×
اجتماعی
شناسه خبر : 340863
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/06/02 ساعت 13:30
شب‌های خطرناک تهران؛ بیش از 130 نفر در تصادفات شبانه جان باختند

شب‌های خطرناک تهران؛ بیش از 130 نفر در تصادفات شبانه جان باختند

رئیس اداره اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با هشدار نسبت به افزایش خطر تصادفات در تاریکی هوا اعلام کرد که 53 درصد تصادفات در این شرایط رخ می‌دهد؛ به‌طوری‌که در پنج ماه نخست سال 1405 نزدیک به 14 هزار تصادف خسارتی شبانه ثبت شده و بیش از 130 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ شریفی رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام آمار نگران کننده از تصادفات شبانه، بر ضرورت آشکارسازی کاربران ترافیکی تأکید کرد و گفت: از ۱۴ هزار فقره تصادف خسارتی شبانه در ۵ ماهه نخست امسال در پایتخت، ۴ هزار مورد منجر به مجروحیت و بیش از ۱۳۰ نفر جان باختند که سهم موتورسواران و عابران پیاده به ترتیب ۵۸ و ۵۰ نفر بوده است.

سرهنگ شریفی با اشاره به اهمیت آشکارسازی در شب، اظهار کرد: آشکارسازی یعنی اینکه ما دیده شویم؛ باید بدرخشیم تا در تاریکی هوا، رانندگان واکنش مناسب نسبت به ما نشان دهند. این موضوع فقط مختص عابران پیاده یا موتورسواران نیست، بلکه همه کاربران ترافیکی باید دیده شوند تا در ایمنی کامل باشند.

وی با تأکید بر نقش کلیدی روشنایی در پیشگیری از سوانح، افزود: نقص فنی در چراغ خودرو یا موتورسیکلت، باعث می‌شود وسیله نقلیه در معابر تاریک دیده نشود. شرط اول دیده شدن، انعکاس نور است؛ وقتی نور نباشد، حادثه رخ می‌دهد.

سرهنگ شریفی با ارائه آماری هشدار دهنده، گفت: ۵۳ درصد از تصادفات ما در تاریکی هوا اتفاق می‌افتد. در ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۵، نزدیک به ۱۴ هزار فقره تصادف خسارتی شبانه داشتیم که از این تعداد، ۴ هزار فقره منجر به مجروحیت و متأسفانه بیش از ۱۳۰ نفر جان خود را از دست دادند. از این تعداد فوتی، ۵۸ نفر موتورسوار و ۵۰ نفر عابر پیاده بودند؛ که اگر دیده میشدند، این حوادث رخ نمیداد.

رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، راهکارهای عملی برای افزایش ایمنی در شب را چنین عنوان کرد: موتورسواران برای تردد شبانه ایمن این نکات را رعایت کنند، سالم بودن چراغها، تمیز و بدون پوشش بودن پلاک موتور، نصب برچسب‌های شبرنگ روی بدنه، کمک عقب یا زین موتور عابران پیاده نیز، استفاده از لباس روشن، پوشش شبرنگ و حتی کتانی‌های شبرنگدار استفاده کنند. همچنین در وسایل نقلیه سنگین نیز نصب برچسب‌های شبرنگ در انتها و اطراف بدنه برای نمایان شدن ابعاد، ارتفاع و طول وسیله، علاوه بر داشتن پلاک سوم و بزرگ که در دیده شدن وسیله نقلیه نقش مهمی دارد.

سرهنگ شریفی در خصوص جریمه‌های نقص فنی هشدار داد: سالم بودن چراغ‌های وسیله نقلیه الزامی است و در صورت نقص در سامانه روشنایی، راننده مشمول جریمه و نمره منفی می‌شود و اگر نقص در محل قابل رفع نباشد، وسیله به پارکینگ منتقل خواهد شد.
وی همچنین به اهمیت استفاده از مثلث خطر در فاصله حداقل ۷۰ متری پشت وسیله در توقف های اضطراری توقف های اضطراری اشاره کرد و گفت: استفاده از مثلث خطر شبرنگی باعث دیده شدن و جلوگیری از خطر می شود. همچنین در زمان بارندگی که نور کمتر می‌شود، برچسب های شبرنگی نقش کلیدی در نمایان شدن دارند. هر چه کاربران ترافیکی بدرخشند و دیده شوند، ایمنی آنها بالاتر می‌رود.

سرهنگ شریفی در پایان با تأکید مجدد بر آشکارسازی برای وسایل نقلیه خاطرنشان کرد: تمام کاربران ترافیکی باید بدانند که دیده شدن، اولین قدم برای حفظ جان خود و دیگران است.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ دلار از مرز 202 هزار تومان عبور کرد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ جهش 12.5 میلیونی سکه در 2 روز
نیروگاه خورشیدی 80 مگاواتی در یزد افتتاح شد
زمان بازی تیم ملی ایران و ازبکستان اعلام شد
نورویدئو | وقتی مسئولان فقط از بحران می‌گویند، چه چیزی ساخته می‌شود؟
قیمت مرغ امروز دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
110 سری جهیزیه در هفته دولت به نوعروسان کمیته امداد اهدا می‌شود
جدول قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 2 شهریور
دفترچه سوالات و کلید اولیه کنکور 1405 منتشر شد+ لینک
از آزادی زندانیان تا گسترش خدمات اجتماعی
یک‌چهارم تخت‌های بیمارستانی خالی است
شب‌های خطرناک تهران؛ بیش از 130 نفر در تصادفات شبانه جان باختند
پذیرش بدون آزمون دانشجویان زن در ارشد علوم قضایی
برنامه بانک مرکزی برای تأمین ارز
تجمعات قانونی می‌شوند؛ جزئیات وعده جدید وزارت کشور
استمرار پیگیری پرونده تراستی‌ها
ثبت‌نام آزمون سامفا آغاز شد
جهانگیر: خصوصی‌سازی باید به یک پروژه کلان ملی تبدیل شود
جزئیات برگزاری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
هشدار چین به آمریکا: تحریم و اعمال فشار کمکی به حل مسائل نمی‌کند
افتخار جنجالی بن‌گویر به چوبه‌دار فلسطینی‌ها
حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی ینبع عربستان
کشف شربت متادون و 3 هزار قرص غیرمجاز از یک عطاری در تهران
رضا عطاران با «خواب» به جشنواره بوسان رفت
زنگ خطر برای بیماران غزه؛ درخواست برای تخلیه فوری هزاران بیمار
ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران
تخلف 89 هزار یورویی؛ جریمه 124 میلیاردی
کارمندان دولت چقدر در ناترازی برق موثر هستند؟
لندن در آستانه فرونشست؛ هشدار جدی پس از موج گرما
حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است
ترکیب احتمالی پرسپولیس و تراکتور؛ جدال بزرگ در تبریز
خوابگاه‌ها آماده استقبال از دانشجویان شدند
ارز صادراتی با نرخ توافقی به بانک‌ها و واردکنندگان فروخته می‌شود
قیمت جدید طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور
حاکمیت ایران بر تنگه هرمز واقعیتی است که آمریکا باید بپذیرد
ایرانی‌ها هم شطرنج‌بازان حرفه‌ای هستند، هم پوکر بازهای خیلی خوب
جزییات کارت سفر 100 میلیونی برای مردم اعلام شد
جنجال در لیگ برتر؛ کمیته انضباطی سراغ استقلال - سپاهان رفت
اقتصاد اسرائیل تاوان جنگ‌های نتانیاهو را می‌دهد
پلاک خودرو بعد از فک شدن تا کی به نام شماست؟
تأمین آتش جنگ اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیسی
ورزشگاه پارس شیراز پس از 21 سال به لیگ برتر رسید!
کاخ سفید در آستانه انتخابات کنگره؛ ترامپ با خلأ مدیریتی روبه‌رو شد
متقاضیان مسکن برای وام 2 میلیاردی چقدر باید پول اوراق بدهند؟
گاردین: مذاکره با آمریکا بیهوده است
اتحادیه اروپا خواستار توقف شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری شد
روابط با اسرائیل یعنی تأیید کشتار غزه
تل‌آویو در جنوب لبنان؛ «سناریوی رفح» این‌بار علیه حزب‌الله
قیمت سکه امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت سکه امامی
هشدار علامه فضل‌الله در مورد احتمال ماجراجویی جدید نظامی نتانیاهو