نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ احمد سپهوند روز شنبه ضمن اشاره به اجرای طرح مقابله با مواد مخدر به مدت سه روز در این شهرستان گفت: این طرح با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، مقابله با توزیع و قاچاق مواد مخدر و برخورد قاطع با مخلان نظم و آرامش عمومی به اجرا درآمد.
وی با اشاره به کشف و ضبط ۱۱ کیلو و ۴۷۰ گرم انواع مواد مخدر در این عملیات اظهار داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
فرمانده انتظامی بویین میاندشت با تأکید بر عزم جدی پلیس برای مقابله با پدیده شوم مواد مخدر تصریح کرد: این موضوع به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و اجازه نخواهیم داد سوداگران مرگ امنیت و سلامت اجتماعی مردم را تحت تأثیر قرار دهند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مرتبط با خرید، فروش، حمل یا توزیع مواد مخدر، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
شهرستان بویین میاندشت در ۱۸۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.