی افزود: وظیفه اصلی کنترل اعتبار بر عهده خریداران مصنوعات طلا است که باید هنگام خرید، اعتبار کد شناسایی را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ استعلام کنند.

مدیرکل استاندارد استان تهران با تأکید بر ممنوعیت خرید و فروش مصنوعات طلای فاقد کد شناسایی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون، برای ۹۰ واحد سازنده مصنوعات طلا کد شناسایی صادر و یا تمدید شده است و مجموعاً واحدهای دارای کد معتبر در استان تهران بالغ بر ۱۳۰۰ واحد هستند. 

اخبار مرتبط
ارسال نظر