×
سیاسی
شناسه خبر : 341398
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/06/04 ساعت 19:40
تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان

تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با تأکید بر روابط همسایگی ایران و اقلیم کردستان عراق گفت: جمهوری اسلامی ایران با این منطقه مشکلی ندارد، اما اجازه نخواهد داد از خاک آن برای اقدامات علیه کشور استفاده شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار امان‌الله گشتاسپی روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: امروز کسانی که به قدرت و اقتدار ایران اذعان می‌کنند، از داخل کاخ سفید یا در میان سیاستمداران رژیم کودک کش صهیونیستی هستند و این نشان می‌دهد قدرت جمهوری اسلامی ایران برای آنان آشکار شده است.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند می‌توانند طی چند روز ایران را به تسخیر خود درآورند اما حمایت گسترده مردم از کشور و سرزمین خود و ایستادگی نیروهای مسلح، مانع تحقق این هدف شد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با اشاره به روند شکل‌گیری و استمرار انقلاب اسلامی گفت: سه مولفه اساسی در پیروزی، تداوم و اقتدار انقلاب اسلامی نقش داشته‌اند که نخستین آنها مکتب و تعالیم اسلامی برگرفته از سیره پیامبر اکرم(ص) است.

سردار گشتاسپی ادامه داد: دومین مولفه، امام و رهبری بود که نقش آن را در پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بودیم و سومین مولفه نیز مردم هستند که در حفظ، استمرار و قدرت‌بخشی به انقلاب اسلامی نقشی اساسی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه مردم همچنان در عرصه‌های مختلف حضور دارند، افزود: مردم در شرایط کنونی نیز در صحنه حضور دارند و با وجود گذشت ۱۷۸ شب، از حضور و حمایت خود خسته نشده‌اند. آنان در عرصه‌های مختلف جانفشانی کرده‌اند و دشمن از میزان استقامت و صبر مردم شگفت‌زده شده است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با اشاره به نقش رسانه‌ها در تحولات اخیر اظهار کرد: اصحاب رسانه در شرایط کنونی مسئولیت سنگین‌تری بر عهده دارند و باید در خط مقدم ایستادگی و مجاهدت در برابر فعالیت‌های دشمن در حوزه‌های مختلف حضور داشته باشند.

وی افزود: رسانه‌ها باید روایت صحیح و واقعی از دستاوردها، خدمات و اقتدار جمهوری اسلامی ایران ارائه کنند و با تبیین درست رویدادها، اجازه ندهند روایت‌های نادرست بر افکار عمومی اثر بگذارد.

سردار گشتاسپی تاکید کرد: رسانه‌ها باید روایت اول را در اختیار داشته باشند و برای مردم تبیین کنند دشمنی که از هزاران کیلومتر دورتر، ایران را با موشک هدف قرار داده و بمباران کرده است، چه کسانی را به شهادت رسانده و چه خسارت‌هایی بر جای گذاشته است.

قدرت ایران در جنگ‌ رمضان ادعای واهی دشمن را باطل کرد

وی با اشاره به جنگ رمضان، گفت: قدرت جمهوری اسلامی ایران در این جنگ، ادعاهای واهی دشمنان را باطل کرد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) خطاب به افرادی که در خارج از کشور تصور می‌کنند می‌توانند با تکیه بر دشمنان ملت ایران نقشی ایفا کنند، اظهار کرد: فریب دشمن را نخورند و تا زمانی که فرصت وجود دارد، به کشور و دامان ملت خود بازگردند.

سردار گشتاسپی میان افرادی که فریب خورده‌اند و کسانی که آگاهانه در مسیر دشمن حرکت می‌کنند، تفاوت قائل شد و افزود: خانواده‌ها نیز نباید اجازه دهند دشمن از ظرفیت فرزندان این ملت علیه کشور استفاده کند.

