×
اجتماعی
شناسه خبر : 346578
تاریخ انتشار : جمعه 1405/06/27 ساعت 08:58
آغاز موج بازگشت مسافران تابستانی

آغاز موج بازگشت مسافران تابستانی

با پایان تعطیلات تابستانی، موج بازگشت مسافران از امروز آغاز می‌شود و پلیس راهور فراجا از افزایش ترافیک در محورهای مواصلاتی کشور خبر داده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محبی  رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اینکه در مرحله پایانی تعطیلات تابستانی قرار داریم، گفت: با توجه به حجم سفرهای تابستانی، در حال حاضر در بسیاری از محورهای مواصلاتی کشور به ویژه در استان‌های زیارتی و سیاحتی از جمله خراسان رضوی، قم، فارس، گیلان، مازندران و گلستان شاهد ترافیک هستیم.

وی افزود: در برخی محورهای پرتردد مانند هراز، چالوس و محورهای منتهی به رشت نیز ترافیک در مسیرهای رفت و برگشت گزارش شده است و پیش‌بینی پلیس این است که از امروز با آغاز موج بازگشت سفرهای پایان تابستان، شاهد افزایش حجم ترافیک در محورهای مواصلاتی کشور باشیم.

توصیه پلیس به مسافران برای مدیریت زمان بازگشت

رئیس پلیس راه راهور فراجا با توصیه به رانندگان برای پرهیز از عجله و شتاب در مسیر بازگشت، اظهار کرد: به رانندگان توصیه می‌کنیم برای بازگشت عجله نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی برای سفر خود در نظر بگیرند.

سرهنگ محبی ادامه داد: مسافران باید سفر خود را به خوبی مدیریت و زمان حرکت را توزیع کنند. همچنین توصیه می‌شود در طول شب استراحت کرده و روز را برای ادامه مسیر انتخاب کنند تا خستگی و خواب‌آلودگی موجب بروز حادثه نشود.

وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از تخلفات حادثه ساز، گفت: رانندگان باید از ارتکاب تخلفات حاد، به ویژه سرعت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهم‌ترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور هستند، جداً خودداری کنند.

پلیس راه در آماده‌باش کامل است

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه نیروهای پلیس به صورت شبانه‌روزی در محورهای مواصلاتی حضور دارند، گفت: همکاران پلیس در سراسر کشور به صورت شبانه‌روزی در محورهای مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند هموطنان با آرامش و سلامت به مقصد برسند.

سرهنگ محبی درباره تمهیدات پلیس برای مدیریت ترافیک در ایام پرتردد تابستان نیز اظهار کرد: برخورد با تخلفات حادثه‌ساز همواره خط قرمز پلیس بوده و در این ایام نیز اولویت کاری همکاران در سراسر کشور است.

وی افزود: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و حرکت در جهت خلاف از جمله تخلفاتی هستند که پلیس با آنها برخورد می‌کند و برای محورهای پرتردد نیز محدودیت‌های ترافیکی متناسب با شرایط پیش‌بینی و اجرا خواهد شد.

اعمال محدودیت در محورهای شمالی همزمان با موج بازگشت

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محورهای شمالی کشور نیز گفت: در محورهای هراز، چالوس، آزادراه تهران ـ شمال و محدوده رودبار ـ منجیل، محدودیت‌های ترافیکی متناسب با حجم تردد در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به آغاز موج بازگشت مسافران از شمال به سمت جنوب، پیش‌بینی می‌شود از امروز محدودیت یک‌طرفه شدن مسیر در برخی از این محورها برای مدیریت ترافیک و تسهیل بازگشت مسافران اجرا شود.

کنترل ناوگان حمل‌ونقل عمومی در دستور کار پلیس

سرهنگ محبی درباره اقدامات پلیس برای نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از هموطنان برای سفر از وسایل حمل‌ونقل عمومی به ویژه اتوبوس استفاده می‌کنند، نظارت بر این ناوگان در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی ادامه داد: اتوبوس‌ها علاوه بر اینکه در پاسگاه‌های پلیس برای ثبت ساعت توقف می‌کنند، توسط همکاران مورد بررسی قرار می‌گیرند و در طول مسیر نیز به صورت تصادفی توسط تیم‌های گشتی پلیس بازدید و کنترل می‌شوند.

سرعت و سبقت غیرمجاز و خستگی؛ مهم‌ترین عوامل تصادفات

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره مهم‌ترین تخلفات و عوامل وقوع تصادفات در ایام تعطیلات تابستانی نیز گفت: متأسفانه سرعت و سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و همچنین خستگی و خواب‌آلودگی از مهم‌ترین عوامل وقوع تصادفات در این ایام بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه خستگی و خواب‌آلودگی یک «تخلف پنهان» در رانندگی محسوب می‌شود، افزود: این عامل سهم قابل توجهی در وقوع تصادفات دارد و رانندگان باید هنگام احساس خستگی، حتماً توقف و استراحت کنند.

