×
اجتماعی
شناسه خبر : 341861
تاریخ انتشار : شنبه 1405/06/07 ساعت 02:05
بزرگترین تولیدکننده داروهای پروبیوتیک خاورمیانه؛ تولید داروهای پیوند اعضا و سرطان

بزرگترین تولیدکننده داروهای پروبیوتیک خاورمیانه؛ تولید داروهای پیوند اعضا و سرطان

یک شرکت دانش‌بنیان داروسازی ایرانی از تولید و عرضه داروی سیرولیموس برای پیشگیری از پس‌زدن پیوند کبد خبر داد. این شرکت همچنین با تولید داروهای پروبیوتیک، گوارشی و مرتبط با پیوند اعضا، بخشی از محصولات خود را به بازارهای خارجی صادر می‌کند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دکتر امیر مهر آور روز جمعه ضمن تبریک روز داروساز، به خبرنگاران گفت: بیشتر محصولات ما در حوزه بیماری‌های گوارش، داخلی گوارش و پیوند اعضا با قیمت کمتر از داروی مشابه خارجی تولید می‌شود.

وی با اشاره به ساخت داروی جدید سیرولیموس، توضیح داد: این دارو برای پیشگیری از پس زدن پیوند کبد در این شرکت دانش بنیان تولید و روانه بازار شده است.

پیشگام تولید داروهای پروبیوتیک در خاورمیانه

مهر آور توضیح داد: این شرکت دانش‌بنیان داروسازی به عنوان بزرگترین تولیدکننده داروهای پروبیوتیک در خاورمیانه، با بهره‌گیری از فناوری بومی و تکیه بر دانش نخبگان ایرانی، موفق به تولید طیف گسترده‌ای از فرآورده‌های پروبیوتیک در حوزه بیماری‌های گوارشی، پیوند اعضا و سرطان شده است.

وی افزود: این شرکت با ۱۸ سال سابقه فعالیت، ضمن تأمین نیاز بازار داخلی، به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و ازبکستان نیز صادرات دارد.

آغاز فعالیت از دانشکده داروسازی تهران

سرپرست کارخانه دانش بنیان داروی سازی زیست تخمیر گفت: فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز کردیم و پیش از تولید محصولات پروبیوتیکی توسط این شرکت، تمام فرآورده‌های پروبیوتیک موجود در بازار ایران وارداتی بود و ایده نوین تولید این محصولات در داخل کشور، پایه‌گذار تأسیس این شرکت شد.

تولید داروهای گوارش، پیوند اعضا و سرطان

وی با اشاره به تنوع محصولات این شرکت افزود: بیشتر محصولات ما در حوزه بیماری‌های گوارش، داخلی گوارش و پیوند اعضا تولید می‌شود. همچنین داروهای مرتبط با حوزه سرطان نیز در سبد تولیدی این شرکت قرار دارد. شرکت پیشتر موفق به تولید داروی «سیرولیموس» برای پیشگیری از پس‌زدن پیوند عضو شده است.

ارسال محصولات به سراسر کشور و صادرات به منطقه

سرپرست این کارخانه دانش بنیان دارو سازی با بیان اینکه محصولات این شرکت به تمام نقاط کشور از شمال، جنوب، غرب و شرق ارسال می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اختصاصی بودن محصولات و کیفیت بالای عرضه، تقاضا برای این فرآورده‌ها بسیار زیاد است.

مهر آور خاطرنشان کرد: خوشبختانه به لطف خدا توانستیم ارزآوری قابل‌توجهی برای کشور داشته باشیم و به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و ازبکستان صادرات انجام دهیم.

کاهش بهای تمام‌شده دارو با تولید بومی

دکتر مهرآور با تأکید بر نقش تولیدات بومی در کاهش هزینه‌ها اظهار داشت: شرکت با تکیه بر تولیدات بومی، توانسته تا یک پنجم بهای تمام‌شده دارو را کاهش دهد و دارو را با قیمت مناسب در اختیار جامعه قرار دهد.

سرپرست این کارخانه دانش بنیان دارو سازی ادامه داد: این شرکت با دریافت گواهی GMP و راه‌اندازی خطوط تولید جدید، توانسته است در سال اول تولید برخی داروها، ۴۳ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه داشته باشد.

تداوم تولید با وجود قطعی برق

مهر آور در خصوص چالش‌های پیش رو گفت: متأسفانه با مشکل قطع برق مواجه هستیم، اما با نصب ژنراتور، تولید مجموعه تحت هیچ شرایطی متوقف نشده است تا بتوانیم به بهترین شکل به جامعه خدمت کنیم.

به کار گیری نخبگان بومی در مجموعه پارک فناوری پردیس

وی با اشاره به سیاست‌های اشتغال‌زایی شرکت افزود: تمام افراد شاغل در مجموعه، بومی هستند و در منطقه پردیس فعالیت می‌کنند و از ابتدای تاسیس تاکنون توانسته‌ایم نتایج بسیار خوبی را از این شرکت دریافت کنیم.

