×
بین الملل
شناسه خبر : 340838
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/06/02 ساعت 12:37
حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است

حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر با انتقاد از همسویی ماکرون با ترامپ تأکید کرد که خودداری فرانسه از اعمال تحریم علیه اسرائیل، جایگاه این کشور را در عرصه جهانی تضعیف کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه با انتقاد شدید از سیاست‌های امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور و هم‌سویی او با آنچه او «ترامپیسم» خواند، تأکید کرد که فرانسه به دلیل خودداری از تحریم رژیم صهیونیستی، در موضع هم‌دستی با جنایت‌های این رژیم در غزه، لبنان و سوریه قرار گرفته و از فهرست کشورهای اثرگذار جهان حذف شده است.

ژان ‌لوک ملانشون در سخنرانی خود در نشست تابستانی این حزب (AMFIS ۲۰۲۶) در شهر والانس، فرانسه را به «هم‌دستی» با جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه متهم کرد.

وی در بخشی از این سخنرانی گفت: «در اروپا، خودداری از تحریم اسرائیل به خاطر نسل‌کشی در غزه موجب شده که کشور ما با جنایت‌های اسرائیل همدست شود.»

ملانشون با اشاره به بازآرایی موازنه‌های ژئوپلیتیکی در جهان و افول جایگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این بازآرایی، گفت فرانسه به دلیل هم‌سویی امانوئل مکارون با دونالد ترامپ خودش را از دایره کشورهای اثرگذار حذف کرده است.

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر تصریح کرد: «ماکرون با هم‌سویی مداوم و بی‌قیدوشرط با پدیده ترامپیسم در برابر جهان موجب شده که نام کشور ما از فهرست کشورهای اثرگذاری که صدایشان توسط همه شنیده می‌شود، حذف شود.»

زنده باد مقاومت ملت‌ها

ملانشون در ادامه با اشاره به اظهارات یک هفته پیش ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و توصیف او به عنوان «مجری نسل‌کشی» گفت: «تنها یک هفته پیش، شاهد بودیم که بن‌گویری که مجری نسل‌کشی است، خواستار کشتن ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در هر شب شد!»

وی با انتقاد از بی‌عملی بخشی از کشورهای جامعه جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی افزود: «قوانین بین‌الملل پایمال شده است. نسل‌کشی در غزه، حملات اسرائیل به لبنان و سوریه از این طریق تشویق شده است. این پیامد بزدلی و ننگ است.»

ملانشون در پایان این بخش از سخنانش با لحنی اعتراضی اعلام کرد: «ننگ بر عاملان! زنده باد مقاومت ملت‌ها!»

بن‌گویر شانزدهم اوت گذشته با بیان اینکه باید «هر شب ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در غزه کشته شوند»، گفته بود: «آنها فقط کسانی نیستند که شما را در معرض خطر قرار می‌دهند. کسانی که آنجا هستند نباید زنده بمانند. آن‌ها نباید زندگی کنند.»

در واکنش به این اظهارات، ژان‌نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه لا مونتانی، سخنان بن‌گویر را «غیرانسانی و غیرقابل‌قبول» خوانده بود.

«فرانسه تسلیم‌ناپذیر» پیروز انتخابات!

ملانشون در بخش دیگری از سخنرانی خود در نشست تابستانی حزبش، با اشاره به تحولات جهانی و افول نظم نئولیبرال مورد حمایت ماکرون تاکید کرد پیروزی حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۷ ممکن است.

وی گفت: «جهانی در حال پایان یافتن است؛ پایان سیطره نئولیبرالیسمِ و تفکر هرکس برای خود و بی‌مسئولیتی زیست‌محیطی. مسئولیت ما در صورت تحقق این پیروزی ممکن، ما را متعهد می‌سازد. باید نشان دهیم که می‌توان به گونه‌ای کاملاً متفاوت زندگی کرد. تغییرات رادیکال و ملموسی از طریق برنامه ما موسوم به "آینده مشترک" ممکن می‌شود.»

این رهبر چپ‌گرای فرانسه افزود: «اکنون برای ما، نه تنها به عنوان یک هدف، بلکه همچون انتظاری بی‌تابانه، پیروزی ممکن است. فرانسه تسلیم‌ناپذیر آماده است از سال ۲۰۲۷ دولت را به دست بگیرد.»

اقتصاد فرانسه بر لبه تیغ رکود

ملانشون همچنین در واکنش به بودجه پیشنهادی دولت سباستین لکورنو، نخست‌وزیر فرانسه برای سال ۲۰۲۷، وعده داد که حزبش این بودجه را تغییر خواهد داد.

وی در این باره گفت: «اقتصاد فرانسه بر لبه تیغ رکود قرار داشته و حالا می‌رود که سقوط کند، زیرا لکورنو در حال تدارک آتشی دیگر از کاهش‌های گسترده است که همه دردها را تشدید خواهد کرد. بار دیگر، ما با آن مقابله خواهیم کرد.»

