×
سیاسی
شناسه خبر : 345045
تاریخ انتشار : جمعه 1405/06/20 ساعت 18:22
دادستان کل کشور در اکو: امنیت پایدار، ضامن تحقق اهداف اقتصادی منطقه

دادستان کل کشور در اکو: امنیت پایدار، ضامن تحقق اهداف اقتصادی منطقه

حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور در هفتمین اجلاس دادستان‌های کل سازمان اکو در قزاقستان، بر ضرورت تقویت همکاری‌های حقوقی برای تحقق امنیت اقتصادی منطقه تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد دادستان کل کشور جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه هفتمین نشست دادستان‌های کل کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در شهر ترکستان قزاقستان، با دبیرکل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دادستان کل کشور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده حقوقی و قضایی کشورهای عضو اکو، بر ضرورت تقویت همکاری‌های فرامرزی برای مقابله مؤثر با جرایم سازمان‌یافته، قاچاق، جرایم سایبری و پولشویی تأکید کرد و اظهار داشت: تحقق اهداف کلان اقتصادی و ارتقای مبادلات تجاری در منطقه، نیازمند بستری امن و حمایت‌های قضایی منسجم و همه‌جانبه است.

وی همچنین با اشاره به تصویب «بیانیه ترکستان» در این دوره از اجلاس، این سند را نقشه راهی کاربردی برای ارتقای هماهنگی‌های دادستانی اعضا و همسویی با «اهداف راهبردی همکاری‌های اقتصادی ۲۰۳۵» سازمان اکو دانست و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران جهت اشتراک تجارب قضایی و حقوقی تأکید کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی (اکو) نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال هیئت عالی‌رتبه قضایی ایران، به نقش کلیدی و سازنده جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد اهداف منطقه‌ای اشاره کرد و خواستار گسترش همکاری‌ها و تداوم رایزنی‌های تخصصی میان دستگاه‌های قضایی اعضا شد.

در این نشست، سیامک فوائدی، مدیر امور بین‌الملل و پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور نیز حضور داشت و طرفین پیرامون سازوکارهای عملیاتی اجرای توافقات و مصوبات نشست‌های دادستان‌های کل اکو به تبادل نظر پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد دادستان کل کشور در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در حاشیه هفتمین نشست دادستان‌های کل کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در قزاقستان، با دادستان کل جمهوری تاجیکستان دیدار و پیرامون تقویت همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، طرفین با تأکید بر مشترکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور، بر ضرورت توسعه همکاری‌های قضایی جهت مبارزه با جرایم فرامرزی و تروریسم تأکید کردند.

دادستان کل کشور با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای گسترش تعاملات حقوقی، خواستار اجرایی شدن توافقات پیشین در زمینه معاضدت‌های قضایی و انتقال محکومان شد.

دادستان کل تاجیکستان نیز ضمن استقبال از توسعه روابط قضایی با جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت بهره‌گیری از تجربیات دو کشور در مسیر اجرای عدالت و تحکیم امنیت منطقه‌ای تأکید کرد و آمادگی دستگاه قضایی تاجیکستان را برای گام‌های عملی در مسیر همکاری‌های مشترک ابراز داشت.

