×
سیاسی
شناسه خبر : 340533
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/06/01 ساعت 08:36
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد

مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد

قوه قضاییه از اجرای حکم اعدام «مجید آدینه» در صبح یکم شهریور خبر داد؛ فردی که به گفته مرکز رسانه قوه قضاییه، در جریان پرونده‌ای مرتبط با حوادث دی‌ماه در محدوده محمدشهر کرج با سلاح گرم، مهمات و تجهیزات مختلف بازداشت شده بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، یکی از پرونده‌هایی که بلافاصله پس از کودتای آمریکایی _ صهیونیستی در دی ماه سال گذشته در دادگستری کل استان البرز تشکیل شد مربوط به شخصی به نام «مجید آدینه»، در محدوده محمدشهر کرج بود که نوزدهم دی ماه با سلاح گرم و تجهیزات جنگی بازداشت شد.

«مجید آدینه» در صحنه وقوع جرم به همراه یک قبضه سلاح کلت کمری و سه خشاب؛ ۳۰ عدد فشنگ جنگی؛ ۲ عدد شوکر برقی؛ ۲ عدد افشانه اسپری اشک آور، یک دستگاه اره برقی شارژی و بطری بنزین در آخرین دقایق شب ۱۹ دی ماه توسط سازمان اطلاعات سپاه استان البرز شناسایی و به همراه شخصی دیگر دستگیر شد.

متهم که با تجهیزات کامل نظامی بازداشت شده بود با توجه به ادله موجود، از افراد آموزش دیده بوده و بر این اساس در بازجویی‌ها، با رد هرگونه استفاده از اسلحه کشف شده بیان داشت که با هدف خرید لباس به محل رفته بود و قصد کمک به نیروهای امنیتی برای هدایت مردم به دور شدن از تجمعات را داشته و بطری بنزین و اره برقی را نیز با هدف خنثی کردن آثار گاز اشک آور همراه خود برده بوده است.

وی که یکی از عوامل کودتای آمریکایی – صهیونیستی بوده و از افراد منتسب به گروهک‌های تروریستی مقیم در یکی از سرزمین‌های مجاور است با توجه به آموزش‌های دریافتی از جانب گروه‌های معاند، به هنگام حضور در اغتشاشات و در لحظه بازداشت فاقد تلفن همراه بود.

پرونده «مجید آدینه» به اتهام «اقدام عملیاتی به نفع گروه‌های متخاصم و رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ محاربه از طریق تحریق عمدی؛ اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران»؛ «نگهداری غیرمجاز یک قبضه سلاح گرم از نوع کلت کمری به همراه سه خشاب جنگی و ۳۰ عدد فشنگ»؛ «نگهداری غیرمجاز دو عد شوکر الکتریکی برقی»، «نگهداری غیرمجاز دو عدد افشانه گاز اشک آور» در دادگاه انقلاب کرج به همراه وکیل متهم مورد رسیدگی قرار گرفت.

حضور در اغتشاشات دی ماه در پی فراخوان‌ها

با وجود انکار «مجید آدینه»، بررسی‌های تخصصی و آزمایشگاهی مشخص کرد در بازه زمانی ۱۸ و ۱۹ دی ماه از اسلحه مکشوفه از وی تیراندازی شده است و متهم با علم و آگاهی نسبت به فراخوان رژیم صهیونیستی – آمریکا، عنصر سلطنت طلب فراخوان دهنده و سایر شبکه‌های معاند با هدف براندازی در تجمعات شرکت کرده است.

متهم در دادگاه، پس از روبرو شدن با گزارشات و بررسی‌های تخصصی و آزمایشگاهی، با پذیرش نگهداری اسلحه، شوکر، افشانه، کاتر و اره برقی و سایر اقلام نظامی کشف شده، اعلام داشت که از فراخوان اطلاع داشته است و اذعان کرد «تصور کردم که آنقدر شلوغ می‌شود که از ۳۰ فشنگ اسلحه کمری استفاده کنم».

صدور و اجرای حکم اعدام

دادگاه انقلاب کرج با توجه به مدارک و مستندات متعدد پرونده و اظهارات متهم، وی را به اتهام «اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» به اعدام و مصادره کلیه اموال محکوم کرد که پس از فرجام خواهی، رأی صادره در دیوانعالی کشور عینا به تایید رسید و حکم صادره صبح امروز یکم شهریور اجرا شد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران 3 - 1 استرالیا؛ بازی درخشان ایران ،کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال
آتش‌سوزی جنگل‌های ماهور میلاتی ممسنی همچنان ادامه دارد
عملیات غافلگیرانه امروز در سراوان؛ خانه تیمی گروهک‌های تروریستی منهدم شد
پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد
پیام یمن به عربستان؛ مسیر صلح کم‌هزینه‌تر از ادامه تجاوز است
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
پزشکیان و رئیس‌جمهوری هند دیدار کردند
اسماعیل بقایی: جنایت لامرد علیه کل ایران و انسانیت بود
کره شمالی موشک‌های بالستیک جدید شلیک کرد
روایت رسانه های غربی از ناکامی فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
نوراینفو | ایرانی‌ها چند ساعت در هفته کار می‌کنند؟رتبه ایران در جدول جهانی
پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست؛ لغو تحریم‌ها و احترام به حقوق ایران را می‌خواهیم
نفت حاضر به عقب‌نشینی از 100 دلار نشد
فدراسیون فوتبال 2 هزار دلار جریمه شد
عفو عمومی‌ راهبردی ضروری برای ایران امروز
مشکل جدید استقلال برای سفر به عراق؛ فرودگاه بصره پروازهای ایران را لغو کرد
جدول قطعی برق ایلام امروز شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی‌ها اعلام شد
«7 اکتبر» در مرکز انتخابات «27 اکتبر»
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان وجود دارد
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
درس‌های یمن برای دانشگاه‌های نظامی جهان
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛طلا زیر فشار تورم و نفت 108 دلاری
جزئیات جلسه‌ای که برای فروپاشی 72 ساعته ایران برنامه‌ریزی کرد
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان
بسکتبال ایران در ناگویا اولین برد خود را جشن گرفت
گفت‌وگوی وزرای خارجه عراق و عربستان درباره حمله به خط لوله نفت
3 استدلال حقوقی ایران برای محدودسازی همکاری با آژانس
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ زمان مسابقه والیبال ایران و استرالیا
بسته‌شدن موقت مرزهای شلمچه و چذابه توسط کشور عراق
اعلام شرط بازگشایی تنگه هرمز از سوی پزشکیان ؛ توافق جدید ایران و عمان
دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر مالزی
رویترز: کرایه حمل ابرنفتکش‌ها به بالاترین سطح رسید
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ رعد و برق در شمال کشور + وضعیت استانها
انتخاب موثرترین درمان برای سرطان پستان با هوش مصنوعی
چرایی سوءاستفاده بیولوژیکی از هوش مصنوعی
چرا بایذ بوها را جدی بگیریم؟