ملانشون در ادامه با تأکید بر آمادگی حزبش برای مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی، از جمله آتش‌سوزی‌های گسترده، اعلام کرد: «در همه موضوعات زیست‌محیطی بسیار کار کرده‌ایم. فرانسه تسلیم‌ناپذیر آماده است از ۲۰۲۷  مدیریت دولت را به دست بگیرد.»

ملانشون در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نارضایتی‌های مردمی در فرانسه از وضعیت کشور گفت: «هنگامی که یک دولت از تأمین کارکردهای حیاتی مورد انتظار جامعه بازمی‌ماند، خشم در اعماق افکار عمومی فرانسویان غرش می‌کند.»

وی افزود: «برکناری ماکرون از هر نظر همچون یک رهایی‌ مورد انتظار است.»


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ جهش 12.5 میلیونی سکه در 2 روز
یک‌چهارم تخت‌های بیمارستانی خالی است
شب‌های خطرناک تهران؛ بیش از 130 نفر در تصادفات شبانه جان باختند
پذیرش بدون آزمون دانشجویان زن در ارشد علوم قضایی
برنامه بانک مرکزی برای تأمین ارز
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ دلار از مرز 202 هزار تومان عبور کرد
تجمعات قانونی می‌شوند؛ جزئیات وعده جدید وزارت کشور
استمرار پیگیری پرونده تراستی‌ها
ثبت‌نام آزمون سامفا آغاز شد
جهانگیر: خصوصی‌سازی باید به یک پروژه کلان ملی تبدیل شود
جزئیات برگزاری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
هشدار چین به آمریکا: تحریم و اعمال فشار کمکی به حل مسائل نمی‌کند
افتخار جنجالی بن‌گویر به چوبه‌دار فلسطینی‌ها
حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی ینبع عربستان
کشف شربت متادون و 3 هزار قرص غیرمجاز از یک عطاری در تهران
رضا عطاران با «خواب» به جشنواره بوسان رفت
زنگ خطر برای بیماران غزه؛ درخواست برای تخلیه فوری هزاران بیمار
ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران
تخلف 89 هزار یورویی؛ جریمه 124 میلیاردی
کارمندان دولت چقدر در ناترازی برق موثر هستند؟
لندن در آستانه فرونشست؛ هشدار جدی پس از موج گرما
حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است
ترکیب احتمالی پرسپولیس و تراکتور؛ جدال بزرگ در تبریز
خوابگاه‌ها آماده استقبال از دانشجویان شدند
ارز صادراتی با نرخ توافقی به بانک‌ها و واردکنندگان فروخته می‌شود
قیمت جدید طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور
حاکمیت ایران بر تنگه هرمز واقعیتی است که آمریکا باید بپذیرد
ایرانی‌ها هم شطرنج‌بازان حرفه‌ای هستند، هم پوکر بازهای خیلی خوب
جزییات کارت سفر 100 میلیونی برای مردم اعلام شد
جنجال در لیگ برتر؛ کمیته انضباطی سراغ استقلال - سپاهان رفت
اقتصاد اسرائیل تاوان جنگ‌های نتانیاهو را می‌دهد
پلاک خودرو بعد از فک شدن تا کی به نام شماست؟
تأمین آتش جنگ اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیسی
ورزشگاه پارس شیراز پس از 21 سال به لیگ برتر رسید!
کاخ سفید در آستانه انتخابات کنگره؛ ترامپ با خلأ مدیریتی روبه‌رو شد
متقاضیان مسکن برای وام 2 میلیاردی چقدر باید پول اوراق بدهند؟
گاردین: مذاکره با آمریکا بیهوده است
اتحادیه اروپا خواستار توقف شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری شد
روابط با اسرائیل یعنی تأیید کشتار غزه
تل‌آویو در جنوب لبنان؛ «سناریوی رفح» این‌بار علیه حزب‌الله
قیمت سکه امروز دوشنبه 2 شهریور + جدول قیمت سکه امامی
هشدار علامه فضل‌الله در مورد احتمال ماجراجویی جدید نظامی نتانیاهو
سهم خودروهای برقی در بازار اروپا به 25.7 درصد رسید
نفت آمریکا به نفع بیماران پروانه‌ای فروخته شد
اروپا 7.2 میلیارد دلار برای تسلیحات اوکراین اختصاص داد
برگزاری رزمایش بزرگ 313هزار نفره مردمی جانفدا
فنلاند شریک ترویسم بین‌المللی است
هشدار جدی درباره مدارس فرسوده تهران
جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا؛ شوک تازه در کمین اقتصاد واشنگتن
ذخایر نفت آمریکا به کف نیم‌قرن رسید؛ واشنگتن جنگ مالی علیه ایران را تشدید کرد!