دادستان کل کشور که برای شرکت در هفتمین نشست دادستان‌های کل کشورهای عضو اکو به قزاقستان سفر کرده است، در حاشیه این اجلاس با معاون دادستان کل پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، طرفین با اشاره به پیوندهای دیرینه دو کشور و اشتراکات امنیتی، بر لزوم تقویت همکاری‌های قضایی در حوزه‌های مقابله با جرایم سازمان‌یافته، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و تروریسم، و همچنین تسریع در روند استرداد مجرمین تأکید کردند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه امنیت پایدار مرزها در گرو همکاری‌های دوجانبه قضایی است، خواستار افزایش رایزنی‌های حقوقی و تبادل تجربیات میان دستگاه‌های قضایی ایران و پاکستان شد. هیئت پاکستانی نیز ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح شده، بر آمادگی این کشور جهت گسترش تعاملات دوجانبه و اجرایی کردن توافقات پیشین تأکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بهسازی بزرگ در بهشت زهرا؛ آغاز طرح احیای سنگ مزار و حجله‌های شهدا
آماده‌باش برای سیل؛ هشدار نارنجی مدیریت بحران برای 7 استان
هرمز و باب‌المندب؛ جنگ گلوگاهها چگونه برتری نظامی آمریکا و متحدانش را بی اثر کرد؟
دادستان کل کشور در اکو: امنیت پایدار، ضامن تحقق اهداف اقتصادی منطقه
احراج سربازان انگلیسی ناظر بر خشونت شهرک‌نشینان
کابوس جدید تل‌آویو؛ باب‌المندب خطرناک‌تر از تنگه هرمز شد
هشدار قرمز در مراکش؛ خطر شدید آتش‌سوزی در 6 منطقه کلیدی
عقب‌نشینی مفتضحانه مزدوران سعودی؛ یمن 5400 کیلومتر مربع را آزاد کرد
چگونه انصارالله یمن محاسبات صهیونیست‌ها را به هم ریخت؟
تشویق 25 دقیقه‌ای مستند افشاگرانه غزه در ونیز
تأکید وزیران ورزش ایران و ازبکستان بر گسترش همکاری‌ها
پوتین: رکود اقتصادیِ آغازگران تحریم‌های ضد روسی
مخبر: امروز اقتدار ایران و مقاومت، آمریکا و متحدانش را به بن‌بست کشانده است
انتظارات چین از نشست بریکس
نشست بزرگ کشورهای ساحلی در عمان؛ طرح ایران برای امنیت خلیج‌فارس
تأکید پزشکیان بر تداوم توافقات راهبردی در دیدار با نخست‌وزیر هند
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی
از کوه کلنگ تا شورای امنیت؛ ردپای یک سناریو
ترور فرمانده ارشد القسام در غزه؛ شهادت محمد الیازوری تأیید شد
گزینه‌های پرهزینه ترامپ برای پایان جنگ از نگاه رابرت مالی
نجات جان نوزاد نارس عراقی با اقدام به‌موقع اورژانس 115 سردشت
عراقچی: جهان به نظام مالی آمریکا بی‌اعتماد شده است
پشت پرده پروازهای گسترده جنگنده‌های آمریکایی در عراق چیست؟
صعود ژاپن به نیمه‌نهایی والیبال آسیا؛ حریف ایران مشخص شد!
پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بورس از هفته آینده کلید می‌خورد
ادعای تازه ارتش اسرائیل در خاک لبنان: «خط صفر» تحت کنترل ما باقی می‌ماند
پزشکیان: آمادگی ایران برای ایفای نقش شریک راهبردی در زنجیره تأمین انرژی و حمل ونقل بریکس
نور ویدئو | سینمای ما ایران ما
تأکید مودی و پوتین بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و دفاعی
بازگشت به نقطه آغاز!
جنگل‌های فارس همچنان در آتش می سوزد
ممنوعیت تردد از کرج به مازندران؛ جاده چالوس بسته شد
افزایش تقاضا برای زغال سنگ در جهان
سدهای تهران چقدرآب دارند؟
اجلاس وزرای خارجه اکو در پاکستان برگزار می‌شود
پشت وعده پنج هزار دلاری ترامپ چه شگردی پنهان است؟
درخشش طارمی مقابل العین + فیلم
برنامه بازی‌های تدارکاتی تیم ملی اعلام شد
آزمون سردفتری 1405 برگزار شد
استفاده ابزاری از آژانس برای فشار و توجیه تجاوز نظامی علیه ایران
مخبر: فتح مبین انصارالله ثابت کرد امنیت خریدنی نیست
هشدار«نبیه بری» درباره اشغال مناطق جدید توسط اسرائیل
نجات 4 طبیعت‌گرد گمشده در ارتفاعات جلفا
هشدار زرد هواشناسی؛ تهران از فردا بارانی و طوفانی می‌شود
10 ماهیگیر ایرانی اسیر در امارات، به کشور بازگشتند
هشدار انصارالله به عربستان؛ حمله به بنادر یمن بی‌پاسخ نمی‌ماند
والیبالیست 207 سانتی‌متری روس به تیم والیبال اردکان پیوست
لغو تمرین استقلال پیش از دیدار با السد قطر
هر ماه 100 «مرگ مشکوک» روی میز دادسرای جنایی تهران
مصر: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا از سر گرفته شود