×
سیاسی
شناسه خبر : 340943
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/06/02 ساعت 18:48
بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست

بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر نقش زنان در جامعه گفت مسائل فرهنگی و موضوع حجاب با برخورد سلبی حل نمی‌شود و راهکار مؤثر، گفت‌وگو، اقناع و توجه به اعتقادات جامعه است.

نورنیوز- گروه سیاسی: زهرا بهروزآذر، امروز (دوشنبه، دوم شهریور) در نشست تخصصی زنان و دختران توانمند استان زنجان، با تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌هایی که خداوند به ما داده، آشنایی با دین اسلام است؛ دینی که سراسر رحمت، مهر و عطوفت بوده و امیدواریم همه ما بتوانیم در مسیر آن، مسلمان و مؤمن واقعی باشیم.

وی با اشاره به اصل ۲۰ قانون اساسی، افزود: خداوند همه انسان‌ها را برابر آفریده و هیچ‌کس را به دلیل جنسیت، نژاد، زبان یا قومیت بر دیگری برتری نداده است. تلاش شده این نگاه در قانون اساسی نیز مورد توجه قرار گیرد و همه مردم ایران، اعم از زن و مرد، به صورت یکسان تحت حمایت قانون باشند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انتخاب استان زنجان برای حضور و فعالیت در دولت چهاردهم، گفت: زنجان را با افتخار انتخاب کردم، زیرا این استان یکی از بالاترین آمارهای مشارکت اقتصادی زنان را دارد و حضور زنان خیر در فعالیت‌های اجتماعی و عام‌المنفعه آن چشمگیر است.

بهروزآذر ادامه داد: شگفتی‌های فوق‌العاده‌ای از سوی زنان زنجان رقم خورده و علاقه‌مند بودم از نزدیک ببینم چه ظرفیت و گوهری در وجود زنان این استان است که توانسته‌اند بدون هیاهو و در سکوت، استعدادهای خود را در مسیر افزایش خیر عمومی و رفاه خانواده و جامعه به کار بگیرند.

وی با قدردانی از استاندار زنجان و مجموعه مدیریتی استان، اظهار کرد: زنان و مردان در بدنه اجرایی دولت در کنار یکدیگر تلاش کردند و امیدواریم در دو سال باقی‌ مانده نیز بتوانند خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به شرایط سخت کشور در ماه‌های گذشته، گفت: در همه این روزها، زنان و مردان در کنار یکدیگر برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش کردند و نیروهای مسلح نیز با تمام توان، دانش و جان خود در میدان حضور داشتند.

او با بیان اینکه دولت چهاردهم رکورد انتصابات زنان را به ثبت رسانده است، افزود: امروز زنان در عرصه‌های مختلف مدیریتی حضور دارند و در هیئت دولت، وزارتخانه‌ها، سخنگویی دولت، حوزه محیط زیست و استانداری‌ها شاهد حضور زنان هستیم.

بهروزآذر تصریح کرد: این حضور به هیچ‌وجه تشریفاتی نیست. زنان با تخصص و تعهد خود در میدان حضور دارند و حتی در شرایطی که دستورالعمل‌هایی برای دورکاری وجود داشت، بسیاری از آنان در کنار مردان به فعالیت خود ادامه دادند تا خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به بازدیدهای خود از فعالیت‌های زنان در زنجان، گفت: امروز شاهد نمونه‌های ارزشمندی از کارآفرینی، فعالیت‌های اجتماعی و اقدامات خیرخواهانه زنان بودم. در مجموعه درمانی که امروز مورد بهره‌برداری قرار گرفت، چهار خیر در حوزه درمان سکته مغزی مشارکت داشتند که سه نفر از آنان زن بودند.

وی ادامه داد: این نمونه‌ها نشان می‌دهد ظرفیت زنان ایران بسیار فراتر از تصویری است که گاهی از زنان ایرانی در داخل یا خارج از کشور ارائه می‌شود.

بهروزآذر با تأکید بر نقش زنان در شرایط دشوار کشور، گفت: زنان ایران در روزهای سخت در میدان حضور داشتند، فرزندان خود را در آغوش گرفتند، در کنار همسران‌شان ایستادند و با وجود تفاوت در سبک زندگی و پوشش، در دفاع از ایران و کشورشان حضور پیدا کردند. نباید زنانی را که دل در گرو ایران دارند، با برچسب‌زنی از جامعه طرد کنیم.

وی با بیان اینکه نباید میان زنان جامعه بر اساس نوع پوشش و سبک زندگی مرزبندی ایجاد کرد، یادآور شد: بسیار نادرست است که در روزهای جنگ و شرایط سخت، آغوش خود را به روی همه زنان باز کنیم، اما پس از پایان بحران دوباره شروع به برچسب‌زنی و طرد آنان کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: این زنان فرزندان ایران هستند، در همین جامعه رشد کرده‌ و دست‌پرورده مدارس و دانشگاه‌های ما هستند. باید آنان را قدر بدانیم و کمک کنیم ظرفیت‌هایشان را در مسیر خدمت به جامعه به کار بگیرند.

بهروزآذر با اشاره به مسئله حجاب و ضرورت توجه به راهکارهای فرهنگی، گفت: امروز در یک جنگ بزرگ قرار داریم و دشمن پس از ناکامی در مسیر نظامی، تلاش می‌کند از مسیرهای اقتصادی و اجتماعی و به‌ویژه ایجاد اختلاف میان مردم وارد شود.

وی با بیان اینکه نباید مسائل فرهنگی را بزرگ‌نمایی کرد، افزود: دشمن تلاش می‌کند داشته‌های جامعه را کوچک نشان دهد و یک نقطه کوچک را آن‌قدر بزرگ کند که مردم نسبت به آن نگران شوند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: من نمی‌گویم نباید نگران مسائل فرهنگی باشیم، اما راه‌حل این نگرانی به هیچ وجه برخوردهای سلبی و برخورد با زنان نیست. ما این مسیرها را تجربه کرده‌ایم و نتیجه آن را نیز دیده‌ایم.

بهروزآذر با تأکید بر اینکه مسائل فرهنگی باید در لایه‌های اعتقادی جامعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: اگر می‌خواهیم کمک کنیم، باید به سراغ اعتقادات، خداباوری، گفت‌وگو و اقناع برویم. 

وی تأکید کرد: در کشور ۸۰ میلیون نفر جمعیت و حدود ۸۰ هزار مسجد داریم؛ بنابراین مسجد باید در این زمینه وارد میدان شود، گفت‌وگو کند، راه‌حل ارائه دهد و به اقناع جامعه بپردازد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تجربه برخی کشورها در زمینه حجاب، گفت: تا زمانی که نتوانیم چرایی موضوعات فرهنگی و اعتقادی را برای جامعه تبیین و زمینه اقناع را فراهم کنیم، حتی سختگیرانه‌ترین قوانین نیز نمی‌توانند این مسائل را حل کنند.

وی خطاب به زنان حاضر در نشست گفت: از این جمع فرهیخته می‌خواهم در انتقال مضامین فرهنگی و ایجاد اقناع در جامعه کمک کنند و به دنبال راهکارهای گفت‌وگومحور باشند.

بهروزآذر تأکید کرد: نباید اجازه دهیم زنانی که امروز نسبت به ایران، انقلاب و رهبری ابراز علاقه می‌کنند، به دلیل نوع پوشش یا سبک زندگی برچسب بخورند و از جامعه طرد شوند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین با اشاره به موضوع سلامت زنان، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت زنان، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است.

او افزود: پویش «همه با هم علیه سرطان» با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است و موضوع غربالگری سرطان پستان و سرطان دهانه رحم نیز در دستور کار جدی دولت قرار گرفته و به‌زودی برنامه‌های مربوط به آن در دستگاه‌های مختلف دنبال خواهد شد.

بهروزآذر در ادامه با اشاره به طرح‌های مطرح‌شده از سوی زنان استان زنجان، گفت: هر طرح و پیشنهادی که در حوزه کارآفرینی و سایر عرصه‌ها نیازمند حمایت دستگاه‌های اقتصادی باشد، می‌تواند از طریق مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری به معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری ارسال شود.

وی با اشاره به طرح «کمند» که اوسط یکی از حاضران در جلسه ارائه شد، گفت: این طرح هرچه سریع‌تر برای بررسی ارسال شود تا در کنار برنامه ملی اشتغال که با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال تدوین است، مورد ارزیابی قرار گیرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح‌هایی همچون «کارآفن» با سازمان فنی و حرفه‌ای، طرح «کمند» با وزارت علوم و طرح «هزار بازار، هزار میدان» با معاونت اشتغال وزارت کار در حال اجراست و در صورتی که طرح زنجان موازی با این برنامه‌ها نباشد و خلأیی را پوشش دهد، از آن استقبال خواهیم کرد.

وی گفت: در صورت تأیید ظرفیت طرح، آمادگی داریم دبیرخانه آن در استان زنجان مستقر شود.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین
خبر طلایی وزیر کار برای بازنشستگان؛ خرید طلا با کسر از حقوق ماهانه
صف 1800 کامیون در مرز نوردوز؛ علت ترافیک جاده‌ای چیست؟