×
بین الملل
شناسه خبر : 343038
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/06/11 ساعت 20:31
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است

نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است

نشریه آمریکایی نیو ریپابلیک با انتقاد از سیاست واشنگتن علیه تهران نوشت فشار اقتصادی شکست خورده و ادامه جنگ، آمریکا را تضعیف کرده، در حالی که ایران موقعیت قوی‌تری یافته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: نشریه «نیو ریپابلیک» عصر چهارشنبه در گزارشی نوشت: جنگ آمریکا علیه ایران خوب پیش نمی‌رود. طرح انزوای اقتصادی ایالات متحده علیه ایران که بسیار مورد تحسین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قرار گرفته بود، با شکست مواجه شده است و بخشی به دلیل بی‌کفایتی دولت ترامپ و بخشی به دلیل اینکه نتوانست چین یا روسیه را برای کمک به خود جلب کند.

این رسانه آمریکایی در ادامه تاکید کرد: در همین حال، ذخایر مهمات آمریکا به‌قدری خالی شده است که چندین نفر از اعضای ارشد ارتش آمریکا به پیت هگست، وزیر دفاع در مورد طولانی‌تر شدن جنگ هشدار داده‌اند زیرا می‌ترسند که ایالات متحده برای مقابله با تهدیدات در جاهای دیگر بسیار ضعیف شده باشد.

نیو ریپابلیک با اشاره به ادعاهای تکراری و بی‌اساس ترامپ نوشت: به عبارت دیگر، جنگ علیه ایران، ایالات متحده را ناامن‌تر می‌کند و به نظر نمی‌رسد ایالات متحده نسبت به اواخر فوریه به شکست دادن ایران نزدیک‌تر شده باشد. اما ترامپ به‌طرز رقت‌انگیزی همچنان اصرار دارد که ایالات متحده در جنگ پیروز شده است. او ماه‌هاست که ادعاهای مشابهی را مطرح می‌کند، اما با این حال ایران همچنان پابرجاست و تنگه هرمز که قبل از شروع جنگ کاملا باز بود، هنوز بسته است. درنتیجه، ایالات متحده به اصطلاح قدرتمندترین کشور جهان به نوعی در این جنگ در بن‌بست قرار دارد.

این نشریه آمریکایی در رابطه با آینده جنگ آمریکا علیه ایران استدلال کرد: تقریبا اوضاع تا سال آینده بهتر نخواهد شد، زمانی که دموکرات‌ها با فرض بر اینکه انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر طبق انتظار پیش برود و کنترل دست‌کم یک مجلس کنگره را به دست بگیرند. علاوه بر این، دلایل کمی وجود دارد که چرا دموکرات‌ها باید برنامه‌های خود را برای حل یک مسئله ژئوپلیتیکی دشوار که کاملا مسئولیت آن بر عهده ترامپ است، پیش ببرند. پیامدهای اقتصادی و انسانی اشتباه دونالد ترامپ باید صرفا به پای خود او و حزب جمهوری‌خواهی که او را قادر به این کار کردند، گذاشته شود. این جنگِ آنهاست و دموکرات‌ها دلیلی برای کمک به او برای توقف جنگ ندارند.

الکس شپرد، سردبیر ارشد نشریه نیو ریپابلیک و نویسنده این گزارش در پایان عنوان کرد: در طول جنگ نشانه‌هایی وجود داشته که اگر ایالات متحده توافقی را اتخاذ کند که کم‌وبیش شبیه به توافق برجام مربوط به دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما باشد، ایران نیز به جنگ پایان خواهد داد. با این حال، واقعیت این است که برجام، اگرچه در آن زمان به عنوان یک «امتیاز» به ایران که ایالات متحده را تضعیف می‌کرد، بسیار بدنام شد اما همانطور که انتظار می‌رفت، عمل کرد و مطمئنا بسیار بهتر از جنگ ترامپ است.


نظرات

آخرین اخبار
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت
خرس قهوه‌ای دنا قربانی تیراندازی شد
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
بقائی: سیریک داستان نیست؛ آمریکا حتی حمله به غیرنظامیان را انکار نمی‌کند
قیطاسی طلایی شد؛ نخستین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری
قیمت سکه جهش کرد؛ سکه طرح جدید به 226 میلیون تومان رسید
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد