×
اقتصادی
شناسه خبر : 341156
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/06/03 ساعت 15:47
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟

با ثبت رکوردهای تاریخی شاخص کل و هم‌وزن در پایان معاملات سه‌شنبه، ورود 3.5 همت پول حقیقی و ماندگاری 9.7 همت صف خرید، پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور حاکی از روند مثبت در ابتدا و نوسانات میانی است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: گزارش پایانی معاملات بورس تهران در روز سه شنبه نشان از ثبت یک روز تاریخی و خیره کننده برای سهامداران دارد، و شاخص کل با جهشی بیش از ۱۲۳ هزار واحدی، کانال شش میلیون و ۲۲۳ هزار واحدی را فتح کرد تا بار دیگر قدرت خریداران نهادی و حقیقی را به رخ بازار بکشد.

همزمان با این صعود بی امان، شاخص هم وزن نیز با افزایش ۲۵ هزار واحدی، رکورد تاریخی جدیدی را در سطح یک میلیون و ۷۶۵ هزار واحد به ثبت رساند که نشان دهنده گسترش نسبی رشد در لایه های پایین تر بازار است. در میان نمادهای تأثیرگذار، دو غول فلزی یعنی فملی و فارس، مجموعاً با اثرگذاری ۳۴ هزار واحدی، موتور محرک اصلی این صعود بی سابقه بودند و نقش کلیدی در سبزپوشی امروز ایفا کردند.

در جریان معاملات امروز، عرضه اولیه نماد آکو با استقبال کم نظیر خریداران روبرو شد و توانست در همان نخستین روز معاملاتی، به آستانه سقف دامنه نوسان دست یابد تا نوید یک حضور پرنوسان و جذاب را در روزهای آتی بدهد.

از سوی دیگر، وبملت با ثبت رشد بیش از دو و نیم درصدی در ارزش سهام و جابجایی رقم یک و سه دهم همت در ارزش معاملات، عنوان پرتراکنش ترین نماد روز را از آن خود کرد و توجه معامله گران خرد را به سوی خود جلب نمود. ارزش کل بازار بورس نیز به قله تاریخی ۱۷ هزار و ۷۰۰ همت صعود کرد که خود گویای عظمت نقدینگی حاضر در این بازار است، هرچند که ارزش معاملات کل بازار رقم ۱۹۳.۸ همت و معاملات خرد نیز ۲۷.۸ همت به ثبت رسید که نشان از فعال بودن تمام لایه های بازار دارد.

نکته قابل تأمل در معاملات امروز، جریان ورود و خروج هوشمندانه پول حقیقی ها بود، به گونه ای که در مجموع سه و نیم همت پول تازه از سوی سرمایه گذاران خرد به سمت سهام، صندوق های سهامی و حق تقدم ها سرازیر شد، اما در مقابل، دو و یک دهم همت از صندوق های درآمد ثابت خارج گردید و همچنین صندوق های طلا و نقره نیز به ترتیب شاهد خروج بیش از یک همت و ۶۶ میلیارد تومانی سرمایه بودند که نشان از تغییر ذائقه ریسک پذیری فعالان بازار دارد.

گستردگی بازار نیز بسیار امیدوارکننده بود و حدود هشتاد و هفت درصد از نمادهای معاملاتی در محدوده سبز قرار داشتند و علاوه بر این، صفوف خرید به قدری سنگین بود که نه و هفت دهم همت پول در صف خرید باقی ماند و به معاملات فردا موکول شد که این حجم بالای تقاضای سرگردان، چشم انداز مثبتی برای گشایش فردا ترسیم می کند.

بررسی دقیق تر ورود پول حقیقی نشان می دهد که گروه فلزات اساسی با جذب ۹۲۰ میلیارد تومانی در صدر جدول جذابیت برای سهامداران خرد قرار گرفت و پس از آن، گروه پالایشی با ۷۴۷ میلیارد تومان و گروه معادن با ۶۴۸ میلیارد تومان، بیشترین سهم از نقدینگی ورودی را به خود اختصاص دادند، ضمن اینکه پتروشیمی ها نیز با ۳۵۰ میلیارد تومان و بانک ها با ۱۵۷ میلیارد تومان در زمره صنایع پذیرنده پول حقیقی بودند.

در نقطه مقابل، گروه دارویی با خروج ۴۱۳ میلیارد تومانی و گروه خودرویی با خروج ۷۳ میلیارد تومانی، فشار فروش را تجربه کردند که عمدتاً ناشی از شناسایی سود یا تغییر سبد سرمایه گذاری سهامداران تلقی می شود.

در سطح نمادها، میدکو با جذب خیره کننده ۷۸۳ میلیارد تومان و شپنا با ۴۱۱ میلیارد تومان، محبوب ترین نمادهای روز نزد حقیقی ها بودند و در مقابل، فولاد با خروج ۱۴۳ میلیارد تومانی، وبملت با ۹۵ میلیارد تومان، خساپا با ۸۲ میلیارد تومان و خودرو با ۷۲ میلیارد تومان، با بیشترین خروج پول حقیقی روبرو شدند که تا حدودی متاثر از سنگینی وزن این نمادها و رفتار متفاوت سهامداران حقوقی آنهاست.

شاخص فرابورس نیز همگام با بازار اصلی، با ثبت ۶۸۳ واحد رشد مثبت، به سطح ۴۹ هزار و ۷۱۰ واحدی جهش کرد تا نشان دهد جو صعودی فارغ از مرزهای بورس، بر کل بازار سرمایه حاکم است.

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵

با این توصیفات و با توجه به ماندگاری صفوف خرید سنگین در پایان معاملات امروز و ورود پول حقیقی قابل توجه به صنایع مادر، انتظار می رود بازار فردا چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ با گپ مثبت و شکاف صعودی قابل توجهی بازگشایی شود، هرچند که در ساعات میانی احتمالاً با موجی از عرضه های اولیه سهامداران حرفه ای جهت شناسایی سود کوتاه مدت مواجه گردد که می تواند منجر به نوسانات لحظه ای اما نه چندان عمیق در شاخص شود.

با این حال، جو قوی حاکم بر بازار و حمایت های روانی از سطوح تاریخی جدید، احتمال تداوم روند صعودی تا محدوده شش میلیون و سیصد هزار واحد را در صورت تداوم ورود نقدینگی و عدم صدور اخبار منفی سیاسی و اقتصادی، کاملاً محتمل می سازد.

با این تفاسیر، پیش بینی می شود محدوده حمایتی شاخص در فردا در حوالی شش میلیون و صد هزار واحد و محدوده مقاومتی نیز حدود شش میلیون و سیصد و پنجاه هزار واحد باشد و در نهایت بازار با رشد محدودتر اما همچنان مثبت در محدوده شش میلیون و سیصد هزار واحد به کار خود پایان دهد.


نظرات

آخرین اخبار
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 24 شهریور 1405 /رعدوبرق و گردوخاک در راه است + وضعیت استانها
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است