×
ورزشی
شناسه خبر : 346599
تاریخ انتشار : جمعه 1405/06/27 ساعت 12:52
ایران 51 - کره جنوبی 77 ؛ پرتاب های 3 امتیازی کره جواز صعود این تیم به فینال را صادر کرد

ایران 51 - کره جنوبی 77 ؛ پرتاب های 3 امتیازی کره جواز صعود این تیم به فینال را صادر کرد

تیم ملی بسکتبال مردان ایران در مرحله نیمه نهایی بازی های آسیایی برابر کره جنوبی قرار گرفت و در پایان با نتیجه 77 بر 51 شکست خود و از رسیدن به فینال باز ماند. پرتاب های 3 امتیازی کره ای ها روند بازی را به سود این تیم تغییر داد. ایران روز یکشنبه در دیدار رده بندی و مدال برنز به مصاف بازنده ژاپن و چین خواهد رفت.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم ملی بسکتبال ایران با شکست سنگین برابر کره‌جنوبی در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی، از صعود به فینال بازماند و باید منتظر حریفش در دیدار رده‌بندی باشد.

تیم ملی بسکتبال ایران در دیدار نیمه‌نهایی مسابقات بسکتبال بازی‌های آسیایی ناگویا از ساعت ۱۰:۳۰ به مصاف کره‌جنوبی رفت و در نهایت شکست تلخی را تجربه کرد. پرتاب‌های سه‌امتیازی فوق‌العاده کره‌ای‌ها در کنار عملکرد ضعیف ملی‌پوشان ایران در فاز هجومی سبب شد تا این مسابقه در کوارتر سوم کاملاً یک‌طرفه شود.

بازیکنان ایران منهای مهار پرتاب‌های از راه دور حریف، دفاع نسبتاً خوبی را به نمایش گذاشتند اما ضعف شدید در کسب امتیاز و برنامه‌های هجومی اجازه نداد تا شانس جدال برای رسیدن به فینال حفظ شود.

با از دست رفتن این فرصت طلایی، حالا ملی‌پوشان باید منتظر نتیجه دیدار چین و ژاپن باشند تا حریف خود را در بازی رده‌بندی برای کسب مدال برنز بشناسند. پرتاب‌های سه‌امتیازی پی‌درپی کره‌ای‌ها چنان از نظر روانی بر بازی ایران تاثیر گذاشته بود که حتی چهره‌های شاخصی چون متین آقاجانپور و محمد جمشیدی نیز روز بسیار بدی را سپری کرده و کاملاً از روند هجومیشان خارج شدند.

ایران در این مسابقه تمام دقایق مسابقه، هر چهار کوارتر و در نهایت بازی را با نتیجه 77 بر 51 واگذار کرد تا هیچ شکی وجود نداشته باشد که شایسته حضور در فینال این مسابقات و کسب مدال طلا یا نقره بازی‌ها نیستیم، با این حال جا برای جبران این شکست و پیروزی در دیدار رده‌بندی و کسب مدال همچنان برای تیم ملی وجود دارد و بازیکنان باید تمرکزشان را روی بازی رده بندی بگذارند.

تیم ملی ایران این دیدار را با ترکیب اولیه ارسلان کاظمی، سالار منجی، متین آقاجانپور، مهدی حیدری و مبین شیخی آغاز کرد.

کوارتر اول: ۱۲ - ۸ به سود کره‌جنوبی
بازی با دفاع سنگین و فشرده ملی‌پوشان ایران آغاز شد اما اولین امتیاز مسابقه با یک پرتاب سه‌امتیازی برای کره‌ای‌ها به ثبت رسید. تا دقیقه دو و نیم مسابقه، حساب کار همان ۳ بر صفر بود که دومین سه‌امتیازی کره فاصله را به ۶ امتیاز رساند. اولین دو امتیاز ایران روی دو پرتاب آزاد مبین شیخی به دست آمد و در ادامه درایو ارسلان کاظمی و پرتاب دو امتیازی بعدی شیخی بازی را در امتیاز ۶ به تساوی کشاند. با این حال، کره‌ای‌ها در دو دقیقه پایانی با ثبت چهار پرتاب سه‌امتیازی موفق و کسب ۱۲ امتیاز، عملکرد شگفت‌انگیزی پشت قوس داشتند تا کوارتر اول با حساب ۱۲ بر ۸ به سود کره پایان یابد.

کوارتر دوم: ۲۴ - ۱۶ به سود کره‌جنوبی (نیمه اول: ۳۶ - ۲۴)
کوارتر دوم نیز با پنجمین سه‌امتیازی کره‌ای‌ها شروع شد تا امتیاز آن‌ها به ۱۵ و اختلاف به ۱۱ برسد. دفاع خوب کره اجازه کاهش فاصله به زیر ۱۰ امتیاز را نمی‌داد تا اینکه دانک تماشایی شریفی اولین دو امتیاز ایران را در این کوارتر ثبت کرد (۱۰ بر ۱۸). دو دانک قدرتمند متوالی از مهدی حیدری و شریفی روحیه تیم را بالا برد و اختلاف را به ۹ امتیاز کاهش داد. با این وجود، عدم موفقیت در پرتاب‌های سه‌امتیازی به چالش اصلی ایران تبدیل شده بود؛ ۱۲ اقدام ناموفق تا سه دقیقه به پایان نیمه! سرانجام اقدام سه‌امتیازی مهدی حیدری طلسم را شکست و فاصله را به ۸ امتیاز رساند. در نهایت این نیمه سخت و پربرخورد با برتری ۳۶ بر ۲۴ کره‌ای‌ها به پایان رسید.

کوارتر سوم: ۲۵ - ۱۳ به سود کره‌جنوبی (مجموع: ۶۱ - ۳۷)
شروع نیمه دوم بازهم با شلیک‌های مرگبار حریف همراه بود؛ دو پرتاب سه‌امتیازی متوالی از چوی جوینونگ (سنتر شماره ۲ کره) فاصله را زیاد کرد. بازیکنان ایران با نفوذهای خود خطاهای خوبی از حریف گرفتند تا چند مهره کلیدی کره با احتیاط بیشتری بازی کنند، اما روند بازی به سود ایران تغییر نکرد. با رسیدن اختلاف به ۱۷ امتیاز، بازگشت ایران نیازمند معجزه بود. در ادامه، لی هیون‌جونگ ستاره کره‌ای‌ها با پرتاب‌های خود فاصله را به عدد باورنکردنی ۲۴ رساند تا کوارتر سوم نیز با حساب ۶۱ بر ۳۷ به سود کره‌جنوبی تمام شود.

کوارتر چهارم: ۱۶ - ۱۴ به سود کره‌جنوبی (نتیجه نهایی: ۷۷ - ۵۱)
در کوارتر پایانی، اختلاف زیاد روی تابلوی نتائج عملاً رمقی برای بازگشت ملی‌پوشان باقی نگذاشته بود. کره‌ای‌ها همچنان با پرتاب‌های سه‌امتیازی خود مانند آب سردی روی پیکر تیم ایران عمل می‌کردند. این دیدار در نهایت با نتیجه ۷۷ بر ۵۱ به سود کره‌جنوبی به پایان رسید تا ایران شانس حضور در فینال را از دست داده و چشم به مدال برنز در دیدار رده‌بندی بدوزد.

مسیری که ایران و کره جنوبی پیمودند

ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها عملکردی قابل قبول داشت و با کسب دو پیروزی مقابل چین‌تایپه و اردن و یک شکست برابر قطر، به عنوان صدرنشین گروه خود راهی مرحله حذفی شد. شاگردان سوتیریس مانولوپولوس در مرحله یک‌چهارم نهایی نیز مقابل بحرین قرار گرفتند و در یک مسابقه نزدیک توانستند با نتیجه ۷۹ بر ۷۴ به برتری برسند و جایگاه خود را در جمع چهار تیم پایانی تثبیت کنند.

در سوی دیگر، کره‌جنوبی نیز مسیر مشابهی را طی کرده است. این تیم مرحله گروهی را با صدرنشینی پشت سر گذاشت و در مرحله یک‌چهارم نهایی با عبور از اردن، خود را به نیمه‌نهایی رساند تا حالا برای رسیدن به فینال مقابل ایران قرار بگیرد.


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی هواشناسی گیلان؛ آسمان ابری و بارانی در راه است
آخرین قیمت دینار عراق امروز جمعه 27 شهریور
آن سوی وتو؛ چه کسی معادله قدرت را نوشت؟
مهاجم استقلال در جمع بهترین‌های هفته اول لیگ نخبگان آسیا
سالیوان: راه خروج مناسبی از جنگ علیه ایران وجود ندارد
در دیدار وزیر خارجه پاکستان با سفیران ترکیه و انگلیس چه گذشت؟
نظرسنجی فاکس‌نیوز: اکثریت آمریکایی‌ها جنگ با ایران را اشتباه دانستند
ایران 51 - کره جنوبی 77 ؛ پرتاب های 3 امتیازی کره جواز صعود این تیم به فینال را صادر کرد
ماهوراه نظامی روسیه به فضا پرتاب شد
پرواز پهپادهای آمریکایی از آسمان پاکستان
فرسوده‌ها؛ مصرف‌کنندگان بزرگ بنزین و آلاینده‌های خاموش
موج 20 میلیارد دلاری سفارش نفتکش‌های غول‌پیکر در بازار جهانی
گرانی سوخت، پروازهای آمریکا را کاهش داد
همراهی مردم برای آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان سیستان‌وبلوچستان
آتش‌سوزی نفتکش در تنگه هرمز پس از اصابت پرتابه ناشناس
رأی‌گیری انتخابات مجلس روسیه در پایتخت آغاز شد
آماده‌باش نیروگاه‌ها برای زمستان؛ ذخایر سوخت افزایش یافت
آتلانتیک: جنگ با ایران محدودیت قدرت آمریکا را آشکار کرد
شارژ تسلیحاتی اوکراین در برنامه «اقدام امنیتی برای اروپا»
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ وتوی روسیه و چین، تحریم‌های جدید آمریکا و تحولات هرمز
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 27 شهریور 1405؛ سکه از 233 میلیون تومان عبور کرد
کاهش 6.3 درصدی خریداران خارجی مسکن در ترکیه
افشاگران، ترامپ را به ستوه آوردند
فریز صادرات نفت عربستان از 11 سپتامبر
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز 27 شهریور؛ اختلاف میلیاردی بازار و کارخانه خودروها+جدول
جانشین گواردیولا طوفانی شروع کرد؛ 6 بازی، 6 برد برای سیتی
درگیری مسلحانه در زاهدان؛ 2 تروریست کشته شدند
چالوس از ساعت 14 امروز یک‌طرفه می‌شود؛جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز 27 شهریور/اختلاف قیمت بازار و نمایندگی +جدول قیمت ها
تهران، میزبان رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»
رکوردشکنی قیمت سوخت در فرانسه؛ نارضایتی‌ها بالا گرفت
ادعای رسانه اسرائیلی درباره گفت‌وگوهای محرمانه کویت و تل‌آویو
آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد
«عصر آمریکایی» به پایان رسیده است
3تصادف مرگبار پایتخت در یک هفته
درمان بیماران مبتلا به سرطان رایگان می شود
بن‌سلمان پیشنهاد آتش‌بس 2 هفته‌ای با انصارالله را مطرح کرد
آخرین قیمت میوه و تره‌بار؛ سیب‌زمینی تا 85 هزار تومان رسید+جدول قیمت ها
بقایی از شهریار تجلیل کرد
کدام خواننده‌ها آخرین کنسرت‌های تابستان را برگزار می‌کنند؟
مدارس سیل‌زده مازندران،آماده بازگشت دانش‌آموزان
واگذاری 200بنای تاریخی کشور به بخش خصوصی
حفار غیرمجاز سکه‌های تاریخی در دام قانون
آخرین وضعیت جاده‌ها؛ترافیک روان در محورهای کشور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 شهریور 1405+ ساعت بازی تیم بسکتبال ایران و کره جنوبی
اعتراف رسانه آمریکایی به سرنگونی دو پهپاد MQ-1 توسط ایران
آغاز موج بازگشت مسافران تابستانی
تشدید درگیری‌ها در یمن،توقف تردد در باب‌المندب
ترامپ از شکست ایران می‌گوید؛ بازار برای هرمزِ جدید آماده می‌شود
انتقال تجهیزات سنگین آمریکا از عراق به اردن