×
اجتماعی
شناسه خبر : 341884
تاریخ انتشار : جمعه 1405/06/06 ساعت 19:26
محدودیت ترافیکی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال

محدودیت ترافیکی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 18:45 امروز خبر داد و اعلام کرد تردد جنوب به شمال ممنوع و مسیر شمال به جنوب برای مدیریت بازگشت مسافران یک‌طرفه می‌شود.

نورنوز- گروه اجتماعی: سردار احمد کرمی اسد با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی تعطیلات، اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد و بازگشت مسافران در مسیر (شمال به جنوب) و در راستای مدیریت و تخلیه بار ترافیکی در محورهای مواصلاتی، مقرر شد از ساعت ۱۸:۴۵ امروز، محدودیت ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال اجرا شود.

وی افزود: بر اساس این محدودیت، تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر (جنوب به شمال) محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال ممنوع خواهد بود و هر دو محور در مسیر (شمال به جنوب) به صورت یک‌طرفه مدیریت می‌شوند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این محدودیت با هدف تسهیل روند بازگشت مسافران، افزایش ظرفیت عبوری در مسیر (شمال به جنوب) و جلوگیری از تشدید تراکم ترافیکی اعمال شده است.

سردار کرمی اسد تصریح کرد: محدودیت اعمال شده تا زمان تخلیه بار ترافیکی، کاهش تراکم و روان شدن جریان عبور و مرور در این محورها ادامه خواهد داشت و زمان پایان محدودیت نیز متناسب با شرایط ترافیکی اعلام می‌شود.

وی در ادامه با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی، گفت: در محور چالوس، ترافیک در مسیر رفت و برگشت در حدفاصل بیلقان تا سرودار و حدفاصل وینه تا آدران سنگین است. همچنین در مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های میانک، مکارود، انارک، ولی‌آباد و تونل کندوان با ترافیک سنگین مواجه هستند.

سردار کرمی‌اسد افزود: در محور هراز نیز ترافیک در مسیر رفت و برگشت در حدفاصل رینه تا گزنک و محدوده‌های بایجان، سه‌راهی چلاو و کلرد سنگین گزارش شده است. همچنین در مسیر شمال به جنوب این محور، محدوده پیست آبعلی دارای ترافیک سنگین است.

وی ادامه داد: در محور فیروزکوه نیز ترافیک در مسیر شمال به جنوب در محدوده گیلاوند سنگین است و در مسیر رفت و برگشت حدفاصل پل سفید تا زیرآب نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از ترافیک سنگین در محور قدیم بومهن ـ تهران در محدوده‌های جاجرود و پل اتوبان بابایی خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تردد در آزادراه تهران ـ پردیس، آزادراه تهران ـ شمال و آزادراه قزوین ـ رشت در مسیرهای رفت و برگشت روان است. همچنین در محور قدیم تهران ـ بومهن در مسیر جنوب به شمال تردد روان گزارش شده است.

سردار کرمی اسد در تشریح آخرین وضعیت جوی محورهای شمالی نیز گفت: محور چالوس در ارتفاعات با مه‌گرفتگی مواجه است و سایر محورهای شمالی در حال حاضر فاقد مداخلات جوی گزارش شده هستند.

بنابر اعلام پلیس، وی در پایان از رانندگان و مسافران خواست با توجه به افزایش حجم تردد در روزهای پایانی تعطیلات، ضمن توجه به محدودیت‌های اعمال شده و توصیه‌های مأموران پلیس راه، از هرگونه عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کرده و پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی مسیر مورد نظر خود مطلع شوند.


