در

قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند

قالیباف با اشاره به عبور قیمت نفت برنت از 105 دلار، بیان داشت اقدامات وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کاهش قیمت نفت بی‌اثر خواهد بود.

قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس مجلس در واکنش به عبور کردن قیمت نفت برنت از ۱۰۵ دلار با انتشار نموداری که نشان‌دهندهٔ بی‌اثر بودن اقدامات خزانه‌داری آمریکا برای مهار قیمت و افزایشی بودن قمیت نفت در آینده است در حساب کاربری خود در شبکهٔ ایکس نوشت:
اگر دنبال یک راهنمایی برای آیندهٔ بازار نفت می‌گردید و مقامات اقتصادی دولت آمریکا چیزی نمی‌گویند، بیایید به آینده نگاهی بیندازیم: وزارت خزانه داری برای کنترل قیمت نفت زرادخانهٔ ابزارهای بی‌اثر خودش را (از قبیل دروغ‌پردازی با آکسیوس، مداخله در بازار، آزاد سازی ذخایر و…)خالی خواهد کرد ولی اثری در کاهش قیمت ندارد. این نمودار را ببینید ولی وانمود کنید که نمی‌دانید مرحلهٔ بعدی چیست.

ل


ارسال نظر