وی در خصوص برخی اخبار مطرح‌شده مبنی بر درخواست گفت‌وگو از سوی عناصر وابسته به احزاب و گروه‌های معاند با جمهوری اسلامی ایران، گفت: چنین موضوعاتی را تایید نمی‌کنیم، اما معتقدیم قدرت جمهوری اسلامی پس از حوادث اخیر و جنگ ۱۲روزه، برای همه روشن شده است.

وی درباره برخی اخبار منتشرشده درباره درخواست گفت‌وگو از سوی عناصر وابسته به احزاب و گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: چنین موضوعاتی را تایید نمی‌کنیم اما حوادث اخیر و جنگ ۱۲ روزه باعث شد قدرت جمهوری اسلامی ایران برای همگان بیش از گذشته آشکار شود.

اقلیم کردستان نباید محل فعالیت علیه ایران باشد

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با تاکید بر اینکه اقلیم کردستان همسایه ایران است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با اقلیم مشکلی ندارد اما نباید اجازه داده شود از خاک این منطقه علیه کشورمان استفاده شود.

وی افزود: موضوع مورد بحث اقلیم کردستان نیست، بلکه پناه دادن به گروه‌ها و افرادی است که علیه ایران فعالیت می‌کنند.

گشتاسپی تاکید کرد: نیروهای مسلح در وضعیت تهاجمی و آفندی قرار دارند و اجازه نخواهند داد گروه‌های معاند در نزدیکی مرزهای کشور فعالیت کنند. طرف‌های مقابل نیز باید از حمایت و همراهی با دشمنان ایران دست بردارند، در غیر این صورت با پاسخ قاطع مواجه خواهند شد.

مقابله با انتقال تجهیزات و مهمات در مرزها

وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند از مسیرهای مختلف و برخی مبادی مرزی برای انتقال تجهیزات و مهمات و ایجاد ناامنی در داخل کشور استفاده کند، گفت: نیروهای مرزبانی، انتظامی و سپاه با اشراف و نظارت کامل، این اقدامات را ناکام گذاشته‌اند.

فرمانده قرار گاه حمزه سید الشهدا (ع) افزود: اجازه نخواهیم داد دشمن از ظرفیت مرزها برای انتقال سلاح و مهمات و ضربه زدن به امنیت کشور استفاده کند.

سردار گشتاسپی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در اوج قدرت و اقتدار قرار دارد، اظهار کرد: افرادی که پیش از این ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور را باور نداشتند، اکنون بیش از گذشته به قدرت جمهوری اسلامی پی برده‌اند.

وی توصیه کرد افرادی که به گفته او فریب خورده‌اند، از فرصت موجود استفاده کرده و به کشور بازگردند، چرا که در غیر این صورت از تصمیم خود پشیمان خواهند شد.

آمادگی نیروهای مسلح در مرزهای شمال‌غرب

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت این قرارگاه گفت: حدود یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز در حوزه مسئولیت ما قرار دارد و به همین دلیل هوشیاری و آمادگی نیروهای مسلح در این مناطق اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: هر زمان دشمن در شیوه‌ها و تاکتیک‌های خود تغییر ایجاد کند، نیروهای مسلح نیز متناسب با شرایط، اقدامات مقابله‌ای و تدابیر لازم را اتخاذ خواهند کرد.

سردار گشتاسپی با قدردانی از مردم مناطق مرزی گفت: مردم این مناطق با وجود مشکلات و سختی‌ها، همواره در کنار مسئولان و نیروهای مسلح بوده‌اند و از امنیت، آرامش و اقتدار کشور حمایت کرده‌اند که از این همراهی صمیمانه آنان قدردانی می‌کنم.


نظرات

آخرین اخبار
گزارش تصویری| رزمایش جان فدایان ایران
ایران متعلق به همه ایرانیان است
واکنش رسانه اسرائیلی به ادعاهای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران
لحن متفاوت سخنگوی ارتش پاکستان درباره دفاع از عربستان
یک جنگنده F-2000 در عربستان آسیب دید
گام جدید کرملین در قبال شرکت‌های غربی فعال در روسیه
واکنش بقائی به اظهارات یکی از سخنگویان آمریکا
کشف محموله مواد مخدر در خوزستان
مارین لوپن: ترامپ با جنگ علیه ایران «کل سیاره زمین» را به آتش می‌کشد
پایان محدودیت‌های هوایی عراق
گسترش بازار تاکسی‌های خودران اروپا
فراخوان ستاره‌های پرتغالی برای جام ملت‌های اروپا
لبنان بخشی از هر توافق ایران با آمریکا خواهد بود
احتمال ال‌نینو افزایش یافت؛ هشدار درباره بارش‌های شدید پاییزی
احضار کاردار انگلیس در مسکو در پی اختلافات تسلیحاتی
رونمایی از رقبای ایران در رقابت‌های ووشو بازی‌های آسیایی
واکنش روسیه به عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
فایننشال تایمز: طلای 4 میلیارد دلاری ونزوئلا در مسیر آمریکا
اختلاف قدیمی، جشن عروسی را به صحنه درگیری مرگبار تبدیل کرد
راهپیمایی در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن
انتقاد نماینده کنگره آمریکا از توافق تسلیحاتی با عربستان
انفجار انتحاری در پاکستان 15 کشته برجا گذاشت
غریب‌آبادی: آمریکا نمی‌تواند با خروج از شورای حقوق بشر از مسئولیت خود شانه خالی کند
نرخ اجاره خوابگاه‌های دانشجویی اعلام شد + جدول قیمت‌ها
آخرین قیمت ارز افغانی در بازار جمعه 27 شهریور
الجزیره: «موشک جدید» قالیباف یک توییت بود!
31 اتوبوس دوکابین در راه ناوگان تهران
بازگشت نمایندگان به صحن با یک سوال و یک طرح
فارن پالسی: هر طور حساب کنید، آمریکا در حال باختن جنگ ایران است
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 27 شهریور؛ جدول کامل قیمت ها
پیش‌بینی هواشناسی گیلان؛ آسمان ابری و بارانی در راه است
آخرین قیمت دینار عراق امروز جمعه 27 شهریور
آن سوی وتو؛ چه کسی معادله قدرت را نوشت؟
مهاجم استقلال در جمع بهترین‌های هفته اول لیگ نخبگان آسیا
سالیوان: راه خروج مناسبی از جنگ علیه ایران وجود ندارد
در دیدار وزیر خارجه پاکستان با سفیران ترکیه و انگلیس چه گذشت؟
نظرسنجی فاکس‌نیوز: اکثریت آمریکایی‌ها جنگ با ایران را اشتباه دانستند
ایران 51 - کره جنوبی 77 ؛ پرتاب های 3 امتیازی کره جواز صعود این تیم به فینال را صادر کرد
ماهوراه نظامی روسیه به فضا پرتاب شد
پرواز پهپادهای آمریکایی از آسمان پاکستان
فرسوده‌ها؛ مصرف‌کنندگان بزرگ بنزین و آلاینده‌های خاموش
موج 20 میلیارد دلاری سفارش نفتکش‌های غول‌پیکر در بازار جهانی
گرانی سوخت، پروازهای آمریکا را کاهش داد
همراهی مردم برای آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان سیستان‌وبلوچستان
آتش‌سوزی نفتکش در تنگه هرمز پس از اصابت پرتابه ناشناس
رأی‌گیری انتخابات مجلس روسیه در پایتخت آغاز شد
آماده‌باش نیروگاه‌ها برای زمستان؛ ذخایر سوخت افزایش یافت
آتلانتیک: جنگ با ایران محدودیت قدرت آمریکا را آشکار کرد
شارژ تسلیحاتی اوکراین در برنامه «اقدام امنیتی برای اروپا»
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ وتوی روسیه و چین، تحریم‌های جدید آمریکا و تحولات هرمز