استان‌های گیلان، خراسان جنوبی، ایلام، یزد و قم؛ بیشترین تصادفات

سرهنگ محبی درباره محورهای دارای بیشترین تصادفات در ایام تابستان، اظهار کرد: بیشترین تصادفات در این مدت در استان‌های گیلان، خراسان جنوبی، ایلام، یزد و قم به ثبت رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش عوامل انسانی در وقوع تصادفات، گفت: بیشترین علت وقوع تصادفات، خطای انسانی است؛ با این حال باید توجه داشت که جاده و وسیله نقلیه نیز باید ایمن باشند و جاده‌ها و خودروها باید به گونه‌ای باشند که در صورت بروز خطای انسانی، تا حد امکان از شدت پیامدهای حادثه کاسته شود.

مسیر بخشی از سفر است

رئیس پلیس راه راهور فراجا خطاب به مسافران و رانندگان گفت: توصیه همیشگی پلیس راه این است که هموطنان برای سفر خود برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند و زمان شروع سفر، محل‌های توقف و زمان رسیدن به مقصد را از قبل مشخص کنند.

سرهنگ محبی در خاتمه تأکید کرد: رانندگان باید مسیر را هم بخشی از سفر بدانند و برای رسیدن سریع‌تر به مقصد عجله نکنند؛ چرا که شتاب و عجله می‌تواند جان راننده و دیگر کاربران جاده را به خطر بیندازد.


نظرات

آخرین اخبار
تهران، میزبان رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»
آخرین وضعیت جاده‌ها؛ترافیک روان در محورهای کشور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 شهریور 1405+ ساعت بازی تیم بسکتبال ایران و کره جنوبی
اعتراف رسانه آمریکایی به سرنگونی دو پهپاد MQ-1 توسط ایران
آغاز موج بازگشت مسافران تابستانی
تشدید درگیری‌ها در یمن،توقف تردد در باب‌المندب
ترامپ از شکست ایران می‌گوید؛ بازار برای هرمزِ جدید آماده می‌شود
انتقال تجهیزات سنگین آمریکا از عراق به اردن
کره جنوبی درگیر جنگ در هرمز نخواهد شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 27 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
کارت جنگ دوباره روی میز ترامپ؛ تهدید برای حمله یا امتیازگیری در مذاکره؟
محله‌های پرخطر زیر ذره‌بین ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ برنامه‌های پیشگیری وارد فاز اجرا شد
موبایل در دورهمی خانوادگی چه بلایی سر روابط می‌آورد؟
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی در فضا؛ آمریکا چه سلاحی در مدار مستقر کرده است؟
تأمین دارو از هند با پرواز؛ جزئیات برنامه جدید سازمان غذا و دارو
راننده 11 ساله در جاده یزد متوقف شد؛ والدین هم به دادگاه معرفی شدند
طلسم 50 ساله باغ دولت‌آباد یزد شکست؛ سند مالکیت صادر شد
داور ملی کشتی ایران در سانحه رانندگی جان باخت
بسیج نیروی دریایی ایتالیا برای عبور از بحران کشتیرانی
کاهش قیمت نفت در پی فروکش کردن نگرانی‌ها از اختلال در عرضه
حماس: انتصاب یکجانبه اعضای شورای ملی فلسطین را نمی‌پذیریم
تسهیل تجارت با تاجیکستان؛ کاهش هزینه‌های گمرکی در دستور کار وزارت صمت
کیف پول الکترونیکی کارمندان دولت؛ ماهانه حداقل یک میلیون تومان شارژ می‌شود
افشای پشت‌پرده؛ چرا کنگره توافق هسته‌ای ترامپ و ریاض را رد می‌کند؟
دوبلور پاندای کونگ‌فوکار درگذشت؛ رهبر نوربخش قربانی سانحه رانندگی شد
بیرانوند تصمیمش را گرفت: اول سربازی، بعد استقلال!
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
قدردانی ایران از چین، روسیه برای وتوی قطعنامه ضدایرانی آمریکا
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران؛ یک شرکت و 3 فرد در فهرست تحریم‌ها
نجفی: حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز باید با «تحمل صفر» مواجه شود
آمار تکان‌دهنده جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان؛ 8953 شهید و 30 هزار مجروح
لوموند: توافق‌ ابراهیم عامل تشدید جنگ در غزه، سودان و ایران است
لیست تیم ملی ایران برای بازی با ازبکستان و روسیه اعلام شد؛ غایبان سرشناس و چهره‌های جدید
چه اخباری در 26 شهریور تکذیب شد؟ از بنزین 80 هزار تومانی تا ادعای عجیب درباره سدها
نورویدیو | خیابان ایران را جناحی نکنیم
وزیر میراث فرهنگی: استاد شهریار نماد انسجام و وفاق ملی ایران است
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم