×
اجتماعی
شناسه خبر : 342251
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/06/08 ساعت 13:12
هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405

هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405

سازمان سنجش درباره معدل داوطلبان کارشناسی ارشد 1405 هشدار داد؛ داوطلبان دارای مغایرت معدل باید هنگام انتخاب رشته، معدل واقعی را اعلام کنند، زیرا در صورت قبولی و مشخص شدن نمره علمی ناکافی بر اساس معدل صحیح، قبولی آنها لغو خواهد شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: بر اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵، متقاضیانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی قرار بگیرند و هنگام ثبت‌نام در مؤسسه محل قبولی، مغایرت معدل یا مغایرت دانشگاه محل اخذ مدرک داشته باشند، با توجه به مصوبات و دستورالعمل‌های مربوط، ابتدا به صورت مشروط ثبت‌نام می‌شوند و پس از بررسی وضعیت علمی آنها، چنانچه با توجه به معدل واقعی یا دانشگاه محل اخذ مدرک صحیح، نمره قبولی نداشته باشند، قبولی آنان لغو خواهد شد و هیچ اقدام دیگری در این زمینه امکان‌پذیر نیست.

آن دسته از متقاضیانی که مطابق کارنامه نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشته هستند و معدل مندرج در کارنامه آنان با معدل واقعی مغایرت دارد، لازم است در مهلت مقرر برای انتخاب رشته، نسبت به اعلام معدل صحیح خود اقدام کنند.

متقاضیانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته یا دانشجوی این مقطع هستند، لازم است معدل مدرک کاردانی خود را نیز وارد کنند. برای متقاضیانی که در دو مجموعه امتحانی ثبت‌نام کرده‌اند، اطلاعات علمی آزمون هر دو مجموعه در یک کارنامه نمایش داده می‌شود.

متقاضیانی که علاوه بر مدرک کارشناسی پیوسته، دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته نیز هستند اما فاقد مدرک کاردانی هستند، لازم است فقط معدل مدرک کارشناسی پیوسته خود را وارد کنند.

برای آن دسته از متقاضیانی که هنگام ثبت‌نام و شرکت در این آزمون، دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی بوده‌اند، مطابق مفاد فرم تأییدیه معدل مندرج در صفحه ۶۶ دفترچه راهنمای شماره یک یا فرم مندرج در اطلاعیه توزیع کارت ورود به جلسه آزمون، میانگین واحدهای گذرانده‌شده تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ در مقطع کارشناسی و با تأیید دانشگاه یا مؤسسه محل تحصیل متقاضی، ملاک عمل است.

برای آن دسته از متقاضیانی که هنگام ثبت‌نام و شرکت در این آزمون، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی هستند، معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی آنان ملاک عمل است.

آن دسته از متقاضیانی که هنگام پرینت کارت ورود به جلسه یا درخواست‌های کتبی پس از آن، نسبت به اصلاح معدل خود اقدام کرده‌اند، معدل اصلاح‌شده در این کارنامه درج شده است.

برای آن دسته از متقاضیانی که معدل آنان مغایر معدل‌های معمول است یا به عبارتی دیگر خارج از ردیف معدل‌های فعلی است و یا معدل خود را در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی درج نکرده‌اند، حداقل نمره معدل یعنی ۱۰ در نظر گرفته شده است.

برای آن دسته از متقاضیانی که دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ناپیوسته یا فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ناپیوسته هستند، معدل کاردانی نیز درج شده است.

برای متقاضیان حافظ قرآن که پس از معرفی سازمان سنجش آموزش کشور و بدون اخذ واحد درسی، مدرک مقطع کارشناسی دریافت کرده‌اند، معدل تعیین‌شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ملاک عمل خواهد بود.

بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی تحصیلات تکمیلی، با توجه به اختلاف سطح علمی دانشگاه‌ها، معدل متقاضیان بر اساس رشته، دانشگاه و نمره علمی، تراز و به عنوان معدل مؤثر در کارنامه درج شده است.

در صورت ناپیوسته بودن مقطع کارشناسی، میانگین معدل مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته اعمال و تراز خواهد شد و به عنوان معدل مؤثر در کارنامه در نظر گرفته می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
ورود اسطوره تنیس به تالار مشاهیر
جدول خاموشی برق کرمانشاه دوشنبه 9 شهریور 1405 + برنامه قطعی برق
چرا ترامپ روی ونزوئلا و خلیج فارس دست گذاشت؟
قیمت بنزین در سرزمینهای اشغالی رکورد زد
سفر پزشکیان به بیشکک برای شرکت در اجلاس شانگهای
ترکیب احتمالی رئال و مالاگا
رویارویی چلسی و برایتون
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط است
نخستین نشست کمیته توافق دفاعی مکه در استانبول
ممنوعیت صدور چک رمزدار از 7 مهر؛ جزئیات تصمیم جدید بانک مرکزی
آغاز ثبت‌نام دومین آزمون زبان MSRT سال 1405 از فردا
اجلاس سازمان همکاری شانگهای در بیشکک؛ دیدار پوتین، شی و پزشکیان
طلای تکواندوی زنان ایران بر گردن ساغر مرادی
واگذاری زمین روستایی به 300 هزار متقاضی مسکن آغاز شد
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن؛ مسیر شهدا با اقتدار ادامه دارد
هشدار زرد هواشناسی کرمانشاه؛ رگبار باران و تندباد در راه است
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک تا سه‌شنبه
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن مشترک اسلام
هشدار گرمای 50 درجه‌ای در خوزستان؛ امیدیه داغ‌ترین شهر استان شد
انهدام پاتوق‌های توزیع مواد مخدر در حاشیه بزرگراه‌های تهران
هشدار نارنجی هواشناسی برای گیلان؛ باران شدید و تگرگ در راه است
نورنما | بازسازی مغز با 2 ساعت سکوت در روز
ادعای جدید اسرائیل درباره جاسوسی دو نوجوان برای ایران
کاهش شدید صادرات نفت از تنگه هرمز؛ میانگین روزانه به 3.8 میلیون بشکه رسید
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی ؛ امروز در کدام محورها محدودیت ترافیکی اجرا می شود؟
آملی لاریجانی: پیام وحدت‌بخش رهبر انقلاب ضامن حفظ کشور در برابر استکبار جهانی است
هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405
درخشش خیره‌کننده مسی؛ 4 گل و یک پاس گل در برد 7 بر یک اینترمیامی
قابلیت جدید ChatGPT؛ چت موقت حالا می‌تواند از حافظه کاربر استفاده کند
شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود
قیمت گوشت قرمز امروز 8 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
تاریخ‌سازی والیبال زنان ایران در آسیا؛ ایران چهارم شد
بازسازی 26 پل و تونل آسیب‌دیده در جنگ؛ پل B1 کرج در اولویت
برنامه قطعی برق مازندران امروز 8 شهریور 1405 ؛ زمان قطعی برق ساری و مناطق استان
قطار چینی به سرعت هواپیما رسید؛ 800 کیلومتر بر ساعت در 5.3 ثانیه!
تیراندازی خونین در افسریه تهران ؛ اختلاف مرگبار بر سر شارژ ساختمان
سود سهام عدالت در روزهای آینده واریز می‌شود+ جزئیات زمان و مبلغ سود 1405
هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
سهمیه‌های آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 اعلام شد + جزئیات سهمیه‌ها
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 8 شهریور + لینک مشاهده برنامه خاموشی مناطق
تورم و بدهی سرسام آور دولت آمریکا؛ چالش‌های اقتصادی ترامپ پیش از انتخابات
نورویدئو | هرمز باز است؛ اما هزینه جنگ از کجا سرباز می‌کند؟
دستگیری عامل ارتباطی رسانه‌های ضدایرانی در تهران
جدول قطعی برق قم امروز یکشنبه 8 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است