نورنیوز- گروه اجتماعی: ناصر عتباتی در بازدید از مجتمع قضایی شهید سلیمانی و دادسرا و دادگاه اطفال و نوجوانان با پرونده دو نوجوان مواجه شد. وی موضوع پرونده را جویا شد که یکی تصادف منجر به جرح یک نوجوان با موتور بدون گواهی نامه بود و دیگری توقیف موتور نوجوانی، به علت نداشتن گواهی نامه بود.
عتباتی از خانواده ها خواست؛ اجازه استفاده از خودرو و موتور سیکلت بدون گواهینامه را به فرزندان نوجوان خود ندهند زیرا که اشتباه یک نوجوان در استفاده بدون گواهی نامه از وسیله نقلیه، خانواده ها ، مراکز درمانی و قضات را دچار مشکل خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری در این بازدید با شماری از مراجعه کنندگان نیز ملاقات کرد و مشکلات آنان را مورد بررسی قرار داد. وی در بعضی از پرونده ها، دستورات مقتضی را صادر کرد.
رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین در این بازدید با قضات و کارکنان مجتمع قضایی شهید سلیمانی گفتگویی صمیمانه داشت. عتباتی مسائل و مشکلات همکاران قضایی خود را شنید و دستور بررسی درخواست های آنان را صادر کرد.