×
بین الملل
شناسه خبر : 341464
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/06/04 ساعت 23:45
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی

خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد: روند خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی طبق جدول زمانی تعیین‌شده و با هماهنگی دولت بغداد با سرعت در حال اجراست.

نورنیوز-گروه بین الملل: «صباح النعمان»‌ در یک گفت و گوی تلویزیونی افزود: «نیروهای آلمانی که به تازگی خروج خود را از اربیل تکمیل کردند، بخش اصلی ائتلاف بین‌المللی را تشکیل می‌دادند که در سال ۲۰۱۴ پس از ورود گروه های تروریستی داعش تاسیس شد و ماموریت‌های آنها بر آموزش نیروهای عراقی و پیشمرگه، برنامه‌های تسلیحاتی و نقش آنها در عملیات شناسایی هوایی متمرکز بود.

وی افزود که این نیروها به تدریج تعداد خود را کاهش دادند تا امروز که نیروهای باقی مانده به طور کامل خارج شدند.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اشاره کرد که روند کاهش نیروها با هماهنگی مستقیم با دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح عراق انجام شد که بصورت مستقیم بر سازوکارهای انتقال و خروج این نیروها از طریق زمینی و هوایی، نظارت دارد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد سرنوشت پایگاه‌ها و مکان‌های مورد استفاده نیروهای آلمانی در اقلیم کردستان عراق گفت که مکان‌های اشغال شده توسط این نیروها در فرودگاه اربیل به اداره فرودگاه تحویل داده خواهد شد، در حالی که سایر پایگاه‌های نظامی به نیروهای پیشمرگه تحویل داده می‌شوند، مطابق با تجربیات قبلی در تحویل پایگاه‌هایی مانند «عین الاسد» و «بلد» به وزارت دفاع عراق پس از اتمام ماموریت نیروهای ائتلاف در آنجا.

النعمان در مورد ماهیت روابط آینده عراق با کشورهای ائتلاف پس از ۳۰ سپتامبر گفت که فرمانده کل نیروهای مسلح دستورالعملی برای تشکیل کمیته تخصصی با وظیفه تدوین سازوکارهای مناسب برای تعریف روابط آینده صادر کرده است.

وی اظهارداشت که این همکاری بر اساس تضمین تداوم هماهنگی و همکاری مشترک، به ویژه در زمینه اطلاعات و تبادل اطلاعات و برنامه‌های تسلیحاتی متمرکز خواهد بود.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که تمام عملیات خروج و عقب‌نشینی نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق تابع رویه‌های امنیتی دقیق و هماهنگی مستمر برای تامین امنیت جاده‌ها و مقاصد، مطابق با مصوبات رسمی و گزارش‌های روزانه که بصورت مستقیم به فرمانده کل نیروهای مسلح ارائه می شود، است.

نیروهای ائتلاف بین المللی به سرکردگی ارتش تروریستی آمریکا از زمان سقوط صدام دیکتاتور عراق در روز ۲۰ فروردین ۱۳۸۲ (۹ آوریل ۲۰۰۳) در عراق مستقر هستند.

مجلس نمایندگان عراق در سال ۹۸ پس از ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی»، فرمانده وقت نیروی سپاه قدس و «ابومهدی المهندس» نایب رئیس سازمان حشد الشعبی عراق به دست آمریکا، طرحی را تصویب کرد و خواستار اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور شد.

نخست‌وزیر عراق دوم شهریورماه ۱۴۰۵ اعلام کرده بود که با خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از این کشور در ۳۰ سپتامبر (۸ مهر ۱۴۰۵)، بغداد تکمیل حاکمیت خود بر سراسر خاک عراق را اعلام خواهد کرد.

«علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر عراق گفته بود که نیروهای ائتلاف بین‌المللی در ۳۰ سپتامبر از عراق خارج خواهند شد و در همین روز، عراقی‌ها تکمیل حاکمیت خود بر سراسر خاک این کشور را اعلام خواهند کرد.


نظرات

آخرین اخبار
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس
نگرانی پنتاگون از ردپای دیجیتال نظامیان آمریکا
افزایش بیماری‌های مزمن در نزدیکی سایت هسته‌ای کالیفرنیا
بزرگداشت دولتمردان شهید با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد
سازمان ملل:وضعیت کرانه باختری رو به وخامت است