×
ورزشی
شناسه خبر : 341693
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/06/05 ساعت 21:46
کاروان ایران در نومد گیمز 2026 نماد اتحاد و اقتدار ملی است

اسبقیان:

کاروان ایران در نومد گیمز 2026 نماد اتحاد و اقتدار ملی است

رئیس کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایری 2026 با تأکید بر حضور نخستین کاروان رسمی ایران در این رقابت‌ها، گفت: ورزشکاران کشورمان نماینده فرهنگ، عزت و اقتدار ملت ایران هستند.

نورنیوز-گروه ورزشی: سیدمحمدشروین اسبقیان در آیین بدرقه کاروان ایران به ششمین دوره بازی‌های جهانی عشایری «نومد گیمز ۲۰۲۶» ضمن تبریک هفته دولت، اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانم هفته دولت را به همه دولتمردان انقلابی، به ویژه وزیر ورزش و جوانان، تبریک بگویم و یاد و خاطره تمامی شهدای دولت را گرامی بدارم و بر روح بلند آنان درود بفرستم.

وی با اشاره به همزمانی این مراسم با زادروز جهان پهلوان غلامرضا تختی، افزود: امروز زادروز جهان پهلوان تختی است و کاروان ایران نیز با دستور وزیر ورزش و جوانان به نام «رهبر شهید» مزین شده و شعار آن «اتحاد، اقتدار و پیروزی» است. ورزشکاران این کاروان با حضور خود در این رویداد، اتحاد، انسجام و اقتدار ملی ایران را به جهانیان نشان خواهند داد.

اسبقیان با اشاره به حضور ۱۳۰ ورزشکار، مربی و عضو کادر فنی در کاروان ایران گفت: حضور این تعداد از اعضای کاروان در بازی‌های جهانی عشایری، خود نشان‌دهنده اتحاد و اقتدار ملی است. دکتر دنیامالی همواره بر حضور پرشور کاروان‌های ورزشی کشورمان در رویدادهای مختلف ورزشی تأکید داشته‌اند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: با وجود فشارهای سیاسی و تلاش کشورهای متخاصم و سلطه‌گر برای قرار دادن ایران تحت فشار، حضور کشورمان در این بازی‌ها نشان‌دهنده اقتدار ایران اسلامی است.

وی با اشاره به کارگاه فرهنگی و توجیهی برگزارشده برای اعضای کاروان اظهار کرد: نکات لازم را به ورزشکاران منتقل کردیم و یادآور شدیم که این کاروان، یک کاروان فرهنگی و ورزشی است. ورزشکاران ما باید نشان دهند که ایران ایستاده است و ایرانی، شجاع و نترس است.

اسبقیان افزود: ایرانی‌ها بارها در عرصه‌های مختلف و جنگ‌های متعدد اقتدار خود را نشان داده‌اند. ایران سرزمین شهیدانی همچون شهید سلیمانی، شهید باکری، شهید همدانی، شهید سلامی و شهید باقری است که شجاعت خود را در میدان نبرد به نمایش گذاشتند و ورزشکاران ما نیز در این آوردگاه مهم، به نوعی نماینده این شهدا و ملت ایران هستند.

وی با اشاره به روند آماده‌سازی کاروان ایران گفت: اردوها به شکل مرتب و منظم برگزار شده است و امیدواریم به لطف خدا ورزشکاران با دست پر از این بازی‌ها بازگردند. تذکرات وزیر ورزش و جوانان نیز به اعضای کاروان منتقل شده است.

رئیس کاروان ایران در نومد گیمز تأکید کرد: کسی که ورزش می‌کند، همیشه برنده است و اگر ورزشکاری در میدان مسابقه شکست خورد، باید با افتخار میدان را ترک کند. شکست بخشی از مسیر ورزش است و آنچه اهمیت دارد، حفظ عزت، روحیه و منش ورزشکار ایرانی است.

اسبقیان در پایان خاطرنشان کرد: این نخستین‌بار است که ایران به صورت کاروانی در بازی‌های جهانی عشایری شرکت می‌کند. امیدوارم با مدد گرفتن از اهل‌بیت(ع)، ورزشکاران کشورمان بهترین عملکرد را در این رقابت‌ها داشته باشند. از تمامی مدیران ورزش کشور که در آماده‌سازی و اعزام این کاروان همراهی کردند نیز قدردانی می‌کنم.


نظرات

آخرین اخبار
عربستان به دنبال تضعیف یمن و ایجاد شکاف داخلی است
تأکید ایران و صربستان بر توسعه همکاری‌های دوجانبه
دیدار مقام سوری با رئیس موساد نشانه مسیر نگران‌کننده منطقه است
پزشکیان: ایران و قطر دو کشور دوست و برادر هستند
دختر گمشده چهارباغ با تلاش پلیس البرز پیدا شد
چرا گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی روسیه به یک عضو ناتو بالا گرفت؟
گزارش آکسیوس از کُدهای ترامپ
دو چشم ترامپ و دوازده میدان نفتی تولیدی ونزوئلا!
لوکاشنکو وارد روسیه شد
گزارش تصویری | رقابت ربات های انسان نما در چین
کاروان ایران در بازی‌های عشایری باید فرهنگ و اقتدار کشور را به نمایش بگذارد
کاروان ایران در نومد گیمز 2026 نماد اتحاد و اقتدار ملی است
تورم مرداد ماه 69.9 درصد اعلام شد
اعتماد مردم به پزشکان یک سرمایه اجتماعی ارزشمند است
شکست نزدیک والیبال ایران مقابل قهرمان روسیه
شهادت مرزبان فراجا در حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان
کامبک تماشایی نوجوانان والیبال ایران
پشت عدد 135؛ طرحی که برای 2031 آماده می‌شود
فرجام جنایتکار جنگی بوسنی و نماد نسل‌کشی
دوران تهدید و لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها تمام شده است
افشای راهبرد به‌روزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران
آغاز نبرد جهانی بسکتبال ایران؛ ملی‌پوشان به مصاف نیوزیلند می‌روند
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 6 شهریور اعلام شد
ماه خونین در آسمان آمریکا؛
جنگ و تهدیدها نتوانست روند سازندگی کشور را متوقف کند
انصاری: توسعه بدون محیط زیست پایدار نیست
آسوشیتدپرس: کمبود پاتریوت آمریکا در اروپا «فراتر از حد بحران» است
همتی: تمرکز منابع مالی صنایع بزرگ در تهران قابل قبول نیست
آمریکا در آستانه بزرگ‌ترین لغو دسته‌جمعی روادید در تاریخ
آمریکا بداند اقدام علیه ایران با پاسخ تاریخی روبه‌رو خواهد شد
نمایشگاه خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران در ساری
کولاک اعتمادپور در بنگلادش؛ ملی‌پوش اسکواش ایران تا نیمه‌نهایی پیش رفت
تأمین 17 میلیارد دلار ارز برای بخش‌های تولیدی و درمانی کشور
وزارت امور خارجه در خط مقدم دفاع از منافع ملی ایران ایستاد
بهره‌برداری از زباله‌سوز بیمارستانی آبیک
طرح‌های جدید مس کرمان ارزش اقتصادی و زیست‌محیطی بالایی برای کشور دارد
مهار آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی آق‌قلا
ضرورت پیگیری حقوق ایران در مجامع بین‌المللی از سوی قوه قضائیه
کاهش قطعی برق شهرک‌های صنعتی
بهره‌برداری از فاز نخست مجتمع گردشگری کانیار پالاس گرگان
توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اولویت راهبردی دولت چهاردهم است
سناتور مورفی: ترامپ باید جنگ علیه ایران را متوقف کند
نسخه «جانسون» برای رهایی آمریکا از تله وحشتناک
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 5 شهریور چقدر افزایش یافت؟
احتمال افزایش قیمت گاز در اروپا به بیش از یکصد یورو
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 6 شهریور اعلام شد
بدرقه کاروان 130 نفره ایران به بازی‌های جهانی عشایری
وثیقه‌گیری سنتی مانع تأمین مالی تولید است
مشکلات صنعت دارو باید اصلاح شود
وزیر جنگ متوهم رژیم صهیونی علیه بادبادک‌بازی در غزه!