×
اجتماعی
شناسه خبر : 341611
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/06/05 ساعت 17:03
فراخوان جدید نیماد برای حمایت از طرح‌های پژوهشی سلامت

فراخوان جدید نیماد برای حمایت از طرح‌های پژوهشی سلامت

هجدهمین فراخوان گرنت‌های پژوهشی نیماد با تمرکز بر حوزه‌های سلامت، سیاست‌گذاری، تأمین مالی و نظام پژوهش منتشر شد و پژوهشگران می‌توانند طرح‌های خود را ارائه کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: هجدهمین فراخوان گرنت‌های پژوهشی نیماد، مجموعه‌ای از اولویت‌های پژوهشی در حوزه‌های سلامت، نظام پژوهش و نوآوری، بهداشت، سیاست‌گذاری سلامت و تأمین مالی خدمات سلامت از سوی نهادهای مختلف به‌عنوان سازمان‌های سفارش‌دهنده تعریف شده است.

بر اساس اعلام نیماد، ارسال پروپوزال‌هایی که اهداف اختصاصی تعیین‌شده در درخواست‌های پژوهشی (RFP) را به‌طور کامل پوشش ندهند، در این فراخوان قابل بررسی نخواهند بود و مشمول «رد سریع» می‌شوند. همچنین متقاضیانی که قصد ارائه پروپوزال با عناوینی متفاوت از محورهای اعلام‌شده را دارند، باید مطابق راهنمای گرنت اصلی نیماد اقدام کنند.

مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران به‌عنوان یکی از سازمان‌های سفارش‌دهنده، ۹ عنوان پژوهشی را در این دوره تعریف کرده است. حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی مبتنی بر داده‌های سلامت کشور، طراحی مداخلات برای کاهش بیماری‌های غیرواگیر با رویکرد پژوهش در اجرا، تدوین چارچوب ملی ثبت و گزارش‌دهی منابع تحقیقاتی، تولید شواهد برای تدوین استاندارد جدید لیزرهای بالینی دندان‌پزشکی و بررسی پاک‌کننده‌های بین‌دندانی دستی از جمله این محورهاست.

همچنین طراحی چارچوب سیاستی برای ارتقای رفاه و مسیر حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی، استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای و مسیر توسعه شغلی مدیران و کارشناسان پژوهش و فناوری، ارتقای حکمرانی روش‌شناختی پژوهش و کاهش سوءرفتارهای پژوهشی و طراحی مدل نهادی نیکوکاری برای پژوهش در نیماد از دیگر محورهای تعریف‌شده از سوی نیماد است.

در بخش دیگری از این فراخوان، معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنج طرح پژوهشی را ارائه کرده است که از جمله آنها می‌توان به تعیین شیوع فاسیولازیس انسانی، مطالعه ملی شیوع هپاتیت B در کودکان پنج تا هفت ساله، بررسی پوشش غربالگری و شیوع هپاتیت B، HIV و سیفلیس در زنان باردار و ارزیابی پایبندی کارکنان بیمارستانی به بهداشت دست و استفاده صحیح از تجهیزات حفاظت فردی اشاره کرد.

همچنین تعیین سهم واقعی آنتی‌بیوتیک مصرف‌شده توسط انسان از کل آنتی‌بیوتیک توزیع‌شده در استان تهران در سال ۱۴۰۴، یکی دیگر از محورهای پژوهشی معاونت بهداشت در این فراخوان است.

سازمان برنامه و بودجه کشور، معاونت امور علمی، فرهنگی و اجتماعی، امور سلامت و رفاه اجتماعی نیز هشت محور پژوهشی را در این دوره تعریف کرده است. تحلیل و طراحی الگوی بهینه مدیریت منابع سهم درمان سازمان تأمین اجتماعی در نظام تأمین مالی خدمات سلامت، طراحی مدل ایجاد خط اعتباری صادراتی برای مشتقات نفتی و مواد اولیه، تحلیل ساختار و پایداری صندوق‌های تأمین اجتماعی و بررسی راهبردی خروج دولت و سازمان تأمین اجتماعی از تصدی‌گری مستقیم در خدمات سلامت از جمله این محورهاست.

بررسی آثار اصلاح سیاست‌های ارزی بر دسترسی به خدمات سلامت، تدوین بسته سیاستی پرداخت‌های برخط به ذی‌نفع نهایی با هدف افزایش شفافیت، طراحی بسته سیاستی برای واگذاری مؤثر شرکت‌های خصولتی و طراحی مدل بهینه نظام مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی با هدف کاهش وابستگی به منابع دولتی نیز در فهرست درخواست‌های پژوهشی سازمان برنامه و بودجه قرار دارد.


نظرات

آخرین اخبار
تقدیر پزشکیان از عراقچی
تجلیل وزیر ورزش از قهرمانان وزنه‌برداری زنان ایران
تجلیل فرمانده هوانیروز از همسر شهید شمشادیان
افتتاح 5 پروژه بزرگ مس در شهربابک با دستور رئیس‌جمهور
رفع موقت مشکل شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در جزیره کیش
وزیر دادگستری: هیچ واحد تولیدی نباید تعطیل شود
یک ایرانی عضو هیات مدیره نتپک شد
اهمیت ارتقای تعاملات و همکاری‌های خارجی بر مبنای منافع مشترک و اصول برد-برد
آغاز انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد 1405
تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه تهران با قوانین بین‌المللی مطابقت ندارد
بازگشت 40 درصد ظرفیت آسیب‌دیده پارس جنوبی به مدار
فراخوان جدید نیماد برای حمایت از طرح‌های پژوهشی سلامت
رییس اورژانس کشور: تامین آمبولانس آفرود برای منطقه‌های کویری ضروری است
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 6 شهریور و تحلیل قیمت طلا
سقف فروش ارز به شرکت‌ها 5 برابر شد
اقتصاد باید به مردم و بخش خصوصی بازگردد
بخشی از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی پرداخت شد
برنامه قطعی برق تهران فردا جمعه 6 شهریور اعلام شد + لینک خاموشی
همکاری روسیه و ایران برای حذف فشارهای تحریمی
کمبود تخت در سیستان‌ و بلوچستان باید جبران شود
وزیر علوم: کمبود خوابگاه‌های متاهلی جدی است
وزیر نفت: فروش نفت ادامه دارد
کویتی‌ها در راولپندی چه می‌کردند؟
آماده‌سازی گذرگاه بیت حانون برای بازگشایی
حمله یمن به انبارهای نظامی عربستان در المخا
آخرین وضعیت نقل‌وانتقالات لیگ برتر فوتبال ؛ پرسپولیس رکورددار شد
جزئیات دیدار عراقچی و نخست‌وزیر قطر
نورنما | کارگران چینی در ارتفاع صدها فوتی مشغول ساخت پایه پل
آمار جالب وزارت خارجه از 2 سال دیپلماسی ایران
ضربه جنگ ایران و آمریکا به فرودگاه دبی؛ شمار مسافران 31 درصد کاهش یافت
نورنما | صدها شرکت در کنفرانس رباتیک پکن
مجازات ملوان ناو آبراهام لینکلن که برای فرار داخل اقیانوس پرید
گزارش تصویری | افتتاحیه چهلمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی
ان‌بی‌سی: حملات ایران خسارت بی‌سابقه‌ای به مراکز اطلاعاتی و راداری آمریکا وارد کرد
ده ثبت جهانی بندر تاریخی سیراف به یونسکو رسید
پیام مهم روسیه درباره تحریم‌های ایران
نخستین جراحی مغز با کمک هوش مصنوعی با موفقیت انجام گرفت
واکنش سازمان دامپزشکی به ادعای گوشت‌های آلوده وارداتی
چرا صادرات سیب‌زمینی تا پایان سال ممنوع شد؟
وزیر بهداشت علت گرانی دارو را اعلام کرد
بنزین گران می‌شود؟ پاسخ معاون رئیس‌جمهور به شایعات افزایش قیمت سوخت
آخرین اخبار از نقل و انتقالات باشگاه تراکتور 5 شهریور؛ 4 بازیکن جوان جذب شدند
جمع‌آوری 300 هزار انشعاب برق غیرمجاز؛ 700 مگاوات از بار شبکه کم شد
محافظ شخصی یحیی سنوار در خان‌یونس ترور شد
اعلام اسامی 25 ملی‌پوش فوتبال بانوان برای اردوی جدید تیم ملی
احراز اقامت شرط دریافت کالابرگ مردادماه؛ اعتبار این افراد شارژ شد
هشدار تازه تل‌آویو به لندن؛ احتمال اخراج مقام‌های انگلیسی از مرکز غزه
هشدار صریح یک مقام امنیتی به آمریکا؛ نفت ایران را مصادره کنید، پاسخ متقابل می‌گیرید
تعرفه 50 درصدی ترامپ چه بلایی سر خودروسازان ژاپنی می‌آورد؟
بن‌زاید چگونه ترامپ را علیه عمان تحریک کرد؟ ردپای امارات در پرونده هرمز