تولید داخلی داروی سیرولیموس؛ گامی برای رفع کمبود و ارزآوری

معاون فروش شرکت دانش بنیان دارو سازی در پارک فناوری پردیس از افزایش چشمگیر تولید داروی سیرولیموس با نام تجاری سیوم خبر داد.

دکتر صادقی اعلام کرد: با بومی‌سازی این محصول حیاتی، ضمن رفع نیاز بیماران پیوندی و سرطانی کشور، امکان صادرات به کشورهای همسایه نیز فراهم شده است.

ضرورت حیاتی سیرولیموس برای بیماران پیوندی و سرطانی

وی توضیح داد: داروی سیرولیموس که پیشتر با نام راپامایسین شناخته می‌شد، یک داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی و ضدتکثیر است که نقشی حیاتی در پیشگیری از رد پیوند عضو در بیماران کلیوی و همچنین در درمان برخی از انواع سرطان دارد.
معاونت فروش این شرکت دانش بنیان دارو سازی خاطر نشان کرد: این دارو با کاهش تولید اینترلوکین ۲، از پس‌زدن عضو پیوندی جلوگیری کرده و به بیماران امکان می‌دهد تا زندگی سالم‌تری داشته باشند.

کمبود شدید نمونه وارداتی و چالش‌های پزشکان

صادقی افزود: پیش از تولید داخلی، نمونه وارداتی این دارو با نام تجاری سیوم به سختی در بازار کشور یافت می‌شد و پزشکان ناچار بودند با توجه به نبود این محصول، نسخه‌های جایگزین را برای بیماران خود تجویز کنند.
وی ادامه داد: کمبود داروهای ضروری به یکی از مسائل بحرانی نظام سلامت کشور تبدیل شده بود که روند درمان را با اختلال جدی مواجه می‌کرد که با تولید انبوه دارو مشکل مرتفع شد.

توسعه خطوط تولید و افزایش ظرفیت تا ۱۸ هزار واحد

معاون فروش این کارخانه دانش بنیان دارو سازی گفت: این شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از ظرفیت خطوط تولید خود، توانایی تولید ۱۸ هزار واحد از این دارو را دارد. بخشی از این تولیدات برای خود شرکت و بخشی نیز به صورت قراردادی برای سایر مجموعه‌ها انجام می‌شود.
صادقی افزود: این ظرفیت بالا، علاوه بر تأمین کامل نیاز داخلی، امکان ورود به بازارهای منطقه و صادرات به کشورهای همسایه را نیز فراهم کرده است.

چشم‌انداز صادراتی و رفع نیاز منطقه

صادقی با اشاره به ظرفیت بالای تولید، تأکید کرد که اکثر کشورهای همسایه مشتریان بالقوه این محصول هستند. با تولید داخل، نه‌تنها نیاز کشور برطرف می‌شود، بلکه ایران می‌تواند به قطب تأمین این داروی حیاتی در منطقه تبدیل شود و ضمن ارزآوری برای کشور، نامی نیک در عرصه تولید داروهای خاص به دست آورد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران 0 - 0 چین؛ امیدهای ایران به دنبال دومین پیروزی در بازی‌های آسیایی ؛ نیمه اول بدون گل
جدول قطع برق در چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه 29 شهریور؛ برنامه خاموشی بروجن، لردگان
قیمت خودروهای سایپا امروز یکشنبه 29 شهریور 1405؛ آخرین قیمت شاهین، اطلس، سهند و کوییک
پیش بینی قیمت طلای جهانی امروز یکشنبه 29 شهریور؛ آیا طلا دوباره به 4700 دلار می‌رسد؟
مدار دیپلماسی | پکن، واشنگتن و «تصمیم بزرگ» ترامپ، عراقچی چه پیامی از چین آورد؟
زمان‌بندی قطعی برق استان کرمانشاه امروز یکشنبه 29 شهریور + جدول خاموشی سنقر و اسلام‌آباد
انتخابات؛ اعتماد به نفس حکمرانی در روزگار جنگ
تهران در انتظار بارش‌های سیل‌آسا؛ آماده‌باش مدیریت بحران
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 29 شهریور؛ هشدار هواشناسی برای چند استان
نتایج روز اول بازی‌های آسیایی ناگویا 2026؛ پایان کار 6 نماینده ایران
برنامه پخش بازی‌های امروز یکشنبه 29 شهریور 1405؛ ساعت بازی فوتبال امید ایران و تیم بسکتبال
چگونه به رشد کودکان کمک کنیم؟
هشدار جهانی درباره مقاومت آنتی‌بیوتیکی در حیوانات خانگی
کشف نشانه‌های اتاق‌های پنهان در مقبره توت‌عنخ‌آمون
هوش مصنوعی شیوه آموزش را متحول می‌کند
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه