×
بین الملل
شناسه خبر : 340838
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/06/02 ساعت 12:37
حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است

حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر با انتقاد از همسویی ماکرون با ترامپ تأکید کرد که خودداری فرانسه از اعمال تحریم علیه اسرائیل، جایگاه این کشور را در عرصه جهانی تضعیف کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه با انتقاد شدید از سیاست‌های امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور و هم‌سویی او با آنچه او «ترامپیسم» خواند، تأکید کرد که فرانسه به دلیل خودداری از تحریم رژیم صهیونیستی، در موضع هم‌دستی با جنایت‌های این رژیم در غزه، لبنان و سوریه قرار گرفته و از فهرست کشورهای اثرگذار جهان حذف شده است.

ژان ‌لوک ملانشون در سخنرانی خود در نشست تابستانی این حزب (AMFIS ۲۰۲۶) در شهر والانس، فرانسه را به «هم‌دستی» با جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه متهم کرد.

وی در بخشی از این سخنرانی گفت: «در اروپا، خودداری از تحریم اسرائیل به خاطر نسل‌کشی در غزه موجب شده که کشور ما با جنایت‌های اسرائیل همدست شود.»

ملانشون با اشاره به بازآرایی موازنه‌های ژئوپلیتیکی در جهان و افول جایگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این بازآرایی، گفت فرانسه به دلیل هم‌سویی امانوئل مکارون با دونالد ترامپ خودش را از دایره کشورهای اثرگذار حذف کرده است.

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر تصریح کرد: «ماکرون با هم‌سویی مداوم و بی‌قیدوشرط با پدیده ترامپیسم در برابر جهان موجب شده که نام کشور ما از فهرست کشورهای اثرگذاری که صدایشان توسط همه شنیده می‌شود، حذف شود.»

زنده باد مقاومت ملت‌ها

ملانشون در ادامه با اشاره به اظهارات یک هفته پیش ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و توصیف او به عنوان «مجری نسل‌کشی» گفت: «تنها یک هفته پیش، شاهد بودیم که بن‌گویری که مجری نسل‌کشی است، خواستار کشتن ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در هر شب شد!»

وی با انتقاد از بی‌عملی بخشی از کشورهای جامعه جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی افزود: «قوانین بین‌الملل پایمال شده است. نسل‌کشی در غزه، حملات اسرائیل به لبنان و سوریه از این طریق تشویق شده است. این پیامد بزدلی و ننگ است.»

ملانشون در پایان این بخش از سخنانش با لحنی اعتراضی اعلام کرد: «ننگ بر عاملان! زنده باد مقاومت ملت‌ها!»

بن‌گویر شانزدهم اوت گذشته با بیان اینکه باید «هر شب ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در غزه کشته شوند»، گفته بود: «آنها فقط کسانی نیستند که شما را در معرض خطر قرار می‌دهند. کسانی که آنجا هستند نباید زنده بمانند. آن‌ها نباید زندگی کنند.»

در واکنش به این اظهارات، ژان‌نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه لا مونتانی، سخنان بن‌گویر را «غیرانسانی و غیرقابل‌قبول» خوانده بود.

«فرانسه تسلیم‌ناپذیر» پیروز انتخابات!

ملانشون در بخش دیگری از سخنرانی خود در نشست تابستانی حزبش، با اشاره به تحولات جهانی و افول نظم نئولیبرال مورد حمایت ماکرون تاکید کرد پیروزی حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۷ ممکن است.

وی گفت: «جهانی در حال پایان یافتن است؛ پایان سیطره نئولیبرالیسمِ و تفکر هرکس برای خود و بی‌مسئولیتی زیست‌محیطی. مسئولیت ما در صورت تحقق این پیروزی ممکن، ما را متعهد می‌سازد. باید نشان دهیم که می‌توان به گونه‌ای کاملاً متفاوت زندگی کرد. تغییرات رادیکال و ملموسی از طریق برنامه ما موسوم به "آینده مشترک" ممکن می‌شود.»

این رهبر چپ‌گرای فرانسه افزود: «اکنون برای ما، نه تنها به عنوان یک هدف، بلکه همچون انتظاری بی‌تابانه، پیروزی ممکن است. فرانسه تسلیم‌ناپذیر آماده است از سال ۲۰۲۷ دولت را به دست بگیرد.»

اقتصاد فرانسه بر لبه تیغ رکود

ملانشون همچنین در واکنش به بودجه پیشنهادی دولت سباستین لکورنو، نخست‌وزیر فرانسه برای سال ۲۰۲۷، وعده داد که حزبش این بودجه را تغییر خواهد داد.

وی در این باره گفت: «اقتصاد فرانسه بر لبه تیغ رکود قرار داشته و حالا می‌رود که سقوط کند، زیرا لکورنو در حال تدارک آتشی دیگر از کاهش‌های گسترده است که همه دردها را تشدید خواهد کرد. بار دیگر، ما با آن مقابله خواهیم کرد.»

ملانشون در ادامه با تأکید بر آمادگی حزبش برای مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی، از جمله آتش‌سوزی‌های گسترده، اعلام کرد: «در همه موضوعات زیست‌محیطی بسیار کار کرده‌ایم. فرانسه تسلیم‌ناپذیر آماده است از ۲۰۲۷  مدیریت دولت را به دست بگیرد.»

ملانشون در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نارضایتی‌های مردمی در فرانسه از وضعیت کشور گفت: «هنگامی که یک دولت از تأمین کارکردهای حیاتی مورد انتظار جامعه بازمی‌ماند، خشم در اعماق افکار عمومی فرانسویان غرش می‌کند.»

وی افزود: «برکناری ماکرون از هر نظر همچون یک رهایی‌ مورد انتظار است.»


نظرات

آخرین اخبار
رایزنی پاکستان و گروسی درباره تنش‌زدایی در منطقه
اختراع سیستم پشتیبانی پویا برای پا مدال طلای کانادا را بر گردن یک ایرانی انداخت
غندی‌پور از همراهی تیم امید در ژاپن بازماند
تصادف مرگبار ال90 با کامیون در جاده نقده - پیرانشهر
هشدار پلیس راهور برای روزهای پایانی شهریور؛ موج بازگشت سفرها در راه است
دستگیری یک قاچاقچی با هزار کیلو مواد روانگردان!
کره‌جنوبی به دنبال گسترش همکاری با ترکمنستان
وزیر میراث فرهنگی برای نجات قلعه تاریخی پاده وارد عمل شد + فیلم
کاهش قیمت سیب‌زمینی در بازار
چرا صادرات گوجه‌فرنگی تا پایان سال ممنوع شد؟
زنگ خطر برای فوک خزری؛ 29 قلاده در مازندران تلف شدند
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
یک ایرانی ساکن خارج مجوز واردات برند لوکس خودرو به کشور را گرفت
داور ایرانی در مسابقات جهانی کانوپولو قضاوت می‌کند
نظرسنجی جدید: پیشتازی دموکرات‌ها با اختلاف 7 درصدی در آستانه انتخابات میان دوره‌ای آمریکا
زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + جزئیات نحوه واریز
گرانی خودرو ادامه دارد؛ دولت تازه از «ورود در صورت فشار بیشتر» می‌گوید
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 24شهریور 1405؛اختلاف میلیاردی قیمت بازار و کارخانه
سرلشکر عبداللهی جزئیات برنامه‌های پدافند غیرعامل 1405 را اعلام کرد؛ از آموزش تا رزمایش
آمریکا استقرار سلاح تهاجمی در فضا را تأیید کرد
انتخاب میان «نان» یا «اقامت»؛ قانون جنجالی ترامپ که مهاجران آمریکا را به چالش کشید
مبارزه با تروریسم «شانگهای» علیه حملات تروریستی آمریکا
هشدار هواشناسی برای چند استان؛ باد شدید و غبار در راه است
تأکید سخنگویان ارتش و سپاه بر هم‌افزایی در برابر دشمن
تنها مربی بدون باخت لیگ فوتبال ایران کیست؟
17 میلیون تماس با اورژانس؛ چند درصد تماس‌ها مزاحم بودند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 24 شهریور 1405؛ بازار دوباره صعودی شد+ جدول قیمت ها
راز مرگ نهنگ 10 تنی در ساحل بندرچارک فاش شد
دام روی دست دامداران ماند؛ چرا گوشت قرمز همچنان گران می‌شود؟
روایت وزیر نیرو از روزهای سخت جنگ؛ برق ایران چگونه سرپا ماند؟
تسهیلات 140 میلیونی برای اسقاط موتورسیکلت فرسوده؛ وام 500 میلیونی در راه است
آخرین قیمت گوشت قرمز امروز 24 شهریور 1405؛ افزایش نرخ گوشت قرمز+ جدول قیمت ها
بازنگری 3200 رشته دانشگاهی به دانشگاه‌ها واگذار شد
برق این شهرهای چهارمحال و بختیاری سه‌شنبه 24 شهریور قطع می‌شود؛ خانمیرزا، کیار و سامان
دلار توافقی در آستانه کانال 165 هزار تومان؛ قیمت امروز سه‌شنبه 24 شهریور اعلام شد
وزیر آموزش‌وپرورش: مدارس مهرماه حضوری بازگشایی می‌شوند
ایران، بریکس و سازمان شانگهای
ایمان یمنی و خردمندی یمانی!
سرمربی السد بعد از باخت به استقلال: خیلی ضعیف بودیم
تنگنای آژانس/پیش از آنکه فرصت مذاکره از بین برود باید کانال‌های دیگری را باز کرد
سردار موسوی: عظمت و شکوه بعثت را در خیابان‌ها حفظ کنید
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ساعت خاموشی گچساران و سی‌سخت
جزئیات سرنگونی پهپاد MQ1 در غرب تنگه هرمز
نظارت عمومی بر عدالت/ اصرار رئیس قوه به علنی‌شدن دادگاه‌ها
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره