×
سیاسی
شناسه خبر : 346815
تاریخ انتشار : شنبه 1405/06/28 ساعت 09:49
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران

نورنیوز گزارش می دهد،

آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران

تحولات جنگ ایران و آمریکا امروز شنبه 28 شهریور در شرایطی ادامه دارد که همزمان با افزایش فشارهای سیاسی واقتصادی واشنگتن، گزارش‌هایی از خسارت به مواضع نظامی آمریکا درمنطقه منتشر شده است.دونالد ترامپ از پایان قریب‌الوقوع جنگ سخن گفته و مقام‌های آمریکایی نیز بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تأکید دارند؛همزمان تحولات نظامی ودیپلماتیک منطقه ادامه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: تحولات جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران در روز شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ همچنان ادامه دارد.  همزمان، تحولات سیاسی، اقتصادی و نظامی در منطقه ادامه دارد و مواضع مقام‌های آمریکایی درباره آینده جنگ و مذاکرات، در کنار گزارش‌های مربوط به حملات و فشارهای اقتصادی علیه ایران، در کانون توجه قرار گرفته است.

در تازه‌ترین تحولات، نهاد تنظیم‌گر و ناظر بانک‌های ترکیه، طبق اطلاعیه منتشرشده در روزنامه رسمی این کشور، مجوز فعالیت شعبه بانک ملت ایران در استانبول را لغو کرد. بر اساس این اطلاعیه، این تصمیم با استناد به مقررات بانکی ترکیه اتخاذ شده که در شرایطی که فعالیت یک بانک خطری برای حقوق سپرده‌گذاران یا ثبات نظام مالی تلقی شود، امکان لغو مجوز را فراهم می‌کند. رویترز نیز گزارش داده است که این اقدام در شرایط افزایش فشار آمریکا بر کشورهای متحد برای تشدید فشار اقتصادی بر تهران صورت گرفته است.

در همین حال، دونالد ترامپ بار دیگر مدعی شد جنگ با ایران به‌زودی پایان خواهد یافت و گفت ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اظهار کرد پس از پایان جنگ، قیمت بنزین در آمریکا به سطح پیش از درگیری‌ها و حتی شاید پایین‌تر بازگردد. این اظهارات در شرایطی مطرح شده که جنگ همچنان ادامه دارد و گزارش‌های بین‌المللی از تداوم تنش‌های نظامی و پیامدهای آن بر بازار انرژی حکایت دارد.

خسارت به پایگاه‌های آمریکا در منطقه؛ گزارش درباره حمله به تأسیسات کویت

در بخش دیگری از تحولات روز هفتادم، رسانه آمریکایی «میداس تاچ» با انتشار تصاویری مدعی شد بخش‌هایی از یک پایگاه نظامی آمریکا در کویت بر اثر حملات ایران به‌شدت آسیب دیده است. این رسانه نام پایگاه را اعلام نکرده، اما احتمال داده تصاویر مربوط به کمپ بوهِرینگ یا کمپ عریفجان باشد.

بر اساس این گزارش، چند ساختمان به‌طور کامل تخریب شده و بخش‌هایی از تأسیسات اطراف نیز آسیب دیده است. «میداس تاچ» همچنین مدعی شد یک پناهگاه مستحکم که برای حفاظت از نیروهای آمریکایی در برابر حملات طراحی شده بود، مستقیماً هدف یک پهپاد قرار گرفته و باند فرودگاه پایگاه نیز آسیب جدی دیده است.

این رسانه گزارش خود را با گزارش‌های پیشین شبکه‌های آمریکایی از خسارت به تأسیسات نظامی آمریکا در کویت و عربستان مرتبط دانسته است. با این حال، جزئیات دقیق میزان خسارت و نام پایگاه در گزارش‌های رسمی آمریکا به‌طور کامل اعلام نشده است.

همزمان، انصارالله یمن اعلام کرد ژنرال «فِراق العَصار»، فرمانده تیپ اول کماندویی، در حمله هوایی عربستان سعودی در جبهه کهبوب در نزدیکی تنگه باب‌المندب کشته شده و شش نفر از محافظان او نیز جان باخته‌اند.

تمدید تحریم‌های ایران؛ هشدارهای هسته‌ای واشنگتن و ادامه فشار اقتصادی

در تحول مهم دیگری، دونالد ترامپ قانون موسوم به «قانون تحریم روسیه و ایران لیندزی گراهام» را امضا کرد. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این قانون تحریم‌های موجود علیه ایران را تمدید می‌کند و همزمان ابزارهای جدیدی برای اعمال فشار اقتصادی بر روسیه و کشورهای خریدار انرژی این کشور در اختیار دولت آمریکا قرار می‌دهد. رویترز گزارش داده این قانون تحریم‌های بخش انرژی و دفاعی روسیه و ناوگان موسوم به «ناوگان سایه» را هدف قرار می‌دهد و اختیار اعمال تعرفه تا سقف ۱۰۰ درصد علیه برخی خریداران بزرگ انرژی روسیه را نیز فراهم می‌کند.

منابع آمریکایی همچنین از تمدید پنج‌ساله برخی تحریم‌های موجود علیه ایران خبر داده‌اند. در متن قانون، تمدید تحریم‌های ایران بخشی از توافق بر سر تصویب بسته تحریمی جدید بوده است. منابع رسمی آمریکا نیز ثبت قانون جدید مربوط به تحریم‌های روسیه و ایران را تأیید کرده‌اند.

از سوی دیگر، نماینده آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد دونالد ترامپ در سخنرانی خود در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، موضوع جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را مطرح خواهد کرد.

در عربستان سعودی نیز دفاع مدنی از فعال شدن سامانه هشدار زودهنگام در شهرهای جده، طائف و ینبع خبر داد و سپس اعلام کرد خطر از جده، طائف، ینبع، ابها، خمیس مشیط و جازان برطرف شده است.

بدین ترتیب، همزمان با ادامه درگیری‌های منطقه‌ای، فشارهای اقتصادی و تحریمی علیه ایران نیز تشدید شده و در سوی دیگر، واشنگتن همچنان از پایان جنگ و جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای سخن می‌گوید؛ در حالی که آینده جنگ و مسیر احتمالی مذاکرات همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.


اخبار مرتبط
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
شنبه 1405/06/28 ساعت 10:29
ابراهیم متقی
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
مذاکرات وزیر امور خارجه ایران و چین در اجلاسیه بریکس را می‌توان گام نخستین فرآیندی دانست که می‌تواند زمینه لازم برای «صلح‌سازی» از طریق «میانجیگری» را فراهم سازد.
نگاه کارشناسی به منافع ملی + فایل صوتی
شنبه 1405/06/28 ساعت 10:23
دکتر مهدی عسلی
نگاه کارشناسی به منافع ملی + فایل صوتی
در هفته‌های اخیر، همزمان با تشدید فشارهای اقتصادی و سیاسی و افزایش نگرانی‌ها درباره هزینه‌های جنگ و تحریم، بحث درباره مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده بار دیگر به یکی از مهم‌ترین موضوعات افکار عمومی تبدیل شده است.
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
شنبه 1405/06/28 ساعت 08:54
نورنیوز گزارش می دهد؛
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
نشریه آمریکایی فارن‌پالیسی با بررسی نتایج ماه‌ها جنگ ایران و آمریکا، روایت متفاوتی از ادعای «پیروزی» واشنگتن ارائه کرده و می‌نویسد: «تقریباً با هر معیاری، آمریکا در حال شکست خوردن در جنگ با ایران است»؛ تحلیلی که فاصله میان دستاورد نظامی و نتیجه راهبردی را برجسته می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
معاون سیاسی وزیر کشور: دوگانه‌سازی میان نیروهای نظامی و دیپلمات‌ها خیانت است
بارش کشور عادی شد؛ تهران و قم بیش از 35 درصد عقب ماندند
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
نگاه کارشناسی به منافع ملی + فایل صوتی
از پذیرش قطع‌نامه 598 تا توافق با آمریکا
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت نمایندگی و بازار + جدول قیمت ها
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 28 شهریور + جدول
شرط افزایش بیشتر مستمری بازنشستگان اعلام شد؛ جزئیات فرمول 90 درصد
حکم اعدام حسین پدران اجرا شد؛ جاسوس موساد در پرونده سایت‌های موشکی اصفهان
ایران 24-26کویت ؛ شروع تلخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی 2026؛ کویت در دقایق پایانی برد
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار وارد کانال 166 هزار تومان شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد
کالابرگ کد ملی 7 تا 9 چه زمانی شارژ می‌شود؟ اعلام زمان واریز اعتبار شهریور 1405
پیش‌فروش بلیت قطار مهرماه 1405 آغاز شد؛ زمان و نحوه خرید بلیت قطار اعلام شد
کافه فرهنگ | بفرمایید تئاتر با بلیت 5 میلیون تومنی!
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 28 شهریور 1405 ؛ بارش پراکنده در شمال کشور + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 شهریور؛ ساعت مسابقه هندبال ایران و کویت و 5 دیدار مهم فوتبال
امروز برق کدام مناطق کرمان قطع می‌شود؟+زمان‌بندی جدید خاموشی
6 مورد رفتار نگران‌کننده مدل‌های هوش مصنوعی؛ گزارش تازه اوپن‌ای‌آی
نشستن طولانی چه بلایی سر ستون فقرات می‌آورد؟+ فیلم
چگونگی فعال‌سازی نانوحباب‌ها برای تولید آمونیاک
کشف شگفت‌انگیز در غار چهل دخترون؛ از نقاشی‌های باستانی تا حوضچه‌های سنگی
چرا تغییر رفتار هوش مصنوعی کاربران را دچار اضطراب و غم می‌کند؟
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه
ایران، حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
دستگیری عاملان قتل زن جوان در باغ ژاله سنندج ؛ راز این جنایت چه بود؟
جنایت جنگی صهیونیست‌ها در حنوب لبنان
جنگ ربات‌ها در تهران؛ قهرمانان معرفی شدند
درخشش بدمینتون‌بازان ایران در سنگال
تحولات جنگ ایران و آمریکا؛هرمز همچنان مسدود،ترامپ درانتظار توافق،پاسخ قالیباف به ژنرال کین
کشف محموله «گل» در ارتفاعات اصفهان