اخبار مرتبط
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال و فیروزکوه
جمعه 1405/06/13 ساعت 18:01
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال و فیروزکوه
جانشین پلیس راه راهور فراجا از وضعیت ترافیکی سنگین در محورهای شمالی کشور شامل چالوس، هراز و فیروزکوه خبر داد. همچنین آزادراه‌های تهران-شمال و قزوین-کرج-تهران با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه‌اند.
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ مسیر شمال به جنوب از ساعت 16 ممنوع شد
دوشنبه 1405/06/09 ساعت 15:40
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ مسیر شمال به جنوب از ساعت 16 ممنوع شد
ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال، ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب این 2 محور را از ساعت 16:00 امروز 9 شهریورماه به دنبال داشت.
تمهیدات ترافیکی تهران برای جشن میلاد پیامبر(ص) اعلام شد
شنبه 1405/06/07 ساعت 10:15
تمهیدات ترافیکی تهران برای جشن میلاد پیامبر(ص) اعلام شد
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای محدودیت‌های ویژه ترافیکی همزمان با برگزاری جشن میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) در روز یکشنبه 8 شهریور خبر داد و مسیرهای محدودیت، ممنوعیت توقف و راه‌های جایگزین را اعلام کرد.
آخرین وضعیت ترافیک جاده چالوس و هراز؛ ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور
جمعه 1405/06/06 ساعت 18:52
آخرین وضعیت ترافیک جاده چالوس و هراز؛ ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور
جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در بخش‌هایی از محورهای کرج-چالوس، هراز و آزادراه قزوین-کرج خبر داد و از رانندگان خواست با توجه به افزایش حجم تردد، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و از عجله خودداری کنند.
جاده چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت تردد از امروز
جمعه 1405/06/06 ساعت 08:56
جاده چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت تردد از امروز
جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل افزایش حجم ترافیک خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه
ایران، حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
دستگیری عاملان قتل زن جوان در باغ ژاله سنندج ؛ راز این جنایت چه بود؟
جنایت جنگی صهیونیست‌ها در حنوب لبنان
جنگ ربات‌ها در تهران؛ قهرمانان معرفی شدند
درخشش بدمینتون‌بازان ایران در سنگال
تحولات جنگ ایران و آمریکا؛هرمز همچنان مسدود،ترامپ درانتظار توافق،پاسخ قالیباف به ژنرال کین
کشف محموله «گل» در ارتفاعات اصفهان
رسوایی امنیتی جنگنده F-35؛ قطعات محرمانه سر از هنگ‌کنگ درآورد
استقلال و پرسپولیس لیگ زنان را طوفانی آغاز کردند
تلگراف: ایران معادلات آمریکا در منطقه را تغییر داد
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا شنبه 28 شهریور
تعیین اعضای جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
تب کریمه کنگو در یزد جان زن جوانی را گرفت؛ ماجرای گوشت غیرمجاز چه بود؟
هشدار نفتی آمریکا؛ واشنگتن برای مهار قیمت‌ها سراغ ذخایر راهبردی می‌رود
تنش در صنعا؛ یمن از خنثی‌سازی اقدام امنیتی خبر داد
آمار جدید گردشگری ایران؛ ورود گردشگران نصف شد، خروج مسافران افزایش یافت
شاهکار دختران شطرنج ایران؛ فرانسه را مات کردند!
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 28 شهریور 1405 /شروع هفته با افزایش قیمت طلا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 28 شهریور+ برنامه خاموشی
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق نزدیک شد؛ خروج آخرین نیروها تا 30 سپتامبر
تصادف هولناک در اصفهان؛ خودروها پس از برخورد زنجیره‌ای آتش گرفتند
افشای جزئیات محرمانه ریاض در اردن؛ پای موساد و امان در میان است
مشکل سوخت‎‌رسان‌های آمریکایی در فرودگاه‌های صهیونیستی
تور شکارچیان غیرمجاز در گچساران پهن شد؛ توقیف19 قبضه سلاح
بازار نفت عقب نشست؛ کاهش قیمت‌ها با وجود سایه تنش‌های خاورمیانه
پوتین درباره تولید پهپاد وتجهیزات نظامی در روسیه چه گفت؟
تکذیب تعیین محدودیت زمانی برای انحصار سلاح در عراق
صدای پای متجاوزان نزدیکتر می‌شود
انفجار انتحاری در پاکستان 21 کشته برجا گذاشت
به‌روزرسانی فهرست محدودیت سفر مقامات اروپایی به قلمرو مسکو
شوک نفتی در عربستان
نورنما | صدای ماندگار تبریز، مرثیه‌سرای عشق و آیینه